Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שבעה מקומות חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לגבי רכב שבעה מקומות חדש. הייתי מעדיף רכב עד 170000 ש"ח אך אפשר גם מעט יותר, מה דעתכם על הגרנדיס או הגרנד סניק?

פורסם

אמנם לא שאלת על המזדה 5, אך גם היא 7 מקומות, ויש לי אותה כבר מעל 3 שנים. אני מאד מרוצה ממנה. אמינה ונוחה.

פורסם

בהנחה שבאמת מתכוונים להסיע 7 אנשים ברכב, המאזדה 5 לדעתי היא הפחות מרווחת והפחות נוחה. היא גם צרה משתי האפשרויות האחרות, וגם יש לה דלתות הזזה שגוזלות עוד כמה ס"מ במימד הרוחב, מה שממש הופך ישיבה באוטו ב-7 לבלתי נסבלת לדעתי.

פורסם

מאזדה 5 איננה מיועדת ל- 7 נוסעים אלא 6 בלבד גם אז תא המטען לא יכול להכיל דבר.

המלצה שלי קיה קרניבל דיזל חדשה בקלות תקבל הנחה שתיכס לתקציב

מיצובישי גרנדיס ,פורד גלאקסי. יש את כול השאר אם תוכל להתפשר על מושבים אחוריים שהמיועדין לילדים כמו טויוטה וורסו , C4 פיקאסו.

אני באופו אישי רכשתי מאזדה MPV שנת 2005 0ניתן למצוא היום שנתונים 2005-2007 שמורים להפליא) רכב נהדר הבעיה היא צריכת דלק גבוהה שנעה בין 6-8 ליטר לקילומטר.

פורסם

בתקציב הזה שווה לבדוק את הפיג'ו 5008 שבאה עם מנוע טורבו חדיש וחסכוני ונמכרת ב-165000 בתוספת אשראי נדיב (או הנחה קרוב לודאי)

מבחן דרכים פיג'ו 5008

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתמול ראיתי 5008 - ואני לא מבין, איך אפשר להכניס בשורה השלישית ילד מעל גיל 3 (בדיוק כמו בטויוטה וורסו).

לדעתי, המצב בגרנד סניק הרבה יותר טוב

מבחינת נוחות\מרחב פנים וצריכת הדלק, לדעתי קרניבל דיזל היא הכי פרקטית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ל-5008 יש גיר אוטומטי שש מהירויות לעומת גיר רובוטי ב-C4

לגרנד סניק מנוע חלש יותר (140 כ"ס במקום 156 כ"ס) אבל יפני (של ניסן) וגיר רציף (גם כן הגיע מניסן)

הכסאות בשורה השלישית בדגם החדש קצת יותר גדולים מהישן, ולפי מה שאמרו לי קרסו המחיר הקטלוגי אינו קדוש :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מבחינת גודל אז גרנדיס או דודג' ג'רני, היחידים שיכולים להסיע 7 מבוגרים.

אם 7 נוסעים זה כולל ילדים קטנים אז שווה לשקול את ה-5008 או הסניק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מהאפשרויות שעלו כאן רק הגרנדיס יסיע 7 בנוחות וישאיר מקום סביר למטען.

הרכב עצמו (מנסיון) מצוין. מרווח, בעל מיזוג אחורי נפרד לגמרי (יחידה עצמאית). יחסית למתחרים יש לו ראות טובה והתנהגות כביש טובה.

כמו כולם בקטגוריה הוא זללן דלק.

עד שלא יצא SMAX או גלקסי עם מנוע האקובוסט החדש לדעתי הגרנדיס הוא המוביל בקטגוריה.

• תוכן חדש...