Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה להחליף את נורות התאורה הפנימית מסוג C5W וW5W לנורות LED מאותו הסוג - מצ"ב תמונות.

בגלל ההתנגדות המאוד נמוכה של נורות LED חלק הרכבים המצוידים במערכת CANBUS מפרשים את זה כאילו המנורה שרופה ומחשב הרכב מתריע על כך.

רציתי לדעת האם רכבי סקודה בכלל ופאביה בפרט מצוידים במערכת CANBUS שכזאת להתראה מפני נורות שרופות?

איך אני יכול לבדוק את זה ברכב שלי?

תודה לעוזרים.

images.jpg

19led_501_new.jpg

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אז מערכת/ערוץ CAN-BUS מתריאה מפני מעגל פתוח בסופו של דבר?

האם חיבור LED במקביל לנגד קטן של נגיד 10-50 אהום (בהתאם להתנגדות של נורה סטנדרטית) אמור לפתור את הבעיה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מערכת הניטור היא הרבה יותר מתוחכמת מאשר השיטה שרשמת אבל בעיקרון אם לא קיימת מנורה תתקבל הודעת אזהרה.

בעיקרון אתה יכול להרכיב לד בודד מסוג 'סופר או אולטרא לד' עם נגד טורי של 560 אוהם ולבדוק את התוצאה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם המערכת לא מנטרת את תאורת הפנים אין שום צורך בנגד במקביל ללד. גם חיבור נגד במקביל ללדים המותקנים עבור תאורת אור מספר לדוגמא לא תפתור את הבעיה ברכב זה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...