Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לחשוב על לצבוע את פסי החיכוך וידיות הדלתות, וכשחקרתי את הנושא נתקלתי בכמה אסכולות:

1. להשאיר כמו שזה (בשחור)

2. לצבוע רק את פסי חיכוך בדלתות והידיות בצבע הרכב (ולהשאיר את פסי החיכוך מקדימה ומאחורה בשחור)

3. לצבוע את כל פסי החיכוך ואת הידיות בצבע הרכב

4. חזרה על אופציות 2 או 3, אבל לצבוע בצבע קונטראסטי לצבע הרכב

כיון שלא יהיה לי מספיק כסף כדי לבחור באיזושהי אופציה ואז אם זה לא ימצא חן בעיני לצבוע שוב, אני רוצה להתייעץ איתכם בנושא.

ועוד התייעצות קטנה:

מישהו אמר לי שכיון שהפלאסטיק של פסי החיכוך והידיות הוא לא חלק (זה מין פלאסטיק עם טקסטורה מחוספסת), צבע לא יתפוס עליו כמו שצריך וכל העסק יתחיל להתקלף חמש דקות אחרי שהוא יצא מהצבע, וגם אם הוא לא יתקלף יראו על הצבע את הטקסטורה של הפלאסטיק, והוא לא יהיה חלק כמו ברכבים מודרניים. מצד שני, מישהו אחר אמר לי שאפשר להחליק את הפסים והידיות לגמרי, עם התזה של איזשהו חומר ושיוף, עד שהם יהיו חלקים לגמרי, ואז לצבוע, ולטענתו זה יראה כאילו זה יצא כך מהמפעל.

כיון שאני מבין קטן מאוד בצביעת רכבים, אשמח לדעות מבעלי ניסיון.

car.jpg

פורסם

קונטרסט הוא שחור אין משהו אחר מה תשים אדום? כתום? כחול? איך שאני רואה את זה או שחור או לבן.

לגבי ההחלקה של הפסים זה רק אם אתה רוצה לצבוע בצבע לבן מבריק כי זה צבע עם עובי והוא יתקלף.

צביעתם בשחור יכולה להיעשות ככה איך שזה ולא ייגרם שום קילוף (מנסיון על פגוש שלם עם ספריי של 15 שקל למשך שנתיים עשד שמכרתי את הרכב)

מה שכן אולי תרצה לנסות קודם את המוצר הבא קיבלו כאן חוות דעת חמות מאוד על המוצר

אוטו גלים-מחדש פגושים

פורסם
התחלתי לחשוב על לצבוע את פסי החיכוך וידיות הדלתות, וכשחקרתי את הנושא נתקלתי בכמה אסכולות:

1. להשאיר כמו שזה (בשחור)

2. לצבוע רק את פסי חיכוך בדלתות והידיות בצבע הרכב (ולהשאיר את פסי החיכוך מקדימה ומאחורה בשחור)

3. לצבוע את כל פסי החיכוך ואת הידיות בצבע הרכב

4. חזרה על אופציות 2 או 3, אבל לצבוע בצבע קונטראסטי לצבע הרכב

כיון שלא יהיה לי מספיק כסף כדי לבחור באיזושהי אופציה ואז אם זה לא ימצא חן בעיני לצבוע שוב, אני רוצה להתייעץ איתכם בנושא.

ועוד התייעצות קטנה:

מישהו אמר לי שכיון שהפלאסטיק של פסי החיכוך והידיות הוא לא חלק (זה מין פלאסטיק עם טקסטורה מחוספסת), צבע לא יתפוס עליו כמו שצריך וכל העסק יתחיל להתקלף חמש דקות אחרי שהוא יצא מהצבע, וגם אם הוא לא יתקלף יראו על הצבע את הטקסטורה של הפלאסטיק, והוא לא יהיה חלק כמו ברכבים מודרניים. מצד שני, מישהו אחר אמר לי שאפשר להחליק את הפסים והידיות לגמרי, עם התזה של איזשהו חומר ושיוף, עד שהם יהיו חלקים לגמרי, ואז לצבוע, ולטענתו זה יראה כאילו זה יצא כך מהמפעל.

כיון שאני מבין קטן מאוד בצביעת רכבים, אשמח לדעות מבעלי ניסיון.

זה עניין של טעם,

אני אצלי בזמנו צבעתי בצבע האוטו, ולדעתי זה יצא בומבה.

גם כך שהפלסטיק של פסי החיכוך לא חלק, הצבע תופס בסדר גמור ולא מתקלף ואם עושים מספיק שכבות הוא נהיה כמעט חלק.

חשוב מאוד לשים יסוד מקשר לפלסטיק לפני הצביעה כי אחרת זה יתקלף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הפסים כבר שחורים ואתה מפחד שיתקלף מהם צבע, אז אולי תצבע את האוטו בשחור?:lol:

סתם, גם אני חושב שאם תצבע בלבן זה יוסיף המון למראה של הרכב. כמו שנאמר צריך להשתמש בצבע יסוד.:mm_yeah:

גם אני שוקל לצבוע אצלי ברכב אבל בגלל שזה צבע מטאלי אני מפחד שיצאו לי 2 גוונים שונים...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
גם אני שוקל לצבוע אצלי ברכב אבל בגלל שזה צבע מטאלי אני מפחד שיצאו לי 2 גוונים שונים...

אם הצבעי יעשה את עבודתו כראוי ויתאים את הצבע כמו שצריך לא צריכה להיות בעיה.

פורסם
האמת שתכננתי לעשות בבית...

אתה עדין יכול להשיג צבע לפי קוד הצבע של הרכב.

גש לטופ-קולור ביצחק שדה בת"א (http://www.topcolor.co.il), יתאימו לך שם לפי קוד הצבע של הרכב.

אל תצבע על האוטו!!!

תכין כמה קליפסים חדשים כי לא סביר שכולם ירדו לך מהאוטו שלמים.

פורסם

כיון שאני לא מספיק מוכשר כדי לצבוע לבד, אני אלך לבעל מקצוע כדי שיעשה את זה בצורה טובה. כיון שאני לא סגור לגבי הפסים מאחורה ומקדימה, נראה לי שאני אתחיל עם הדלתות, ונראה איך נתקדם משם.

אם יש כאן מישהו ששולט בפוטושופ ויוכל לעשות איזושהי "הדמיה" של הנושא, אני מאוד אשמח. 8)

מעבר לזה, אני אשמח לשמוע טיפים לגבי מה בדיוק אני צריך לבקש מהצבע כדי שהתוצאה תצא מעולה - הייתי מאוד רוצה שהטקסטורה אחרי הצבע תהיה חלקה לגמרי, כמו ברכבים חדשים, ולא יראו את הטקסטורה של הפלאסטיק.

פורסם
כיון שאני לא מספיק מוכשר כדי לצבוע לבד, אני אלך לבעל מקצוע כדי שיעשה את זה בצורה טובה. כיון שאני לא סגור לגבי הפסים מאחורה ומקדימה, נראה לי שאני אתחיל עם הדלתות, ונראה איך נתקדם משם.

אם יש כאן מישהו ששולט בפוטושופ ויוכל לעשות איזושהי "הדמיה" של הנושא, אני מאוד אשמח. 8)

מעבר לזה, אני אשמח לשמוע טיפים לגבי מה בדיוק אני צריך לבקש מהצבע כדי שהתוצאה תצא מעולה - הייתי מאוד רוצה שהטקסטורה אחרי הצבע תהיה חלקה לגמרי, כמו ברכבים חדשים, ולא יראו את הטקסטורה של הפלאסטיק.

dykwn1rqzw2m.jpg

• תוכן חדש...