Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חייל , יש לי חשבון בבנק הפועלים,

בעל כ"א ישכארט.

היה לי מינוס בעבר הלא רחוק (מס' חודשים), ולקחתי הלוואה לסגירת המינוס בסך 2000 שקל.

קרה מצב שחרגתי שוב מהמסגרת , קיים כרגע מינוס נוסף שאין לי אפשרות לכסות אותו מהר והבנק לוחץ.

האם ניתן לקחת הלוואה נוספת?, למזג את שני ההלוואות? .

בבקשה בלי "איך זה קרה" וכו' ..

פורסם

אפשר "למחזר" הלוואה קיימת,ע"י לקיחת חדשה,ואפילו לפרוס אותה ליותר תשלומים שהם גם קטנים יותר.

הכל תלוי בך,בהסטוריה של החשבון,ובגמישות הבנק לאור כל הנתונים לתת לך.

גש לבנקאי למידע מפורט או שתתקשר למוקד אשראי ברגע (או *2407,בהנחה שאתה בפועלים,לא מכיר את השאר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ההחלטה על אישור הלוואה נוספת או דחייתה היא של הבנקאי שלך. אם לדעתו קיים סיכוי סביר שתעמוד בהחזרים והרקורד שלך בסניף הוא חיובי, כנראה שהוא יאשר לך את ההלוואה. הבעיה שלך היא שכבר ניתנה לך הלוואה אחת שלא עמדת בהחזריה, לכן לא סביר שהבנקאי ימליץ על מתן הלוואה נוספת. וביננו, אני יכול להבין אותו.

ביקשת להימנע מהטפות מוסר, אז לא אתחיל לחפור לך על כמה צורת ההתנהלות הפיננסית שלך אינה בריאה, אבל אני כן אומר לך שכדאי שתמצא מקור לכיסוי החוב, אחרת הבנק כנראה יתחיל לבטל לך מסגרות בחשבון, ובמצב קיצוני עלול גם להעמיד את כל ההלוואה שניתנה לך לפרעון מיידי. לא נעים.

ואני עוד לא מדבר על כך שכאשר תרצה לפתוח חשבון בבנק אחר ותתבקש להביא מסמכים מהחשבון הנוכחי, הסיכוי שתקבל אשראי יקטן משמעותית. בנוסף, בהתאם לחוק נותני אשראי, במקרה של לקוח בעייתי, הבנק רשאי לדווח עליו לחברות כמו D&B או BDI קופאס, והדיווח הזה מטיל כתם מאוד לא נחמד על מי שדווח.

מצטער שביעסתי לך את הערב. גם אותי זה די מבעס לקרוא את הדברים האלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בחודש שעבר (יצא מהחשבון שלי סכום כסף שלא תכננתי בגלל בעיות ביורוקרטיה).

מה שעשיתי זה להתקשר לחברת האשראי ואמרתי להם לחייב אותי כל חודש בסכום מסוים שבו אני יודע שאני יכול לעמוד.

בינתיים אני מנסה בכלל לא להגיע לסכום הזה.

ככל שאני מקבל יותר הכנסות אני אבקש חיובים יותר גדולים, עד שזה יגיע למצב שבו החיוב זהה למה שאני מוציא.

הריבית טיפה יותר גדולה אבל זה יכול להוציא אותך מהמינוס (כל עוד לא תעשה שטויות!).

אני ממש לא ממליץ על זה כפיתרון קבע לחייל (פק"ל?) אבל לפחות עד שתצליח קצת לצאת מזה.

פורסם

במידה ואתה ג'ובניק: בטל את הכרטיס אשראי, תזמין בנק-קט וצא לעבוד.

כמובן שתצטרך להתחיל לעקוב אחרי כל הוצאה, ולהקפיד על מצב סביר בעו"ש.

במידה ואתה קרבי- שכח ממה שאמרתי :-)

8)
פורסם

פנה למשק"ית ת"ש ביחידה שלך ותגיד לה שאתה בחובות וצריך אישור עבודה כדי לא להסתבך.

תביא מסמכים.

תגיד שהבנק לוחץ עליך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בתור חייל בודד שמכיר כל חוק במשרד הת"ש, אתה מוזמן לפרט (פה או בהודעה פרטית) את כל הסיפור + נתונים מדוייקים, ואוכל להמליץ לך כיצד לפעול ולמה אתה זכאי מהצבא. אני כבר יכול להגיד לך מהנסיון שלי, שלהבדיל ממה שכולם חושבים, המון פעמים המערכת לארג'ית ועוזרת (במקרה שלי אף פעם לא הגשתי בקשה - והיא נשללה. והגשתי הרבה).

ישנם מענקים שהצבא מגיש וישנן הלוואות ללא ריבית (מפרעות של המשכורת הצבאית), בקיצור שפוך פרטים. 8)

פורסם

הצבא יכול לתת לך הלוואה של כ1200 שקלים אאל"ט שירד לך כל חודש מהמשכורת, במשך שנה. כמובן שללא ריביט, מצטרף לאלעד - בלי לחפור לך יותר מדי, אני רק אגיד שאתה בכיוון לא טוב והגיע הזמן ללמוד לבשל במקום לאכול במסעדות :wink:.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הצבא יכול לתת לך הלוואה של כ1200 שקלים אאל"ט שירד לך כל חודש מהמשכורת, במשך שנה. כמובן שללא ריביט, מצטרף לאלעד - בלי לחפור לך יותר מדי, אני רק אגיד שאתה בכיוון לא טוב והגיע הזמן ללמוד לבשל במקום לאכול במסעדות :wink:.

יש לך אופציה לקבל מענק חד פעמי גם

אני יכול להגיד לך שהייתי חייל עזרתי לחבר להגיש את הטפסים ואישרו לו את זה לבסוף

תפנה למשקית תש

ותתחיל להתנהל בחוכמה

כמה שזה קשה במיוחד אם אתה גובניק שאתה כל יום בבית והאוכל בבסיס חרא וכמות הפיתויים שאתה חשוף עליהם ענקית

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...