Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Firefox adobe flash plugin crash - לא מצליח למצוא פתרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור, בעיה בפיירפוקס שאינני מצליח למצוא לה פתרון. משיטוט בגוגל וכל העצות שם, עדיין לא עוזר שום דבר והתוסף של הפלאש פשוט מתרסק רנדומלית באתרים מסוימים. הורדת הוי (של דיווח על התרסקות פלאגין) בהגדרות לא עוזרת כי אחרי שאני מוריד את הוי, איכשהו הוא חוזר להיות מסומן בחזרה בפתיחת טאב חדש. לא מעוניין לעבור לדפדפן אחר, מעוניין לדעת אם לעוד מישהו יש את הבעיה הנ"ל והצליח למצוא לה פתרון. גרסת הפיירפוקס 3.6.13 גרסת שפה אנגלית.

לפני זמן חזרתי להשתמש בגרסת 3.5. שם לא הייתה את הבעיה אבל שם הדפדפן פשוט היה נתקע כל כמה שניות.

אשמח לשמוע עצות.

תודה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

תגיד, כשהיית קטן, אמרו לך שאתה ילד מוכשר? :rolleyes:

איך זה שכל צרות ה-IT בעולם תוקפות אותך, ולא משנה באיזו נקודה על הגלובוס אתה נמצא?

לענייננו, נראה שהפלאגין עושה קונפליקטים עם משהו אחר שמותקן במחשב, לא עם הדפדפן עצמו.

אם כבר ניסית להתקין דפדפן בגרסה הקודמת, אולי שווה לחפש גם את קובץ הפלאגין בגרסה ישנה.

או לחילופין, פשוט להפסיק לגלוש באותם "אתרים מסויימים"...

פורסם

אוי אתה, איך שראיתי שאתה הגבת, כבר ידעתי שתהיה פה עקיצה...:wink:

חכה חכה שנפגש...

אבל היי, שבעיות IT יהיו הצרות הכי גדולות שלי, אני אחיה עם זה.:-)

Veni Vidi Vici

פורסם

כאמור, בעיה בפיירפוקס שאינני מצליח למצוא לה פתרון. משיטוט בגוגל וכל העצות שם, עדיין לא עוזר שום דבר והתוסף של הפלאש פשוט מתרסק רנדומלית באתרים מסוימים. הורדת הוי (של דיווח על התרסקות פלאגין) בהגדרות לא עוזרת כי אחרי שאני מוריד את הוי, איכשהו הוא חוזר להיות מסומן בחזרה בפתיחת טאב חדש. לא מעוניין לעבור לדפדפן אחר, מעוניין לדעת אם לעוד מישהו יש את הבעיה הנ"ל והצליח למצוא לה פתרון. גרסת הפיירפוקס 3.6.13 גרסת שפה אנגלית.

לפני זמן חזרתי להשתמש בגרסת 3.5. שם לא הייתה את הבעיה אבל שם הדפדפן פשוט היה נתקע כל כמה שניות.

אשמח לשמוע עצות.

תודה.

ליאור

בדוק את גרסת הפלאגין שלך בפיירפוקס וראה באתר של ADOBE האם זוהי הגרסה העדכנית ביותר.

בנוסף, יש התקנה שונה לפלאגין של פיירפוקס, והתקנה "סטנדרטית" של activex שאתה מוריד מהרשת לא בהכרח תצליח לעבוד. תנסה להוריד גרסה שמותאמת לפיירפוקס ע"י בחירה באתר של adobe באופציה "different operating system or browser". ברשותי פיירפוקס 3.6.13 שעדכנתי אותו כך.

בנוסף, בדוק בלוח הבקרה שלך לכפילויות של התקנות flash. ייתכן שאולי מותקן לך גרסה מוקדמת יותר בנוסף לנוכחית והן מתנגשות. תנסה גם להוריד פיירפוקס בעברית במקום באנגלית.

פורסם

מחזק את מה שכתב מתן - תישאר רק עם הגרסה העדכנית ביותר, הישר מהאתר של adobe.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גם לי יש את אותה הבעיה - רק שאני משתמש ב Chrome. אני אעדכן אם אמצא פתרון.

chrome משתמש בגרסה העדכנית של מנוע הפלאש ולא צריך התערבות של משתמש ע"י כניסה לאתר adobe. האם גרסת הכרום שאתה משתמש בה היא העדכנית ביותר? (למיטב ידיעתי גרסה 9).

פורסם

ואם אינך יודע לבדוק את גרסת הפלאגין, רשום בשורת הכתובת של פיירפוקס

about : plugins (בלי הרווח בין 2 המילים בנקודותיים, פשוט יוצא פה סמיילי.)

ובדוק את הגרסה. שם אתה יכול לראות כל תוסף שמותקן לך על הפיירפוקס.

פורסם

התקנתי את פלאגין ספציפי לפיירפוקס. אח"כ התקנתי פלאגן ספציפי לאקספלורר. אומנם זה לקח כשעתיים אבל עדיין הבעייה נשארה.

מדי פעם אני משתמש באקספלורר לאתרים מסוימים ולכן לא יכול לוותר עליו לגמרי. את הכרום אני לא אוהב.

Veni Vidi Vici

פורסם
התקנתי את פלאגין ספציפי לפיירפוקס. אח"כ התקנתי פלאגן ספציפי לאקספלורר. אומנם זה לקח כשעתיים אבל עדיין הבעייה נשארה.

מדי פעם אני משתמש באקספלורר לאתרים מסוימים ולכן לא יכול לוותר עליו לגמרי. את הכרום אני לא אוהב.

1.בדקת בלוח הבקרה בWINDOWS? ראית שאין לך כפילויות של פלאש?

2.באיזה אתרים התוסף קורס? תן לי לינק לדוגמה כדי שאכנס ואראה, ברשותך.

3.איזה גרסת פלאש התקנת ב firefox?

פורסם

עזוב אותך מפיירפוקס, כרום ותעבור ל-IE8 אין עליו הכול עובד יופי טופי.

אתה מבזבז שעות על פיתרונות בעיות בשביל מה בדיוק ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ניסית לגלוש בפייסבוק עם ie8? תצוגת התאימות שפתאום הוא קופץ אליה יכולה לשגע פילים! שלא לדבר על אתרים נוספים כמו האתר של ויזה כא"ל שמקפיץ הודעות מעצבנות על dll שצריך לאשר.

פורסם

על מה אתה מדבר בדיוק ? האקספלורר חרא דפדפן היה כרגע ויהיה. מלכתחילה עברתי לפיירפוקס כי עם האקספלורר פשוט לא ניתן לגלוש. ריבוי טאבים, אתרים מסוימים ואיטיות תמידית. אבוי לי אם הייתי מבזבז שעות על בעיות כאלה. דווקא בגלל שלא היה לי זמן לבדוק הכל ולסרוק את הרשת ביסודיות, פניתי לעזרה כאן.

מה עצוב הוא שגם פיירפוקס בדרך להיות חרא דפדפן. ולא הבעיה לא אצלי. הכרום מהיר מאוד אבל לא מתחבר אליו.

מתן, אין כפילות פלאגנים. הדבר היחיד שלא שמתי ל אליו עד אתמול הוא שיש פלאש ספציפי לפיירפוקס.

העפתי אתמול התקנות של 2 הפלאשים והתקנתי מחדש עם הקפדה על בחירת פלאגין ספציפי.

אומנם, אין קריסות כל 2 דק' כמו שהיה מקודם אבל זה עדיין קורה. פעם הבאה שיקרה, אעלה לינק של האתר בו קורה.

Veni Vidi Vici

פורסם
על מה אתה מדבר בדיוק ? האקספלורר חרא דפדפן היה כרגע ויהיה. מלכתחילה עברתי לפיירפוקס כי עם האקספלורר פשוט לא ניתן לגלוש. ריבוי טאבים, אתרים מסוימים ואיטיות תמידית. אבוי לי אם הייתי מבזבז שעות על בעיות כאלה. דווקא בגלל שלא היה לי זמן לבדוק הכל ולסרוק את הרשת ביסודיות, פניתי לעזרה כאן.

מה עצוב הוא שגם פיירפוקס בדרך להיות חרא דפדפן. ולא הבעיה לא אצלי. הכרום מהיר מאוד אבל לא מתחבר אליו.

מתן, אין כפילות פלאגנים. הדבר היחיד שלא שמתי ל אליו עד אתמול הוא שיש פלאש ספציפי לפיירפוקס.

העפתי אתמול התקנות של 2 הפלאשים והתקנתי מחדש עם הקפדה על בחירת פלאגין ספציפי.

אומנם, אין קריסות כל 2 דק' כמו שהיה מקודם אבל זה עדיין קורה. פעם הבאה שיקרה, אעלה לינק של האתר בו קורה.

ה"פ תתקבל בברכה, אם לא תצליח אתן לך מייל (בפרטי) שאליו תוכל לשלוח.

פורסם
ניסית לגלוש בפייסבוק עם ie8? תצוגת התאימות שפתאום הוא קופץ אליה יכולה לשגע פילים! שלא לדבר על אתרים נוספים כמו האתר של ויזה כא"ל שמקפיץ הודעות מעצבנות על dll שצריך לאשר.

אין לי שמץ של מושג על איזה בעיות אתה מדבר מכיוון שכול האתרים שציינת עובדים אצלי יופי טופי מבלי להתקין כל מיני DLL.

בקשר תצוגת תאימות בטל את האפשרות או הורד עידכון.

בעיית ה-DLL נגרמה כנראה עקב התקנות של תוכנות צד שלישי שהתקינו DLL חדשים במקום אלה המקורים של MS.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...