Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא יודע להחליט בין 1.4 רגיל ל 1.4 ספורט לבין 1.2TDI

המחירים 77.77 לעומת 85 לעומת 82 בהתאמה.

נראה כי סוכן המכירות לא באמת נותן לי מידע אמיתי לגבי ההבדלים והוא מנסה למכור מה שיש לו. (" אין לי רכב להדגמה אבל תבוא תתן מקדמה שאני אשמור לך רכב") - אבל איזה רכב? על מה ללכת?

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני ממש לא יודע להחליט בין 1.4 רגיל ל 1.4 ספורט לבין 1.2TDI

המחירים 77.77 לעומת 85 לעומת 82 בהתאמה.

נראה כי סוכן המכירות לא באמת נותן לי מידע אמיתי לגבי ההבדלים והוא מנסה למכור מה שיש לו. (" אין לי רכב להדגמה אבל תבוא תתן מקדמה שאני אשמור לך רכב") - אבל איזה רכב? על מה ללכת?

גם אני באותה התלבטות...

הדגם הזול עולה 79 "על הכביש".

הספורט עוולה 86 "על הכביש" ומוסיף ג'נטים 16, גג שמש חשמלי מקורי, גג ומראות צבועות, מושבי ספורט, בקרת אקלים, פנסי ערפל, הגה מעור...

שניהם עם אותו מנוע 1.4 אטמוספרי.

מה להחליט...??!!

פורסם

גם אני באותה ההתלבטות... רק שים לב שמבחינת צריכת דלק, יש יתרון של איזה 5 ק"מ לליטר לטובת ה TSI...

יש דגם ספורט ל 1.4 (לפחות לפי התקנון של המבצע), ודיברתי עם הסוכנות בת"א - זה 1111 ש' לרישוי ועוד 1090 למיגון (או להיפך, לא סגור על זה) - בכל אופן, תוספת של איזה 2000 ש' לכל הדגמים הנ"ל (1.4, 1.4 ספורט, 1.2 TSI). אני רק מקווה שהכרטיס של שופרסל יגיע בזמן :-)

פורסם

לא הבנתי, המיגון לא ניתן במתנה? או שרק המערכת ניתנת במתנה וההתקנה על חשבון הלקוח?

אולי הסוכן בכלל התכוון לתשלום החודשי לאיתוראן? גם אז, קראתי איפשהו שצ'מפיון מממנים את העלות הזו בשנה הראשונה. בכל מקרה, גם אם זו הכוונה זה עובר את האלפייה רק אחרי 3 שנים...

:idea:
פורסם

אין לי מושג - כתבתי את מה שהוא אמר לי בטלפון... אני הבנתי שהכוונה זה קודנית או משהו בסגנון (אבל ממש לא בטוח, יכול להיות שהבנתי לא נכון). אני אקפוץ לשם היום ונראה מי נגד מי. מרוב התלבטויות וסחבת מהכיוון של לאומי קארד, בסוף אני אקנה את השברולט ספארק... :-)

פורסם

קצת סדר בבלאגן:

מנועי MPI:

1.4MPI, רמת גימור אמביאנט, 86 כוחות סוס: 77,777ש"ח

1.4MPI, רמת גימור ספורט, 86 כוחות סוס: 85,000ש"ח

מנועי TSI:

1.2TSI, רמת גימור אמביאנט, 86 כוחות סוס: 82,900ש"ח

1.2TSI, רמת גימור ספורט, 105 כוחות סוס: 93,900ש"ח

1.2TSIּDSG, רמת גימור אמביאנט, 105 כוחות סוס: 95,900ש"ח

1.2TSI DSG, רמת גימור אלגנס, 105 כוחות סוס: 101,900ש"ח

1.2TSI DSG, רמת גימור ספורט, 105 כוחות סוס: 106,900ש"ח

המחירים הנ"ל אחרי הנחת מבצע שופרסל.

אנצל את ההזדמנות להודות לכל המגיבים שוב, ואחזור עם רשמים אחרי נסיעת המבחן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

1.2TSI DSG, רמת גימור ספורט, 105 כוחות סוס: 106,900ש"ח

המחיר נדמה לי 107,900

לא לשכוח שניתן להוסיף גג מקורי במחיר של 4000 שקל במקום 6200

חזרתי היום מנסיעת מבחן בדגם הנ"ל, באמת אפשר לומר שהמנועים האלה עולם אחר

גם גימור הספורט והתומכים במושבים העניקו לנוחות כמה מעלות

בכל מקרה למי שהולך על הידניות ללכת לפי התקציב, בכל אחת מהבחירות לא תטעו, בסגמנט מחירים הללו אין מתחרים

פורסם

אגב לגבי חלון הגג, שים לב שבקטלוג של סקודה רשום שה1.4MPI מגיע איתו כסטנדרט מהמפעל, במחיר של 85K

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בתור אחד שמחכה לכרטיס שופרסל שלו

לוקח שבוע עד להגעה פחות או יותר עם שליח עד הבית.

זה שזה לאומי כארד זה לא משנה. כל לקוחות הבנקים יכולים להרשם.

עד שהכרטיס לא ביד אין לכם אופציה להשתמש בוא(זה ברור)

ולוקח 5 ימים להפעיל אותו...

והכי חשוב

הרכב ירשם רק על שם בעל הכרטיס.

פורסם
הרכב ירשם רק על שם בעל הכרטיס.

מה הסימוכין שלך? רשום בתקנון: רכב שיירכש במסגרת המבצע, יירשם על שם מחזיק הכרטיס בלבד, או על שם אחד מבני משפחתו מדרגה ראשונה בלבד (בן / בת זוג, בנים / בנות, הורים, אחים / אחיות).

:idea:
פורסם
מה הסימוכין שלך? רשום בתקנון: רכב שיירכש במסגרת המבצע, יירשם על שם מחזיק הכרטיס בלבד, או על שם אחד מבני משפחתו מדרגה ראשונה בלבד (בן / בת זוג, בנים / בנות, הורים, אחים / אחיות).

צודק

טעות שלי

כנראה שלא הבנתי את הסוכן. כי אני שאלתי לגבי חברה שלי האם אפשר יהיה לרשום את הרכב על שמה אם יש לי כרטיס

והסוכן אמר שלא.

פורסם

היית מציע לך לחשוב אולי על צבע אחר, מנסיוני זה צבע שתופס אבק והלכלוך נראה בו בצורה בולטת וזה כל הזמן יעסיק אותך ויבאס אותך שהאוטו נראה מלוכלך. יש את התכלת המטאלי זהו לדעתי הצבע הכי יפה לפאביה.

• תוכן חדש...