Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שלחלק מהאנשים כאן יצא לנסוע ביונדאי גטס 8) .אמנם הרוב חוו את החוויה המרגשת ועוצרת הנשימה בדגם עם המנוע הקטן יותר-1.350 וברוב המקרים דרך חברות השכרה או ציי רכב :shock: .אשמח לשמוע אם מישהו ניסה דווקא את הדגם עם מנוע ה-1600. קראתי כמה כתבות לגבי הדגם הנ"ל אבל לצערי עדיין לא הצלחתי לגבש דיעה מוצקה מספיק....יש לי אפשרות לקנות את הדגם החזק יותר שמתהדר בגג נפתח ,גלגלי מגנזיום,4-כריות אויר.הגה מצופה עור ... :p ועוד בהנחה מאד משמעותית( מודל 2005 ),ואני עדיין מתלבט אם בכל זאת שווה להשקיע בסביבות 100,000 שח על הרכב. :conf: אשמח לשמוע את דיעותיכם המלומדות :wink:

69_3.jpg

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
תוסיף עוד 6K ותקנה יאריס TS היא עדיפה בהכל. ותהיה שווה כל שקל מן ההפרש.

גיא.

שכחתי לציין שאני מדבר לצערי הרב על הגרסה האוטומטית.... :x בשמחה הייתי הולך על היאריס אבל...לאשתי שתחיה המושג קלאץ' לא קיים בלקסיקון... :shock:

פורסם

כששקלנו להחליף את האוטו(אישתי ואני,בסדר הזה)ציצמנו את האפשרויות לגטס או יאריס.היאריס נפסלה,המסיבה הפשוטה,שאין לה תא מטען,ואין שום אפשרות להכניס עגלת תינוק,או אפילו טיולון,גם אם אתה מקרב את המושב האחורי.את האמת,גם בנסיעת מבחן,לא התפעלתי ממנה במיוחד,ובמיוחד מההיגוי שדובר בו שבחים.מסתבר שביארים החדשים הוחלף ההגה ההידראולי בהגה חשמלי,מאד לא נעים לשימוש,פעם כבד פעם קל,תחושה מלאכותית לחלוטין.בדקנו את הגטס 1.35 ו 1.6,והתפלאתי ששהבדלים בינהם לא דרמטיים.בשום מקרה היא לא מכונית מהירה.צליל המנוע נעים פחות,וגם בה ההגה חשמלי,אם כי הוא הרבה יותר נורמלי מביאריס.מאחר והחלטנו שאין לנו צורך בגג שמש,חישוקי מגנזיום והגה מרופד עור(שבלווכי נשחק אחרי שנת שימוש)קנינו את ה 1.35 GLS,וקיבלנו עליה הנחה מאד משמעותית.משיחה שקיימתי עם קצין רכב בחברת ליסינג גדולה,מסתבר שהן מפגינות אמינות למופת,לפחות עד שלב זה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש לנו בבית אחת כזאת כבר שנה אבל עם מעל 30,000 קילומטר.

מכונית סבירה, אין תקלות, וזהו.

לא ממש ציפינו ליותר

ואפילו העור שעל ההגה עדיין לא נשחק...... :D

לסיכום לדעתי מכונית חמודה, אני לא רואה מכונית אחרת שממש יותר טובה ממנה באותו המחיר עם גיר אוטומטי.

פורסם

טוב..תודה לכולם על התגובות,אני חושב שאקח אותה לשישי שבת ואז אני אחליט. :p

• תוכן חדש...