Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיג'ו 205 פורבר שנת 97 1.4 הזרקה.

היום בבוקר קרתה לי תופעה מוזרה בזמן נסיעה, אני גר באזור העמקים והיום בבוקר היה ערפל כבד+קור. הרכב הניע כרגיל ונתתי לו מספר דקות להיתחמם. כשהתחלתי את הנסיעה הרגשתי שהרכב טיפה לא סוחב (כביש ישר), כשאני לוחץ על הגז אז המנוע כאילו "נבלם" קצת. בדרך כלל אין לי בעיות כאלו.

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איני בטוח אך- ערפל נגרם כצואה מכך שהאוויר דליל.

אם אני צודק אז יכול להיות שמה שהרגשת נוסע מכך שנכנסו פחות פרודות של אוויר לתוך הסעפת.

לעומת זאת עם תנהג באיזור ים המלח האוויר מאוד צפוף ולכן יכנסו יותר פרודות של אוויר למערכת.

קובי

פורסם

רוח לא היתה בכלל לא זה לא יכול להיות הגורם, אולי באמת בגלל לחות באוויר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

יש אפשרות שמשאבת דלק קשורה לזה?

איך אפשר לבדוק שמשאבת דלק תקינה?

פורסם

יש לי חוטי הצתה של beru, הם עברו רק 30אלף, ומבחינה חיצונית נראים כחדשים. מה שכן אם מסכים שזה יכול להיות בגלל רטיבות. איפה יכולה עוד להיות רטיבות במנוע?

פורסם

אז אתה ממליץ להוציא את הפילטר אויר ליבוש?

יש דבר כזה פילטר אויר איכותי שעמיד בזה?

דבר נוסף שאני יכול להגיד שעד היום כלומר כמה ימים אחרי עדיין יש תופעות לוואי לזה שהרכב לא סוחב כמו שצריך, והמנוע נשמע קצת אחרת יותר רועש.

פורסם

הערפל לא משפיע על פעולת המנוע באופן כ"כ מורגש, הלחות באוויר אולי קצת חונקת את המנוע, תלוי עד כמה חזק היה הערפל.

יתכן ומדובר בצירוף מקרים ואין קשר לערפל, אם אתה מרגיש עדיין בחוסר סחיבה, בדוק את הפלאגים, מסנן אוויר, מסנן דלק אחר כך תעבור לבדיקת לחצי דלק.

פורסם
איני בטוח אך- ערפל נגרם כצואה מכך שהאוויר דליל.

אם אני צודק אז יכול להיות שמה שהרגשת נוסע מכך שנכנסו פחות פרודות של אוויר לתוך הסעפת.

לעומת זאת עם תנהג באיזור ים המלח האוויר מאוד צפוף ולכן יכנסו יותר פרודות של אוויר למערכת.

זה שהאויר דליל יותר ככל שעולים בגובה -נכון.

ערפל לא נגרם בגלל אויר דליל, הרי ערפל נגרם לרוב באיזורים נמוכים יחסית שבהם האויר לא דליל, אלא בגלל מעברי חום-קור מאויר לאדמה או אויר לאויר, תלוי במצב.

בכל מקרה לא נראה לי שיש פה איזורים שהאויר בהם כל כך דליל שהוא מפריע לפעולת כלי רכב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הערפל לא משפיע על פעולת המנוע באופן כ"כ מורגש, הלחות באוויר אולי קצת חונקת את המנוע, תלוי עד כמה חזק היה הערפל.

יתכן ומדובר בצירוף מקרים ואין קשר לערפל, אם אתה מרגיש עדיין בחוסר סחיבה, בדוק את הפלאגים, מסנן אוויר, מסנן דלק אחר כך תעבור לבדיקת לחצי דלק.

פילטר אויר ופילטר דלק החלפתי לפני משהו כמו חודשיים (בערך 2K) קילומטר, הפלאגים החלפתי בטיפול הקודם לפני 12K קילומטר ולפי נתונים שלהם הם אמורים להחזיק 20K קילומטר (פלגים של דנסו עם שני מגעים).

הפילטר דלק סיני וגם הפילטר אויר. מזה בדיקת לחצי דלק? ואיך עושים

• תוכן חדש...