Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקת לחץ דלק מבצעים במכון להזרקות דלק/מוסך או מי שיש ברשותו שעון לחץ דלק.

את השעון מחברים במקביל לקו הלחץ, השעון מציג את לחץ הדלק בזמן אמת, נניח לחץ דלק נמוך מדרישות היצרן יגרום לחוסר סחיבה ובעיות נוספות, יש לבדוק לחץ דלק תוך כדי נסיעת מבחן עם השעון מחובר, כדי לבדוק את הלחץ במאמץ ולוודא שאין נפילות לחץ.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה לך על ההסבר אני אבדוק את זה.

ותגיד זה יכול לנבוע מזה שהפילטר דלק הוא דראק סיני? ועדיף לקנות אחד איכותי כמו ששמים במוסך מורשה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

ללא קשר לבעיה פרק וזרוק את המסנן הזה, מסנן דלק לא איכותי לא יסנן כמו מסנן מקורי, כשחלקיקים יגיעו למזרקים הם בקלות יסתמו, למזרקים יש חריר הזרקה קטן מאוד בעובי קטן משל מחט והעלות של ההחלפת מזרקים תהיה גבוהה מאוד, לכן במסנן דלק ושמן אל תחסוך.

פורסם

הבנתי אותך תודה רבה.

יש לך מושג איזה פילטר דלק הוא מקורי לרכב כמו שלי? ומה העלות בערך?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אם המסנן דלק ברכבך הוא חיצוני ולא בתוך מיכל הדלק, אז ההערכה שלי היא שמקורי יעלה כ70ש"ח.

אם תמצא בחנות מסנן דלק תוצרת ישראל משהו כמו "מסנני אס.אל ישראל" תוכל להשתמש בו הוא איכותי.

פורסם

כן הוא חיצוני ונמצא בתא המנוע בערך בגודל של פחית שתיה, לא בעיה להחליף אותו. מודה לך מאוד מאוד על היעוץ 8).

פורסם

אם אתה בצע את העבודה של החלפת מסנן הדלק אז שים לב!:

בעת ניתוק צינורות הדלק קיים לחץ בצנרת שנשאר, בעת הניתוק הדלק עף, אז תיזהר על העיניים, אני מציע שתשחרר את הבאנדים מהצינורות, תעטוף את המסנן עם שקית ניילון ואז תנתק את הצינורות, ככה שהדלק לא יעוף עליך.

לאחר הרכבת המסנן החדש, פתח את הסוויץ והמתן 3 שניות, סוגר את הסוויץ, בצע פעולה זו כ4-5 פעמים.

הפעולה הזו תמלא את מסנן הדלק וההתנעה הראשונה תהיה מיידית.

פורסם

אם זה קורה רק בערפל אז זה כנראה בגלל הגורילות בערפל :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב עדכון קטן החלפתי היום את הפילטר דלק לאחד מקורי תוצרת גרמניה, נראה אם יהיה שיפור.

תודה לכולם.

פורסם

אם לאחר מכן הבעיה חלפה סביר להניח שהבעיה בהצתה (חדירה של לחות) ולא במערכת הדלק. בעיה בלחץ דלק או פילטר סתום לא היתה נעלמת.

פורסם

אז זהו שזה לא ברור ממה זה, כי מצד אחד זה עבר ליחסית איך שזה היה ומצד שני זה קורה לי גם כשהמנוע קר.

היום החלפתי את הפילטר דלק לאחד תוצרת גרמניה, ונראה אם זה ישתפר.

פורסם

שבוע טוב לכולם, עידכון קטן:

בעיית הסחיבה כמעט ונעלמה בזמן נסיעה בעיקר בהילוכים הראשונים (1-2), מה שכן בימים האחרונים הרכב מתקשה להניע בכלל, רק לאחר כמה פעמים שאני פותח סוויץ' וגם כשהוא לא מניע יש רעש כזה של בזזז, נראה לי זה משהו בסטרטר. וגם עוד תופעה מוזרה יש רעש מהקלאץ' כשהוא לא לחוץ וכשאני לוחץ עליו הרעש נעלם, מישהו אולי יודע מה זה?

פורסם

נראה לי שאתה צריך לבקר מוסך.

הבעיה האחרונה היא בעיה בגיר. בדוק שלא חסר שמן גיר. מעבר לזה אין הרבה מה לעשות עד שידרש שיפוץ גיר.

פורסם

זהו שרציתי לברר את זה פה כדי שלא יעבדו עליי סתם במוסך.

פורסם
וגם עוד תופעה מוזרה יש רעש מהקלאץ' כשהוא לא לחוץ וכשאני לוחץ עליו הרעש נעלם, מישהו אולי יודע מה זה?

מה שתארת הוא בדיוק מה שהיה לי לפני מספר שנים עם האוטו, היה רעש לא ברור של משהו מכני מסתובב וברגע שלחצתי על הקלאץ' זה נעלם, בסוף התברר שהגיר נטחן.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...