Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וואטים RMS ברמקולים זה נתון לא מעניין כמעט לחלוטין. לא נותן אינדיקציה לכלום.

ברמת מחיר הזו זה בכלל לא משנה מה תקנה...

זה לא מדוייק. וואטים RMS נותן לך אינדיקציה גסה מתי אתה תיכנס לעיוותים ומי יותר חזק ממי.

עם רמקול שיש לו ערך נקוב של 2W RMS אתה תיכנס לעיוותים הרבה יותר מוקדם מכזה שיש לו 17W.

ברור שבמחירים הללו לא מקבלים משהו איכותי אבל לפעמים יש הפתעות.

סה"כ זה רמקול למחשב שולחני שאני בקושי עובד איתו, רוב הזמן אני דרך האייפון או הלפטופ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זה לא מדוייק. וואטים RMS נותן לך אינדיקציה גסה מתי אתה תיכנס לעיוותים ומי יותר חזק ממי.

עם רמקול שיש לו ערך נקוב של 2W RMS אתה תיכנס לעיוותים הרבה יותר מוקדם מכזה שיש לו 17W.

ברור שבמחירים הללו לא מקבלים משהו איכותי אבל לפעמים יש הפתעות.

סה"כ זה רמקול למחשב שולחני שאני בקושי עובד איתו, רוב הזמן אני דרך האייפון או הלפטופ.

זה לא נותן לך שום אינדיקציה, משום שאינך יודע כמה חזק נשמע הרמקול בכל הספק נתון, בחדר ספיציפי, במרחק ספיציפי של המאזין. רמקולים למחשב שומעים לרב מטווח קצר מאוד. בכל מקרה, לרמקול אין חוזק, כמו שלגלגל במכונית אין כ"ס. מה שחשוב זה המגבר ביחס לרמקול.

נתון הרבה יותר מעניין הוא הרגישות של הרמקול (אתה צריך לשמוע כמה חזק מנגנים רמקולים לא גדולים עם 92db ומגבר של 3Watt), אבל בכל מקרה, כאמור, הכל לא מעניין בלי הנתונים של המגבר.

במחירים האלו הפתעה לטובה זה כאשר קופסת הפלסטיק של הרמקול לא משמיע רעשים חזקים מדי משל עצמה.

דרך אגב, אני לא יודע מי יכול לשמוע משהו שהוא יותר מדיבור דרך רמקולים של laptop או של אייפון.

שתי שניות של מוזיקה דרך ספיקר של אייפון נשמעות לי כמו חריקת מתכת על לוח.(דווקא הסמסונג גלאקסי כמעט נסבל...).

אוזניות, לעומת זאת, זה סיפור אחר.

200 ש"ח קונה לך היום צליל נעים ומתקבל על הדעת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התכוונתי שאני בקושי משתמש במחשב השולחני בלי קשר למוזיקה.

מוזיקה אני שומע באוטו ,במערכת YAMAHA האיכותית שיש לי בסלון או במערכת ה JBL שיש לי בחדר שינה. :)

הצלילים שאני דורש מהרמקולים האלה זה בעיקר סרטונים של יוטיוב ואולי קצת מוזיקה בווליום נמוך כשאני לומד.

קצת קשה להשיג עבור המוצרים האלו נתוני רגישות אמינים לכן אני יותר שואל כאן את החבר'ה מה הכי פחות גרוע.

נ.ב. האייפון יושב בתוך תחנת עגינה של JBL כשהוא בבית, באיכות מפתיעה מאוד.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני לא משתמש במחשב למוסיקה, אבל יש לי איזה סף מינימום של איכות, שבפחות ממנו אני פשוט לא שומע. לכן טוב שיש אוזניות...

כן, אני יודע, בעניין הזה אני די פלצן (המותגים שציטטת זה כמו להגיד לחובב מכוניות, "סובארו וטויוטה...") אבל זה נובע מרגישות מסויימת. קודם הסאונד הפריע לי, ואז הלכתי לחפש פתרונות.

דרך אגב, סאונד גרוע גורם לך להיות עצבני, אפילו בלי שאתה שם לב. זה כמו רעשי רקע, לא ממש חזק, אבל לאט לאט זה חופר לך במוח.

פורסם

נכון,

שירי MP3 באיכות ירודה יכולים לחרפן אותי לחלוטין.

דווקא אני מאוד אוהב את הצליל של JBL למרות שחלק יאמרו שהוא טרבלי מדי.

גם הYAMAHA מספק את הסחורה ברמה טובה מאוד לטעמי. נכון שONKYO יותר טוב אבל גם עולה פי כמה וכמה. :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

Onkyo לא יותר טוב, הוא מיובא על יבואן שממתג גבוה מדי את המוצרים הסטנדרטים שלו...

תבין, לי יש מגבר סטריאו עם שלושה כפתורים, on/off, בורר כניסות ווליום, שמחובר לשני רמקולים. במונחים של תמורה לכפתורים, קופסאות וחוטים, אני מפגר בגדול...:-D

פורסם
שמעתי כמעט את כל הרמקולים שדובר עליהם כאן:

ATP3

VS2421

VS4621

EVO גם העץ וגם הפלסטיק

ועוד הרבה רמקולים בקטגוריה הנ"ל (רמקולים 2.1 למחשב) [אני מוכרן מחשבים\ציוד היקפי]

ואני יכול לסכם באופן סובייקטיבי שה

Harman Kardon SoundStick 2

מפיקים את הצליל הטוב ביותר, אם זה מבחינת איכות וסאונד נקי, גם של הסאבווופר.

אצלי הם (הסאונדסטיק) מחוברים במקביל לרמקולים 2.1 של קריאייטיב שהם מאוד ישנים, דגם Inspire 2.1 , פשוט כי אני מאוד אוהב את האינספייר למרות שהם לא מתקרבים לאיכות של הסאונדסטיק .

שורה תחתונה - לא יודע אם הסאונדסטיק שווים את העלות שלהם, אבל חד משמעי הם רמקולים איכותיים עם סאונד נקי.

אם כבר לרדת מהסאונדסטיק אז תיקח את הJBL Creature

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753953

האלטק לנסינג שהדגשתי באדום לא רואים ממטר את ה Creature של JBL. סאונד מזעזע שאם הייתי JBL הייתי מתבייש לשים עליו את הלוגו שלי. זה סט מעוצב, יקר ופלצני שנותן תמורה אפסית לכסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז מי היצרן של המגבר 3 כפתורים שלך?

אגב המערכת שבבעלותי שנותנת את הסאונד הכי טוב, וכרגע מאופסנת היא מערכת חלקים SANSUI בת 20 עוד מהתקופה שהחברה הזו היתה חברה יפנית גאה ולא מותג מדבקה ב2 שקל.

יש בה פונקציות ושלט רחוק בגודל טאבלט טיפוסי שבמערכות החדשות עדיין לא חלמו עליהן :)

נ.ב. אני שמח שהיתה לנו את השיחה הזו, אולי אני אקח את הרסיבר של המערכת הזו יחד עם 2 רמקולים ואחבר למחשב. שכחתי ממנה לגמרי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אולי אני אקח את הרסיבר של המערכת הזו יחד עם 2 רמקולים ואחבר למחשב. שכחתי ממנה לגמרי.

תמיד אמרתי שמגבר ורמקולים אמיתיים נשמעים יותר טוב מכל הסטים האלה שמוכרים "במיוחד" למחשב.

שנים שאני מחבר מגבר טוב למחשב וביחד עם רמקולים טובים התוצאה פשוט מצויינת פלוס.

במקרה שלי: מגבר SHERWOOD RD-6405R

רמקולים: JAMO

סאב אקטיבי: JBL (מהתקופה הטובה)

פורסם

נ.ב. אני שמח שהיתה לנו את השיחה הזו, אולי אני אקח את הרסיבר של המערכת הזו יחד עם 2 רמקולים ואחבר למחשב. שכחתי ממנה לגמרי.

אה, נו... בטח יותר טוב מכל סט פלסטיק.

רק הגודל הוא הבעיה.

זה המגבר שלי.

אלו הרמקולים

יש פריטים בודדים מאלו בארץ, אם בכלל.

נקנו משומש (תמיד רעיון טוב בציוד סטריאו).

פורסם

הקפצה :)

כרגע יש לי את הJBL creature שהתחילו לזייף בבאס אחרי שנתיים ולעוות את הסאונד.

חבר שלי יהיה השבוע בדיוטי פרי. האם יהיה לי לקחת את ה HARMAN KARDON SOUNDSTICK - ב600-700 ש"ח כמה שהם לא ימכרו שם? הרמקולים נראים נורא יפים ויש ביקורות טובות בזאפ.

אם התרגלתי לסאונד של JBL זה יהיה שיפור משמעותי?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

טוב, הלכתי לחפור קצת, ובשנים שנהניתי לי עולם המגברים הדיגטלים הזעירים התפתח, ויש הרבה היצע.

בדקתי גם באתר היחיד שאני יכול לאמר שהוא אמין (להתעלם מהעיצוב), וזה כנראה המגבר שפותר את בעיית העדר הכוח של ז'אנר.

יש עוד כמה דוגמאות למגברים דיגיטלים באתר וב-eBay, שנעים בין כמה עשרות דולרים עד לכשלוש מאות דולר.

נחמד.

מגבר כזה + זוג רמקולים מדפיים נחמדים, ויש לך מערכת סטריאו, לא "רמקולים למחשב", ועם המגבר החזק, כבר לא צריך לדאוג לקנות רמקולים נצילים.

אבל כן, זה לא ייראה מגניב עם פלסטיק שקוף ו/או כמו דארת' ווידר (יימח שמו וזכרו).

• תוכן חדש...