Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר דיגיטאלי T-Amp (הגירסה הראשונה, הזולה מפלסטיק, עלתה מאה ש"ח, בערך. הדגם העכשווי עולה יותר).

צירפתי זוג מדפיים זולים, אך טובים (והכי חשוב נצילים), ב-400 ש"ח, יד שנייה.

במקום סאונד של רמקולי מחשב מפלסטיק, יש לך מערכת סטריאו קטנה ואיכותית.

החיסרון - גודל.

אפשרות אחרת, סט רמקולים מוגברים זולים (מגבר אינטגרלי) של אולפנים (מוניטורים), יד שנייה. רמקולים שמתאימים לטווחי האזנה קצרים. גם יהיה יותר איכותי מכל רמקול מפלסטיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התלבטתי בין ה Z2300 ל harman kardon soundsticks 3

בסוף נקנו הsoundsticks ובינתיים תענוג!

תודה לכל המגיבים! 8)8)8)

פורסם
יש לי כבר כמה שנים Altec Lansing MX-5021 , ספינת הדגל שלהם.

סאונד צלול. סאב עוצמתי ומדוייק (6.5אינץ').

קצת יקר אבל שווה כל שקל.

altec_wideweb__470x361,0.jpg

כנ"ל. גם לי יש אותם, אגב עד כמה שידוע לי הדגם הנ"ל ירד מהיצור.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

לא שמעתי על רמקולים בתצורת 2.1 בעלי איכות סאונד עילאית, בין השאר כי חילוק אלמנטים הוא לא פתרון אידאלי כששומעים מוזיקה, כל הסאונד צריך להגיע מאותה נקודה, source point. הפתרון של עפר (בחולם) לגבי מגבר + זוג רמקולים יד שנייה יתנו את התמורה המקסימלית לכסף.

ואם בכל זאת אתה נאלץ להתפשר בשל אילוצי מקום או אסתטיקה, לא קריאטיב או לוג'יטק זולים. איכות סאונד נוראית. כמו כן, עדיין לא נתקלתי בזוג רמקולים שידעו לתת באס אמיתי, גם לא ה T40 של קריאטיב שעלו הרבה והיו אכזבה רצינית.

בחדר שלי יש אלטק לנסינג VS2421, שלמעט כמה שטיקים כמו כפתור ווליום שמכניס רעשים ושצריך לתת לו כמה כאפות כדי שהוא יעבוד כמו שצריך - מדובר במערכת נחמדה למדי שלפעמים אני אפילו נהנה (אלוהים ישמור) לשמוע דרכה מוזיקה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבר'ה, תענו לו על השאלה... (מכיר / לא מכיר)

תשובה: מכיר, הם נשמעים לא רע בכלל. תתחדש ותיהנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא שמעתי על רמקולים בתצורת 2.1 בעלי איכות סאונד עילאית, בין השאר כי חילוק אלמנטים הוא לא פתרון אידאלי כששומעים מוזיקה, כל הסאונד צריך להגיע מאותה נקודה, source point. הפתרון של עפר (בחולם) לגבי מגבר + זוג רמקולים יד שנייה יתנו את התמורה המקסימלית לכסף.

ואם בכל זאת אתה נאלץ להתפשר בשל אילוצי מקום או אסתטיקה, לא קריאטיב או לוג'יטק זולים. איכות סאונד נוראית. כמו כן, עדיין לא נתקלתי בזוג רמקולים שידעו לתת באס אמיתי, גם לא ה T40 של קריאטיב שעלו הרבה והיו אכזבה רצינית.

בחדר שלי יש אלטק לנסינג VS2421, שלמעט כמה שטיקים כמו כפתור ווליום שמכניס רעשים ושצריך לתת לו כמה כאפות כדי שהוא יעבוד כמו שצריך - מדובר במערכת נחמדה למדי שלפעמים אני אפילו נהנה (אלוהים ישמור) לשמוע דרכה מוזיקה.

איתמר.

אלמנט חשוב נוסף הוא כרטיס קול... אצלי לדוגמא מותקן כ. קול CREATIVE X-FI TITANIUM שנותן איכות מצויינת.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
אלמנט חשוב נוסף הוא כרטיס קול...

זניח לחלוטין על מערכת 2.1 מפלסטיק שמנגנת סטרים מהאינטרנט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה אתה חוזר על הקטע שהם עשויים פלסטיק? שום רמקול או סאב במערכת 2.1 סבירה לא עשוי מפלסטיק.

הם עשויים עץ או MDF ומוציאים סאונד איכותי מאוד יחסית למחיר הזול שלהם וזה הופך אותם לקנייה כדאית.

לי יש דגם EVO8 שאני מרוצה ממנו מאוד, ואת הדגמים של אלטק לנסינג שהזכירו פה שמעתי גם והתרשמתי מהם מאוד לטובה.

V5

פורסם
למה אתה חוזר על הקטע שהם עשויים פלסטיק?

אולי בגלל שה-SOUNDSTICKS עשויים אך ורק מפלסטיק, כאילו?:roll:

זה יפה שאתה חוזר שוב ושוב על המלצות לאלטק,

אבל בחייאת אבויה, השרשור הוא על המוצר הספציפי של הרמן קרדון, שהוא עשוי מ...

פלסטיק!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יודע להמליץ לך על 2.1 מכיוון שאני משתמש ב2.0 (ללא סאב) של לוג'יטק ואני מרוצה מאוד (יש להם טוויטר בגב הרמקול לדימוי סראונד - עובד טוב להפליא)

היה לי את ההרמן קרדון למשך חצי שנה, כל מי שיש לו אוזן טובה (כולל אותי) יגיד לך שהצליל שלהם מזוייף, והבס מזייף בטירוף.

בקיצור אתה משלם על העיצוב ולא על איכות, אם אתה מחפש איכות שמע יש לך את אלטק לנסינג, לוג'יטק וקריאטיב.

עריכה: לא ראית שקנית כבר, תתחדש!

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

וגם אם הרמקולים היו עשויים מעץ מהגוני מגונדר, זה היה משנה משהו?

ההגברה שלהם מצחיקה והנתונים המפוצצים (RMS בלעז) נמדדים באחוז עיוות שמיע וגבוה מאוד.

לגבי המערכת של הרמן קרדון, רואים שהם השקיעו פה המון על העיצוב, וכמו בכל תקציב פיתוח מוצר משהו אחד בא על חשבון משהו אחר, ובמקרה הזה אני לא בטוח שהכיוון שהרמן בחרה ללכת בו הוא הכיוון הנכון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מספיק לחבר לכרטיס המובנה, התפקידים של היציאות משתנים במידה ואתה עובר לתצורת 5.1.

יש לי זוג רמקולים, שמחוברים לסאב, שממנו יש יציאת בננה אחת.

אותה אני מחבר ל LINE OUT ? (יש לי כרטיס שתומך עד 7.1 ולכן יש בו המון סוגי יציאות. אני בוחר ב-LINE OUT ?)

מה אני אמור להגדיר במערכת ?

הגדרתי FRONT SPEAKERS

כי לא מצאתי 2.1

המערכת נותנת לי להגדיר רק 5.1\7.1 או QUAD

פורסם

בדיוק, פשוט תגדיר front speakers, ותחבר דרך line out.

כדי להיות יותר מדויק, תחבר ליציאה בצבע המתאים שמראה לך התוכנה של הכרטיס קול

(ירוק, אם אני לא טועה, לא ממש זוכר),

היום כמעט כל כרטיס מסוגל להעביר מה שבא לו דרך כל יציאה, או אפילו להפוך אותה לכניסה...

• תוכן חדש...