Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני כמה ימים שלחתי כאן הודעה לגבי בעיה ברכב ולא כל כך הגיבו בכל זאת החלטתי לעדכן הייתי במוסך מורשה ברעננה חיברו למחשב והחליפו לי חיישן מהירות כי כנראה שהוא היה מקולקל, מיד אספר לכם איך כמעת החליפו לי מחשב ברכב אבל קודם כל, לאחר מכן עשו לי עדכון גרסא למחשב ומשום מה המסך שבוא רואים את מצב הגיר נעלם(?) פשוט ככה וכשפניתי לבחור שביצע את התיקון בזמן נסיעת המבחן הוא אמר לי שזה בעיה בלוח מכוונים אבל איך זה הגיוני הרי כל הנורות עובדות ובלוח מופיעים מספרים (תאריך שעה וכו') הוא התעקש ואני יותר הכניס את הרכב שוב למוסך חיבר למחשב ניסה לסדר ולא הצליח ישבתי לידו ופשוט ראיתי שאין לו מושג מה הוא עושה אז הוא קרא לבחור יותר בכיר ממנו שהסביר לו איך לתקן את הבעיה והוא פשוט אמר לי לך תשב בצד אני אסביר לך אחר כך, אבל ידעתי שאין לו מושג על מה הוא מדבר, לאחר כ45 דקות שהוא ישב על המחשב, מחק והתקין מחדש את התוכנה וקרא לבחור השני שיעזו לו הם הצליחו לתקן את זה, והוא הסביר לי את הדבר הבא, הוא שוב טען שזאת בעיה בלוח מכוונים ואמר לי שפעם הבאה שדולקת לי נורה לתת מכה לדש בורד ולראות אם הנורה נכבית אם כן אז יש בעיה בלוח מכוונים וצריך לשפץ או להלחיף עכשיו זה נשמע לי כל כך שקר שפשוט הייתי חייב לשאול אתכם. בבקשה תגיבו על זה.

מעבר רציתי לשאול האם זה מחיר סביר, שעה וקצת עבודה (שהרוב בגלל חוסר הידע של אותו בחור) עלתה לי ככה:

היה לי שני חיבורים בצינור שמוביל את המים לשפריצרים בשמשה שבורים זה עלה לי 49 + 13.20 לשני חיבורים בגודל מטבע נשמע קצת מגוחך.

החיישן עלה לי 184, אלה החלפים.

הטיפול עלה לי 100 ש"ח הלחפת החיישן ועוד 300ש"ח עדכון למחשב.

ונשמע לי מופרך לחלוטין!? מה אתם (המומחים) חושבים על זה?

סליחה על החפירה כמו שהבטחתי הסיפור על המחשב, שהגעתי למוסך הבחור שקיבל אותי גילה נזילה בצינור שמוביל לשפריצרים של השמשה הוא אמר שזה נזל על המנוע וכנראה נכנס למחשב ועשה קורוזיה.. אז רגע איך ימים של נסיעה בגשם לא גרמה לזה? מה אתם אומרים? אני אשמח לתגובות.

פורסם

לחבר יש פוקוס 2007 והיתה בעיה בלוח המכוונים,הלוח לא תקין יכול להיות שזו אחת המחלות שלהם,בכל מקרה הצעתי אילך לנסות לבדוק אפשרות של אחריות היצרן לרכב גם עם עבר הזמן ואני מדבר על התקלה הספציפית הזו,שווה בדיקה.

• תוכן חדש...