Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנהג הישראלי הטוב - נכנסו לי ברכב בלי להשאיר פרטים

redead
שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חצי שעה הייתי בסופר , חונה בחניה מרווחות וטובה , אני יוצא החוצה וסוף העולם הגיע

מה עלות הנזק? אין כדאי להתמודד עם זה ( פרטי, ביטוח ) ?

השמח לעזרה לפני שאני מתמוטט נפשית :oops:

CIMG2260.jpg

CIMG2261.jpg

CIMG2262.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחזיק מעמד. זה רק פח (אני מבין את כאב הלב, שלא תבין לא נכון).

אכן - מקרה לא נעים, גם לא השאירו פרטים, נגרם נזק, סה"כ חצי שעה שלא היית ברכב, אני מבין את כעסך.

צריך לברר עלויות תיקון מול פחח (אני בטוח שמבינים יותר ממני, יוכלו להעריך עלויות) ולבדוק בהתאם לזאת אם לערב ביטוח או לא (תבדוק גם מה עלות ההשתתפות העצמית שלך).

אגב, אפשרות נוספת - להשאיר את זה ככה (אולי קצת צבע, שלא תהיה חלודה), אבל נראה לי שתעדיף לתקן...?

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק עם יש מצלמות של הסופר/ חנות אחרת שמכוונת למקום החנייה שלך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כדאיות להפעיל ביטוח . עלות הנזק עד 800 ש"ח.

זה לא נראה כמו פגיעה ישירה של רכב אין סימני צבע השריטות תואמות לעגלת סופר שקיבלה עזרה מרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיז'ו 206?

בכל אופן המקום הזה מועד לפורענות לעיקום ברכב הזה.

אל תתרגש. זה רק פח.

ההצעה הכי טובה היא זו שהעלו פה.

לך למקום שחנית. עמוד בו והסתכל על המבנים שבסביבה.

בתור אחד שמתעסק הרבה עם מערכות אזעקה (מאבטח במתקן בטחוני) אני יכול לומר לך שב90% מהמקומות היום ישנן מצלמות אבטחה שמכוונות על החניונים (לא בטוח שתהיה רזולוציה טובה אבל יכול לתת כיוון) ומקליטות לפחות שבוע אחורה. לא כדאי להתמהמה מידי. בעתיד לא תהיה לך את הפריבילגיה הזו מכיוון שאין לדעת לכמה זמן המחשבים שומרים את ההקלטות. (בכל מקום זה שונה היות ומדובר בהשקעה כספית לנפח אכסון).

לך ובקש יפה מהסופר להציץ במצלמות. יתכן ולא תצטרך לשלם גרוש וגם תלמד את האדם לקח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בGOLF TSI 2009..

מחר על הבוקר אני יסע לשם כדי לבדוק את עיניין המצלמות.

בכל אופן אם זה באמת נזק של 800 שקל אז אני עוד יכול איכשהו לחיות עם זה.

יש דרך אגב מקומות מומלצים באזור המרכז ללכת ולקבל הצעת מחיר?

אני מכפ"ס..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכה כזו לא היתה אמורה להפעיל את האזעקה ברכב?

ואם כן? אתה יודע להבדיל מרחוק בין האזעקה שלך לאחרות? לרוב אנשים מתעלמים מהן :)

מה שכן, זה ממש מכעיס אותי העניין הזה, עצוב לי שיש אנשים כאלה מגעילים אבל ככה זה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאה אחוז עגלת סופר שהועפה בעוצמה על הרכב שלך. גם אם יש צילום וידאו, ספק אם תזהה את האשם. עזוב את כאבי הלב, זה שטויות. הכאב הוא בעיקר לכיס - כמו שאמרו לך זה כ-800 שקלים אצל פחח איכותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם כשיעשו לו את השפכטל ,יצטרכו להוריד שכבת צבע אורגינלית ?או שהצבע האורגינלי יישאר ויגן מפני חלודה עתידית?

ד.א כשצובעים נקודה כזאת, האם צובעים בצבע הרכב את כל הכנף? או רק את האזור עם השפכטל ולאחריו שמים לקה על כל הכנף?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...