Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני יודע שהנושא נטחן אבל עדיין לא מצאתי תשובות לשאלות שלי אני נורא ישמח שמישהו ישפוך קצת אור על הרכב הנ"ל

אז ככה לאחר המון המון זמן עם צרפתיות החלטתי לעבור לאהבה השנייה שלי איטלקיות הייתי מאוד מעוניין לדעת פרטים על הרכב

שנת 2002 גיר סלספיד מנוע 2.0 ליטר הבנתי כבר שחלקים נורא יקרים ועדיף ידנית מעבר לכך לא שמעתי על בעיות מיוחדת שיש

לרכב חוץ מחיישן MAP איזה עוד דברים צריך לשים לב בעת קניית הרכב איזה בעיות/תקלות/מחלות/ או שאר ירקות יש לרכב שאני

צריך לדעת אשמח לדבר עם מישהו שיש לו אחת כזאת או הייתה .

מבחינת התנהגות לפי מה שקראתי בכמה פורומים הבנתי שהתנהגות יש לרכב לא פחות משום צרפתייה חמה בנוגע לכח זמין

160 כ"ס מאוד סבירים בעיני שוב מה שמפחיד אותי ברכב זה עלויות אחזקה .

תודה מראש לעונים.

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

פורסם

155 כ"ס, לא 160. תשים לב למשולשים (יקר), מוט מייצב, MAF, וריאטור תזמון משתנה. שים לב למצב הגיר הרובוטי עצמו - השיפוץ שלו יקר. ההתנהגות נהדרת לטעמי (הייתה לי 2.5 ול-2.0 turn-in טוב יותר, היא קלה יותר בכ-70 ק"ג אשר כולם מנוע), ההגה קל מדי בגרסאות ה-2.0. קוטר הסיבוב מזוויע.

עלויות האחזקה באמת לא זולות בלל. חשוב גם להקפיד על שמן ונוזל קירור איכותיים והמנועים האלה בד"כ אוכלים שמן - אל תזניח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היו לי גם 2 ליטר וגם 2.5, כולן גיר רגיל.

מעבר למה ש RK רשם, חשוב שתנהג ברכב ותחליט האם הגיר הזה מתאים לך. יש אנשים שאהבו וישנם כאלה שלא מסוגלים להסתדר עם התכונות של הגיר הזה.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אז ככה קודם תודה רבה על התגובות הגיר דווקא לא כזה נורא לטעמי.

ראיתי את הרכב היום שוב קצת נתונים :

שנת 2002 גיר סלספיד כמו שציינתי 86 אלף קילומטר מרופאה כן באמת לא בצחוק

משמש כרכב שני בבית

הרכב מכני פצצה עבר פגיעת פח מאחורה הוחלף מכסה אחורי כמו כן הרכב חייב צבע כללי

מה שגרם לי המון מחשבות אם לקחת או לא מטופל במוסך הכוכב בחיפה מורשה אלפא

אין שילדה הבחורה מאוד קשה במחיר המון בקבוקים ומוצצים זורוקים ברכב חח

מזגן חלש נורא אבל בכל זאת משהו בי רוצה מאוד את הרכב השאלה ם שווה לשלם את המחיר או לחכות לרכב אחר.

נ.ב

חלקים מחול דווקא מצאתי במחירים די סבירים הרבה יותר מבארץ בטוח

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

• תוכן חדש...