Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מוותרים על הפורד(כתבה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן כתבה מחמיאה (לחלק יותר, לגנאדי פחות :p), אבל ההתייחסות לעליות המחירים עשויה לגרום לעוד כמה אנשים לחשוב שהגרוטאה המרקיבה שלהם שווה זהב, ולהביא למוות של עוד כמה מכוניות שאפשר היה להציל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני תמה אם מעריצי פורד יודעים שהוא היה נאצי.לא אירי אנטישמי רגיל. נאצי חבר של היטלר ומוסוליני שהקים לבקשתו מפעל בקלן דויטץ - מול הדום,מעבר לנהר ,כבר עם עליתו.עד עכשיו אותו פורד גרמניה באותם בנינים.את כל קלן הפציצו.מצד הדום לא נשארה אבן.את מפעלי הנרי פורד לא. עם חברים כמו רוזוולט לא צריך פרוטקציה.(ולבקשת חברו סטאלין גם ברוסיה) לא העסיק יהודים והאשים אותם במשבר הכלכלי ובפשע.זה שהמשטרה המושחתת בכל הדרגים היתה כולם אירים היה בסדר. גם ג'וזף קנדי והשבט שהקים היו אירים פושעים.

בושה וחרפה שלא תימחה היא שוייצמן לא זרק לו את הלינקולן חזרה בפרצופו .מתנה פוליטית לשפר את היחסים עם התורמים לדמוקרטים. מפורד שהקים צבא פרטי לירות בעובדיו השובתים.זה לא הצחיק כמו ב-"זמנים מודרניים".

אני רואה בפורד פיגול גרוע מכל רכב גרמני.

פורסם

אני לא מכיר יצרן רכב שאי אפשר ליחס לו בצורה כזאת או אחרת אנטישמיות או שנאת ישראל, ולכן הטענה הזו מגוכחת. אם תתחיל להתחקות אחרי שורשי האנטישמיות של יצרני הרכב, תמצא את עצמך רוכב על אופניים. חפש מעט מידע על הקשר הנאצי של ג'נרל מוטורס (רמז: יש קשר לאופל). על ה"חרם הישראלי" של רוב היצרניות היפניות אני בטוח ששמעת. וולבו היתה שייכת עד לא מזמן לקונצרן פורד.

פורסם
אני לא מכיר יצרן רכב שאי אפשר ליחס לו בצורה כזאת או אחרת אנטישמיות או שנאת ישראל

בדוק אחד אנדרה סיטרואן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בשנות ה40 מנכ'ל החברה הישראלית לאוטומובילים הראשון היה שאול ליפשיץ,שאול היה אח של סבא שלי,הוא היה נוכח במעמד

מסירת הלינקולן לנשיא וייצמן בשנת 1950,את סבי שירתה אז משאית פורד ואחיו נסעו אז בפורד אנגליה משנות ה50 המאוחרות.

כתבה יפה על רכביי פורד הישנים,למרות שיכל לרכוש אז מוסטנג בחר אבי לרכוש לארק שאותה אני אוחז עד היום.

עופר בן צבי

פורסם
בשנות ה40 מנכ'ל החברה הישראלית לאוטומובילים הראשון היה שאול ליפשיץ,שאול היה אח של סבא שלי,הוא היה נוכח במעמד

מסירת הלינקולן לנשיא וייצמן בשנת 1950,את סבי שירתה אז משאית פורד ואחיו נסעו אז בפורד אנגליה משנות ה50 המאוחרות.

כתבה יפה על רכביי פורד הישנים,למרות שיכל לרכוש אז מוסטנג בחר אבי לרכוש לארק שאותה אני אוחז עד היום.

בעוונותי האוטו הראשון שלי (בשותפות עם חבר לכתה,אבותינו קנו לנו אותו ביחד לפני הגיוס כדי שנרד מהטילון וה-BSA 3.5 שעד היום מחליד בחצר,מ-1967 ) היה בייבי פורד פריפקט 1946 שחורה. אז לא ידעתי. (והוא גם,להגנתי המעטה, פורד אנגלי)מאז לא נגעתי בפורד. נטשתי אותו בשטח אימון לב"ב שהיה בכפרים שהיו איפה שהיום כביש 1 - בבריא-ברפיליא. אין זכר.לא לכפרים ולא לאוטו.

פורסם
אני לא מכיר יצרן רכב שאי אפשר ליחס לו בצורה כזאת או אחרת אנטישמיות או שנאת ישראל, ולכן הטענה הזו מגוכחת

יצחק שובינסקי :-P

אכן טענה מגוכחת. haimy, אם תתחיל לחפור לגבי כל חברה זרה, לא רק בתחום הרכב, בסופו של דבר תמצא את עצמך לא רק רוכב על אופניים (למרות שיכול להיות שגם זה לא), אלא עושה כביסה ביד, מייבש על החבל, לא רואה טלויזיה, לא שומע רדיו, מחמם אוכל בתנור של לבנים ורואה מה השעה לפי השמש.

צא מהקיבעון שלך בנאדם.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אתה הולך לקיצוניות מגוחכת.לא אני.

הנרי פורד היה אחד . לא סתם אמרתי שהגרמנים טובים ממנו.

ובמה מכל ה"דוגמאות" שלך אין אלטרנטיבות של יצרנים שלא אהבו יהודים (אולי) אבל היו רחוקים מהשקפתו של חבר אישי ותומך רעיוני ועסקי ברמת כלכלת מדינות ,של 2 רוצחי ההמונים הגרועים בהיסטוריה,ומייצרים לא פחות טוב ?

ואגב - לגבי וולוו - תעשה שיעורי בית לגבי המשפחה.לפני פורד.

אתה משווה שיקולים מסחריים של היפנים תחת איום החרם הערבי לאידיאולוגיה נאצית ? היה להם משהו נגד יהודים ? הם הכירו יהודים ? הסינים שונאים יהודים ? ההודים (טאטה)? ,הקנדים,אוסטרלים ,הברזילאים(באנדייראנטה - מתי חזית שארקיע תטוס בתוצרת ברזיל ?) ? -כמה זה מאוכלוסיית העולם ? בהווה,איפה שאין ולא היה איום מוסלמי לא שונאים יהודים.מי שכן מאוים מקווה ששנאת יהודים תעזור לו.אפילו אניילי לא היה אנטישמי תחת הדוצ'ה - כמו רוב העם,מינה מנהלים יהודים למפעלים,עיתונים,בנק..אין ממי לקנות שאיננו נאצי ?

יש מה לקנות לפני שנוסעים על אופניים לכבס עם קוביה על וושבורד בקריק.

אתה יכול להיות עוזר גדעון לוי.(גדעון - לא פרימו).

פורסם
אתה הולך לקיצוניות מגוחכת.לא אני.

הנרי פורד היה אחד . לא סתם אמרתי שהגרמנים טובים ממנו.

ובמה מכל ה"דוגמאות" שלך אין אלטרנטיבות של יצרנים שלא אהבו יהודים (אולי) אבל היו רחוקים מהשקפתו של חבר אישי ותומך רעיוני ועסקי ברמת כלכלת מדינות ,של 2 רוצחי ההמונים הגרועים בהיסטוריה,ומייצרים לא פחות טוב ?

ואגב - לגבי וולוו - תעשה שיעורי בית לגבי המשפחה.לפני פורד.

אתה משווה שיקולים מסחריים של היפנים תחת איום החרם הערבי לאידיאולוגיה נאצית ? היה להם משהו נגד יהודים ? הם הכירו יהודים ? הסינים שונאים יהודים ? ההודים (טאטה)? ,הקנדים,אוסטרלים ,הברזילאים(באנדייראנטה - מתי חזית שארקיע תטוס בתוצרת ברזיל ?) ? -כמה זה מאוכלוסיית העולם ? בהווה,איפה שאין ולא היה איום מוסלמי לא שונאים יהודים.מי שכן מאוים מקווה ששנאת יהודים תעזור לו.אפילו אניילי לא היה אנטישמי תחת הדוצ'ה - כמו רוב העם,מינה מנהלים יהודים למפעלים,עיתונים,בנק..אין ממי לקנות שאיננו נאצי ?

יש מה לקנות לפני שנוסעים על אופניים לכבס עם קוביה על וושבורד בקריק.

אתה יכול להיות עוזר גדעון לוי.(גדעון - לא פרימו).

באותה המידה, אתה הולך לקיצוניות מגוחכת. הנרי פורד מת ממזמן, ולהשקפות האנטישמיות שלו אין דבר וחצי דבר עם ניהול החברה. היא מספקת רכבים לכוחות הבטחון הישראלים, ואני יכול להבטיח לך שהיא גם מעסיקה אלפים רבים של יהודים. וכנראה שלא קראת על המעורבות השקטה של ג'נרל מוטורס באספקת כלי הרכב למשטר הנאצי, שאתה מרשה לעצמך לבטל את הדוגמאות שהבאתי.

גם השיקולים של ג'נרל מוטורס במקרה הנ"ל היו מסחריים לגמרי. האם זה הופך אותם לנכונים יותר מבחינה מוסרית? היצרניות היפניות הטילו חרם על ישראל. המניעים אולי לא היו גזעניים, אבל התוצאה היתה אותה התוצאה. האם חרם שכזה הוא מוצדק?

תן לי להבטיח לך: בכל מקום בעולם שיש בו יהודים, יש בו גם שנאת יהודים :wink: אם אתה חושב שהגישה שלך נכונה, סע בטאטא ותהנה מהחיים. רק תזכור שתמיד יתכן כי מנהל כספים זוטר שם פלט הערה אנטישמית אקראית בזמן ארוחת הערב אצל ההורים.

טל (שנוהג בפורד שדווקא די סימפטית כלפי היהודים. בינתיים)

פורסם
בדוק אחד אנדרה סיטרואן.

לפעמים נדמה לי שדווקא היהודים הם האנטישמים הגדולים ביותר :lol:

יצחק שובינסקי :-P

ואיזו חברה יצרה חלק ניכר מהמנועים ששירתו את הסוסיתות? :wink:

פורסם
לפעמים נדמה לי שדווקא היהודים הם האנטישמים הגדולים ביותר :lol:

:wink:

טוב אז אני לא היחיד שרואה את זה :)

כתבה טובה, אשמח לראות קצת תמונות של הרכב של גינאדי !

haters will hate

• תוכן חדש...