Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אולי משהוא ניתקל או שמע אל הבעיה הנ"ל ?

כבר פעמים עוצרת אותי משטרה וטוענת שאין לי טסט, כאשר יש לי טסט, אני כבר פעמיים התקשרתי למשרד הרישוי

והם אומרים שהכל מעודכן אצל הם ויש לי טסט והכל טוב והם לא יודעם למי אני צריך לפנות .

ניסיתי לפנות למתנ"א אך אין לי מושג למי.

למי אני באמת יכול לפנות אל מנת להסדיר את העניין ?

תודה לכל העונים

פורסם

כשעצרה אותך המשטרה, לא אמרו לך מדוע אין לך טסט, או כל סיבה אחרת ? ממתי (זמן) טוענים שאין לך טסט ?

כמה זמן הרכב אצלך ?

האם יש מצב שהרכב שלך הורד בעבר מהכביש ע"י שוטר (בוחן תנועה) עקב ליקוי / התקנות "לא חוקיות" ?

alfa 156 2.5.

פורסם

הם אומרים שבמחשב אצלהם היה טסט איך בוטל לאחר 3 ימים, ולא קיבלתי שום הורדה מהכביש.

יש לי טופס טסט מאושר ותקין לחלוטין, כמו כן גם במשרד הרישוי הכול תקין.

והרכב אצלי כבר 8 שנים.

פורסם
שלום לכולם

אולי משהוא ניתקל או שמע אל הבעיה הנ"ל ?

כבר פעמים עוצרת אותי משטרה וטוענת שאין לי טסט, כאשר יש לי טסט, אני כבר פעמיים התקשרתי למשרד הרישוי

והם אומרים שהכל מעודכן אצל הם ויש לי טסט והכל טוב והם לא יודעם למי אני צריך לפנות .

ניסיתי לפנות למתנ"א אך אין לי מושג למי.

למי אני באמת יכול לפנות אל מנת להסדיר את העניין ?

תודה לכל העונים

מה זאת אומרת "טוענים" ? עושים לך דו"ח ? אם לא אז זה עוד אחד מהמקרים שהשוטרים מכירים שהמערכת טועה/לא מעודכנת. אם יש לך ניירות ומדבקות שעברת טסט סע לשלום.

השוטרים בד"כ חושדים ומתקשרים למוקד/מחשב כאשר המדבקה אצלך ברשיונות ולא מודבקת על השמשה. היו מקרים שאנשים הדביקו מדבקה מאוטו טוב על גרוטאה בלי טסט.

פורסם

משרד הרישי צריך לעדכן במחשב שלו, ולהעביר זאת לשאר הגורמים בינהם מחשבי המשטרה.

מכיוון שאתה מודע לכך שהמחשב שלהם אינו מעודכאן, תדאג שהרשיונות רכב תמיד יהיו עמך כדי להמנע מדוח תנועה בשל חוסר תאום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עם בירוקרטיה נלחמים בנשק שלה בירוקרטיה.

לך למשרד הרישוי תוציא אישור כי יש למכוניתך טסט בתוקף ואין כל בעיה.

את האישור הזה אתה שולח בצירוף מכתב רשום למשטרת התנועה ומודיע להם כי עליהם לדאוג לכך שהתקלה במחשבי המשטרה תתוקן לאלתר, וכי לאחר ביצוע , יש להודיע לך על כך בכתב.

אולי אז תיפתר בעייתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איזה אישור הוא יקבל בדיוק במשרד הרישוי?! :shock:

הפקידה תפטור אותו במילים - "לרכבך יש טסט וכך מופיע במערכת, אין אישור/מכתב לזאת מלבד רישיון הרכב שבו מתנוססת חותמת כשרות לתנועה".

הוא יכול להוציא העתק רישיון רכב. בכפל מודפס, בתחתית, תאריך תשלום האגרה ותאריך המבחן האחרון. בכדי שהכפל יהיה תקף, יש לשלמו כמובן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...