Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום שוב פעם

כפי שרואים,יש לי ברכב 2 מגברים קלאס AB, זה גורם לי לבעית חוסר חשמל ופריקה ושורף פיוזים לאחר שאני שומע בווליום גבוה ( ספציפית הסאב)

האם יש סבירות ש 2 קבלים איכותיים יעזרו במקרה שלי ?

שלא ירצדו האורות ו שלא ישרפו פיוזים ( גם פחת נשרף 100 אמפר)

נ.ב: כמובן שאני מודע לזה שיש צורך בחיזוק אלטרנטור ו3 גדולים , אבל כרגע אין לי תקציב לגבי האלטרנטור

תודה לעונים ובבקשה תנו דיעה מקצועית

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערב טוב

נתחיל בזה שזה מאוד לא טוב שנשרף לך פחת של 100 אמפר

אשמח לנסות לסייע אך זה יהיה יותר רלוונטי אם תרשום את הסטאפ שיש לך ואת סוג הרכב

דרור

פורסם

אם אתה שורף פיוזים על ימין ועל שמאל כדאי שתתחיל מבדיקת הרכיבים וכיוון המערכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רכב פורד מונדאו 2004

HU KDC 6047 KENWOOD

MOREL DOTECH 6 +MIDRANGE MACROM +TWEETER ALT-7 BM LAB

כמובן שיושב על קרוס 3חלקים

מגבר ל קדמיים KICKER ZX650.4

מונו AUDISON LRX 1.1K

סאב CERWIN VEGA VMAXX 122 500RMS 1 OHM

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

תעשה טובה לסאב, למגבר ולכל מערכת החשמל - תחליף את תצורת החיווט של הסאב. תראה איך שום פיוז לא ישרף יותר.

על הדרך תבדוק שאתה עובד בלי bass boost ושאין קליפינג ברמקולים הקדמיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה מדבר על חיווט ממצבר למגבר? או שאני לא מבין נכון?

פורסם

היי שוניק ערב טוב

בשלב ראשון הייתי ממליץ לך לרוץ עם שני קווי מתח מהמצבר ולתת פיוז דרך כבל 4 גיי"ג לכל מגבר

לגבי קבל אז בכל מקרה הייתי כן ממליץ על קבל של 1 פאראד לטובת המגבר של הסאב

במידה ואתה כבר מסודר עם כבלים טובים אז באמת צריך אולי לעשות בדיקה יותר מפורטת פיזית ברכב

בכל אופן אני רואה את זה שפחת של 100 אמפר נשרף ובנוסף עוד ANL נשרף כדבר חמור וממליץ לך לבצע בדיקות "תחת מאמץ" במקום שיודע לעשות זאת וממש למצוא את נקודת הבעייה

לגבי ההמלצה של איתמר:

אני לא מבין את החלק הראשון של ההמלצה אלא אם איתמר בדק ובחן את הרכב ויודע על בעיה קיימת בחיווט של מגבר הסאב

מה שאני לא יכול לדעת רק מקריאת הפוסט שלך

מה שכן בהחלט הייתי לוקח ברצינות את המלצתו ולבדוק אפשרות של קצר באחד הרמקולים שיכול להשפיע על המגבר

בדרך כלל זה גורם לפרוטקשן ואו לשריפת הפיוז של המגבר אבל לעיתים זה גם יכול לגרום לשריפת פיוז ראשי

דרור

פורסם

חיווט של הסאב = לגרום לו לעבוד ב 4 אוהם ולא ב 1 אוהם.

קבל בכל אופן לא יעזור לך.

איתמר.

פורסם

אה... כן החלפתי את הסאב ל 4 אום

חוץ מזה אני רוצה לממש את הפוטנציאל של הסאב ולעבוד ב 1 אום אז חשבתי שאולי הקבל יעזור

ודקך אגב אם אני קונה לדוגמא L7 ויעבוד איתו על 1 אום , הרכב שלי בכלל יתפוצץ ? (סליחה על הביטוי)

פורסם

הבנתי למה התכוונת ב"חיווט"

אני הייתי מגדיר זאת אחרת אבל לא חשוב

חזרה לנושא:

אין שום סיבה שלא תעבוד בתצורה של 1 אוהם כשיש לך את היכולת מבחינת מגבר וסאב

ולדעתי בהחלט שיש מצב שקבל פותר לך את בעיית נפילות המתח

מה שכן לפני הכל אני חוזר ומדגיש שחשוב מאוד לבצע את הבדיקות הנכונות והמדוקדקות לפני שייגרם ח"וח נזק לרכב או לרכיבי המערכת

דרור

פורסם

איך אתה מצפה שני מגברים זללני חשמל כאלה שכל אחד אם פיוז של 80 על קיט כזה אם פיוז של 100 אמפר.

אלף כל אתה צריך פיוז של 160 אמפר מינימום בשביל שלו ישרף כל שניה, או להוסיף עוד קיט כמו אצלי אם פיוז נוסף.

תקנה עוד קיט של פלוס ומינוס ה-4G ותחבר לכל מגבר קיט ישירות מהמצבר כמו שאני עשיתי לעולם לא היה לי אם זה בעיות והיה לי בעבר L7 ו-ROCKFORD HX2

ועוד דבר אם יש לך קבל תחבר אותו יחד עם הקיט של המונו.

פורסם
אין שום סיבה שלא תעבוד בתצורה של 1 אוהם כשיש לך את היכולת מבחינת מגבר וסאב

ולדעתי בהחלט שיש מצב שקבל פותר לך את בעיית נפילות המתח

אולי תחכים את אוזני כל הפורום למה זה טוב לעבוד ב 1 אוהם או למה (בפעם המיליון) קבל זה טוב?

איתמר.

פורסם

ערב טוב גם לך איתמר

היות והלחצן האדום אצלך אז ברשותך אדחה את הזמנתך לסיעור מוחות (או קרב תרנגולים אם תרצה) בשלב הזה

איתך הסליחה

דרור

• תוכן חדש...