Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהוספת את הפרט הקטן הזה שהוא רוצה עוד 15 אלף ש"ח אז דעתי היא

מחירון יד 2 שלך הוא 27

מחירון יד 2 שלו הוא 40

אתה תמכור לדעתי אפילו ב 30 עם הרכב שמור ובמצב טוב

הוא במקרה הטוב ביותר ואם הרכב שלו ממש במצב טוב אולי יקבל מחירון (בספק)

אם אלו הנתונים היבשים אז העסקה לא כדאית לך, בטח ובטח שהוא עושה דיל מצויין

ועכשיו אם נוציא את עניין הכדאיות הכלכלית האלפא 147 רכב מעולה והרבה יותר קורץ מכל הבחינות אם תסתדר איתו מבחינה כספית על פניו העסקה לא נראית "מסריחה " משום כיוון ויכולה להיות כדאית לשני הכיוונים .

זו דעתי

בהצלחה במה שתבחר

איציק 

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אתה אומר שה147 נסחרת מחירון ומטה במידה והיא במצב טוב?

כי יש אחת למכירה והוא מבקש 60 ש''ח וגמיש מעט לפי דבריו, מוזר אני הייתי בטוח שזה רכב עם סחירות גבוהה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

60 אלף נשמע קצת גבוה, אבל חבל שאיציק סתם מטעה אותך.

כמי שעוקב אחרי לוחות הרכב, סתם בשביל הכיף (מעין סטייה מוזרה שכזו),

147 2.0 ידנית טובה נמכרת בשעות, וביותר מהמחירון. למעשה, אחד

הרכבים עם הסחירות היותר טובה שבהם נתקלתי (פשוט כי יש יותר משוגעים

לדבר מאשר מוכרים).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ופה אגב ניתן להתחבר לדיון המענין שהתקיים כאן על סחירותה וירידת ערכה של הג'ולייטה. בשוק רגיל בו מככבים להם הביקוש וההיצע, די שרכב יהיה יחסית נדיר ומעט נחשק בכדי לארגן לו ירידת ערך מאוד סבירה, אפילו כזו שכל מיני עדרים של בעלי מכוניות שלכולם יש כי כולם יודעים שהן לא מאבדות ערך, יוכלו רק להתקנא בה.

פורסם

יבין

בימים שהשוק חזק ואנשים משחררים וקונים אתה צודק אבל היום השוק חלש מאוד ולמכור רכב מעל המחירון זו משימה קשה ( ראה שירשור מכירת המיאטה במועדון הרודסטרים), מיאטות שהיו נמכרות ב 15-20 אלף ש"ח מעל המחירון, נמכרות עכשיו ב -15 אלף ש"ח מתחת למחירון (את זה אמרו חברי מועדון הרודסטרים)

בשוק בריא ה gta שמפורסמת בלוחות הייתה נמכרת מזמן ובמחיר גבוה בהרבה מהמבוקש (אפילו על ידי אם לא היה לי רכב שאני אוהב מאוד כרגע)

שהשוק היה בריא וחזק מכרתי רכב ב 20 אלף ש"ח מעל המחירון והיום אותו סוג רכב תקוע בלוחות ואף אחד לא קונה

ושהשוק הפך עורו היה מאוד קשה למכור אלפא ספיידר אפילו במחיר קרוב מאוד למחירון (למרות ההצעות הגבוהות מאוד לאורך כל התקופה שהייתה בבעלותי )

היום שוק המכוניות המיוחדות חלש מאוד ואנשים לא קונים רכבים מעל המחירון (אידיוטי לדעתי אבל זה המצב)

ועדיין אחרי כל מה שכתבתי יכול להיות שאני טועה מהסיבה הפשוטה שלא ניסיתי למכור 147 ידני מנוע 2000 אף פעם ..ולהטעות את פותח השירשור זה הדבר האחרון שאני רוצה ולהגן על המחירון זה באמת הדבר האחרון שאני מחפש .

כי רכב ובמיוחד אלפא לא קונים מהחלק הכלכלי במוח אלה מהריגשי ..:lol:

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

• אחראי פורום
פורסם
אז אתה אומר שה147 נסחרת מחירון ומטה במידה והיא במצב טוב?

כי יש אחת למכירה והוא מבקש 60 ש''ח וגמיש מעט לפי דבריו, מוזר אני הייתי בטוח שזה רכב עם סחירות גבוהה.

כי אותו בחור מגזים. גם על רכב נדיר ומבוקש צריך לדעת לבקש מחיר ריאלי, למרות שברור שיהיה גבוה יותר מהמחירון הרשמי.

יבין הסיק את אותן מסקנות שאני גיבשתי אחרי חריש לוחות עמוק. יש ביקוש מאוד ער ל-2L ידנית (גם 1.6 120 כ"ס, אגב) והיצע מצומצם ביותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...