Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו hgt החלפה ראש בראש עם אלפא 147, כדאי בכלל?

ליאור קלה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

הוצע לי על ידי בחור שעובד באחד ממוסכי פיאט להחליף את הרכב של אישתו אלפא 147 2002 עם הרכב שלי פונטו hgt 2001 עם תוספת מסוימת מצידי, לא ממש הגעתי איתו לדיבור על סכומים תכל'ס.

רציתי לדעת מבעלי ניסיון באלפא ובhgt האם זה בכלל עסקה כדאית, כלומר האם אני משתדרג או בכלל אני משתנמך פה.

האלפא טופלה בזמן ובחלקים מקוריים כך גם שלי ואפילו לפני הזמן בדרך כלל.

יש לציין שאני מאוד מרוצה וכיף לי עם הרכב שלי שעד כה ראיתי ממנו רק נחת טפו טפו טפו, ולא הייתי חושב בכלל על להחליף אותו עד שקיבלתי את ההצעה הזאת.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

שלום לכולם

הוצע לי על ידי בחור שעובד באחד ממוסכי פיאט להחליף את הרכב של אישתו אלפא 147 2002 עם הרכב שלי פונטו hgt 2001 עם תוספת מסוימת מצידי, לא ממש הגעתי איתו לדיבור על סכומים תכל'ס.

רציתי לדעת מבעלי ניסיון באלפא ובhgt האם זה בכלל עסקה כדאית, כלומר האם אני משתדרג או בכלל אני משתנמך פה.

האלפא טופלה בזמן ובחלקים מקוריים כך גם שלי ואפילו לפני הזמן בדרך כלל.

יש לציין שאני מאוד מרוצה וכיף לי עם הרכב שלי שעד כה ראיתי ממנו רק נחת טפו טפו טפו, ולא הייתי חושב בכלל על להחליף אותו עד שקיבלתי את ההצעה הזאת.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא.

אהלן,

קצת לא קשור לבקשתך, אבל בימים אלו אני עומד בפני רכישת רכב חדש, ודי מושכת אותי הHGT.

הצעות? לחפש דברים מסויימים או שנתון מסויים?

תודה מראש.

=)

היתה אלפא 147 2002 ידנית (120כ"ס)

מצאתי בראבו 2009, והפכתי אותה לאבארת'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיא אני מכיר את הבחור, הוא מטפל לי ברכב.

אני לא חושב שהוא יעשה קטע כזה ללקוח שלו.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

147 עם מנוע 2.0 ותיבה ידנית היא יחסית נדירה בארץ, ובקלות אפשר לקבל תמורתה בשוק מחיר טוב. מבלי להכיר את הנפשות הפועלות, העסקה הזאת נראית לי טובה מידי מכדי להיות אמיתית.

אם באמת מדובר ברכב שמור ובהנחה שהתוספת המבוקשת בגבולות ההיגיון, מדובר במציאה לא נורמלית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלעד, מה כל כך מייחד את הגרסא המדוברת הזאת שהופך אותה למיוחדת ואת העסקה לטובה מידי מכדי להיות אמיתית?

עריכה: כוס אומו ממש לא חשבתי על זה בצורה הזאת, יטופל מיד, מבקש סליחה כנה ביותר. מה אוכל לעשות כדי לפצות??

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדובר על הדגם עם הריפודי עור והגג, אז זה דגם נדיר. אין המון כאלו.

מאוד סחיר ביחס לאלפא. אבל ממנו ועד אוטו ספורט הדרך ארוכה.

היה לחבר, אדומה, מכר לפני שנתיים. הרבה תקלות

בכל מקרה אמרת שלא חשבת למכור אבל פרסמת את שלך לא מזמן למכירה.

אם האוטו שלך טוב, תישאר איתו, זה לא התקדמות רצינית בשנתון. שווה לחסוך לרכב חדש יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב ה-147 עם מנוע 2.0 שנמכרו כאן היו עם תיבה רובוטית. אפשר להתווכח על נוחות השימוש והביצועים שלה, אבל אי אפשר להתווכח על כך שהתיבה הידנית, ממנה הגיעו יחסית יחידות מועטות, מהנה לא פחות וכבונוס גם אמינה יותר.

פתח לוח יד2 ונסה למצוא 2.0 ידניות כדי לקבל המחשה של מה שכתבתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מקרה אמרת שלא חשבת למכור אבל פרסמת את שלך לא מזמן למכירה.

אם האוטו שלך טוב, תישאר איתו, זה לא התקדמות רצינית בשנתון. שווה לחסוך לרכב חדש יותר

גם אז פרסמתי בגלל שהייתה פונטו אבארט שרציתי אבל היא נמכרה אז בגלל זה ירדתי ממכירה.

נצטרך לעשות חושבים, אני מאוד אוהב את העיצוב של ה147 והטווין ספארק הזה עם השילוב של הגיר הידני קורץ לי קצת.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל העיקר, מעבר לענייני נדירות, עסקאות ועניינים - כן, על הנייר מדובר בשדרוג משמעותי מאוד, מבחינת התנהגות, ביצועים (לאו דווקא בקו ישר), איכות כללית - מהפונטו HGT ל-147 יש עליית מדרגה ענקית.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...