Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

ראיתי את המערכת הזו:

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=13711

היא עונה על מירב הדרישות שלי - יש כאן חיבור לאייפוד, יש כאן דיבורית בלוטות', המחיר נמוך יחסית ובסך הכול היא אמורה לעשות את העבודה שלה.

השאלות הן:

1. מה ההבדל בין ה8400 ל8200? ניסיתי לחפש באתר של החברה ולא מצאתי לזה תשובה.

2. האם זה נורא שהמערכת היא מוחדשת? האם לא חשוד שבYNET SHOPS למשל מנסים למכור כזו מערכת ב950₪? למישהו יש ניסיון עם החנות? בגלרון (בבאר שבע, למי שמכיר) הציעו לי את המערכת הזו עם הרכבה ב1000₪. ההפרש הוא ענק, אפילו אם ייקחו לי על הרכבה עוד 100₪, אשלם 60% ממחיר של מוצר חדש, לטעמי בתור אחד שמכיר את שוק היד השניה בתחומים האחרים זה נראה לי הוגן לחלוטין.

3. האם ניתן לשלוט על הרדיו הזה מההגה? יש לי יונדאי גטס GLX 2008.

4. מה מבחינת איכות הסאונד? האם המערכת הזו תספק לי איכות סבירה ומעלה? הרדיו הנוכחי שהגיע עם הרכב הוא נוראי ונשמע זוועה ואני נחרד מחדש כל פעם שאני שומע אותו מהאיכות הזוועתית. אני יודע שגם הרמקולים בוודאי אינם מדהימים וגם נלקחו בחשבון וגם אותם אחליף. השאלה איך יהיה הסאונד בהנחה שאשים רמקולים שמבחינתי סבירים, משהו כמו 500₪?

אשמח אם תוכלו לענות ותודה מראש,

דור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקפצה

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בזמנו גם אני התעיינתי במערכת הזאת.

היא מאוד קסמה לי במיוחד לאור העובדה שיש בה את כל מה שצריך ואפשר להצניע בה את המכשיר של האיפוד / איפון .

אין לי מושג בנוגע לאיכות הסאונד שלה.

לאיכות הדיבורית , קרוב לוודאי שטובה מאוד, היות וזאת החברה אשר מספקת פתרונות OEM לבירבוריות למרבית יצרני הרכב / ויצרני ה AFTERMRKET השונים .

כמו כן יש לה רק זוג יציאות RCA למגבר.

נכון דגם ה 8200 הוא לא דגם שקיים וצריך ללכת על ה 8400 , כל המכשירים שמוכרים בישראל של PARROT הם משופצים ואין אפשרות להשיג חדש עד כמה שאני יודע.

ל PARROT יש מתאם לאינטגרציה עם מערכות OEM אך זה אינו תואם ליונדאי שלך.

המכשיר עדיין נמכר באירופה, ועדיין מוציאים לו עידכוני תוכנה לתאימות למכשירים השונים.

י

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אני אוהב סאונד טוב (במגבלת התקציב כמובן) וחשוב לי שהמוזיקה שלי תשמע כמו שאני רגיל לשמוע אותה באוזניות איכותיות וברמקולים שיש לי בבית שמספקים לי בהחלט חווית שמע לא רעה בהחלט.

אני שומע בעיקר רוק ומטאל, אבל גם פה ושם שומע ג'אז או מוזיקה ישראלית כמו שלמה ארצי, שלום חנוך, היהודים וכו'.

ממה שראיתי ה8200 הוא מכשיר די זוועתי, ה8400 סביר, אבל הוא מעיין פשרה בהכול. אני מבין שמה שאני מחפש הוא סוג של פשרה, אבל במקרה הכי גרוע ארכוש מערכת נורמלית ואוסיף דיבורית בלוטות' חיצונית כלשהי. הרי זה מה שהיה עד לפניי שקיבלתי את הגטס, ברכב של ההורים הייתי משתמש במערכת המובנית ובדיבורית בלוטות' נטענת חיצונית (והסתדרתי היטב למען האמת, פשוט אני מעדיף מכשיר אחד שעושה הכול, זה יותר נוח).

אין לי בעיה עם מוצרים מוחדשים (כי מוחדש זה לא מחודש, מוחדש = מוצר שהוחזר מסיבה כלשהי שאיננה תקלה אלא מחוסר אהבה של הלקוח כלפיי המוצר, מחודש = מוצר לא תקין או ישן שחודש ונהפך כביכול לחדש).

בכל מקרה, מה לגביי הדגם הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=588892

נ.ב. לא מפריע לי היציאות של המגבר, רוב הסיכויים שלא אתקין מגבר ברכב.

אגב, האם בגטס אני יכול להתקין מערכת DOUBLE DIN?

פורסם

היות ואינני יכול משום מה לערוך את ההודעות שלי,

אני מעלה לכאן מערכת דאבל דין לא רעה שראיתי:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718274

על פניו יש פה כל מה שאני צריך. דיבורית בלוטות', חיבור לאייפוד וכדומה. יש פה אפילו מסך ענק עם מגע והכנה לGPS שזה מצוין עבורי. אולי יש גם שליטה בהגה והמערכת הזאת מושלמת עבורי מבחינת נתונים טכניים ויבשים? מה לגביי איכות הסאונד? מישהו יודע? אולי אני בכלל לא יכול להתקין אותה בגטס שלי?

כרגע יש לי מערכת DIN 1, אבל ראיתי באינטרנט תמונות עם מערכת DIN 2, השאלה מה צריך לעשות בשביל להתקין DIN 2 ברכב שלי.

פורסם

......

פורסם

למה לך להסתבך עם מעשיר בעל מוניטין מפוקפק

יש לך עכשיו בלוח מכשיר אלפיין BT103

המכשיר הזה כולל דיבורית BT של פארוט, כבל לחיבור אייפון/אייפוד, כניסת USB

יש לי את המכשיר הזה ואני מרוצה

פורסם
למה לך להסתבך עם מעשיר בעל מוניטין מפוקפק

יש לך עכשיו בלוח מכשיר אלפיין BT103

המכשיר הזה כולל דיבורית BT של פארוט, כבל לחיבור אייפון/אייפוד, כניסת USB

יש לי את המכשיר הזה ואני מרוצה

אני לא מעוניין להתעסק עם יד שניה בתחום שאני לא מבין בו במיוחד, אפילו בתחומים שאני מבין אני לא מתעסק יותר מדי עם יד שניה.

ראיתי שרדיו חדש כזה עולה 1500₪ בערך. מצאתי דגם של JVC שעונה על כל הדרישות שלי, למעט דרישה אחת שלא הצלחתי למצוא לה תשובה - האם ניתן לשלוט עליו דרך ההגה.

הדגם הוא JVC KDBT1. על פניו הוא עושה כל מה שאני צריך, יש לו חיבור לאייפוד, דיבורית בלוטות' וכו', המחיר שלו גם די סביר.

השאלה מה קורה, בהנחה שאני אפריד את דיבורית הבלוטות' מהמכשיר, האם אוכל למצוא מכשיר טוב במחיר סביר של אלפין או של קלריון או משהו איכותי אחר? אם כן, אשקול זאת בחיוב.

פורסם

תודה, אשקול את זה. אני מעדיף משהו בבאר שבע בכל מקרה.

פורסם

עדכון:

הגעתי למסקנה שאוכל להמשיך להשתמש באייפוד בתור דיסק קשיח חיצוני בכל רדיו דיסק נורמלי שיש לו חיבור USB ויכולת לקרוא כוננים גדולים. אז לא חייב שיהיה שליטה על אייפוד אם זה ככה.

העיקר שיהיה USB, AUX, בלוטות' ושליטה מההגה.

פורסם

הקפצה + עדכון:

לפי מה שהבנתי, יש רדיו דיסקים שיש להם הכנה לשליטה מההגה וצריך מתאם.

האם קיים רדיו שעונה על הדרישות שלי ואיננו דורש את המתאם המדובר?

אבי אמר שראה רדיו של LG שעונה על כל דרישותיי ויש לו גם אפשרות לשליטה מההגה, השאלה האם מדובר בהכנה או בשליטה ממשית כמו שאני רוצה, ללא מתאמים. (מתאם זה די יקר וגורם לי לשקול שנית את האפשרות)

אני יורד מהעניין של האייפוד ורוצה רק חיבור USB ומערכת שתדע להתמודד עם דיסק קשיח בפורמט FAT32, יש חיה כזו?

פורסם

עברו 24 שעות... אני עדיין ממתין לתשובה ממישהו.

• תוכן חדש...