Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור בקצרה:

הרכב אצלי כבר כ-4 חודשים. לפני כחודשיים התחיל להופיע באופן רנדומלי לחלוטין מדי פעם ריח של שמן\פלסטיק שרוף ברכב. הריח מופיע כמעט או ממש בתחילת נסיעה (לאחר שהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה) או כשהרכב עוצר. הריח מופיע למשהו כמו 10 שניות ואז נעלם כאילו לא היה.

לפני כחודש התופעה הפסיקה מעצמה וחודש שלם הריח הזה לא הופיע, היום הוא חזר שוב...

מיותר לציין שחוקי מרפי פועלים פה וכל פעם שאני מגיע למוסך כדי לברר לגבי העניין, הריח לא מופיע, ברגע שאני חוזר הביתה, שוב פעם יש ריח.

דברים שכבר בדקתי:

שמן - הוחלף פעם אחרונה בטיפול לפני 5 אלף ק"מ, ומאז לא ירד אפילו מ"מ אחד במדיד.

נוזל קירור - מפלס לא יורד

טמפרטורת מנוע על ה-90 כל הזמן

קלאץ' נבדק במוסך ונמצא תקין לחלוטין

וכן, אין שום שקית ניילון דבוקה לאגזוז או לכל דבר אחר בתחתית הרכב...

יש למישהו מושג במה יכול להיות מדובר?

פורסם

מכיר מקרה מאוד מאוד דומה ברכב של חברה טובה סובארו גראנד לאונה. הרמתי את הרכב שלה על בוק ומתחת לרכב ממש בחיבור של מערכת הפליטה למנוע ככל הניראה נוצר סדק שדרכו בורח הריח הזה. עם הזמן היתלווה לזה גם מעט עשן. שווה אצלך בדיקה מסוג זה.

:)
פורסם

עוד מישהו?

רון, רשמת לי בזמנו שיכול להיות שמדובר בנשם שמן, הייתי שמח אם הייתי יכול פשוט לקפוץ אלייך שתגיד לי מה הבעייה, אבל אני מהצפון וככל הנראה זה לא יצא לפועל בזמן הקרוב.

השאלה שלי היא, אם באמת מדובר בנשם, הרי הריח אמור להיות שם כל הזמן, לא? למה הוא מופיע רק כשאני מחנה את האוטו

והשאלה השנייה, אני ככל הנראה אקפוץ למוסך של צ'מפיון בקרוב, יש דרך כלשהי להיות בטוח שהם לא ינסו לעבוד עליי? כי בעייה כמו זאת, אני פוחד שהם יגידו לי שצריך לתקן משהו שלא דורש תיקון..

פורסם

עידכון:

היום נדלקה ברכב גם נורת check engine. לא הרגשתי שום שינוי בהתנהגות של הרכב והוא נוסע תקין לחלוטין. מכיוון שהמוסך של צ'מפיון באזור שלי סגור בימי ראשון ומחר אין שום סיכוי שתהיה לי אפשרות להגיע לשם, אשמח לשמוע ממכם בנתיים על מה יכול להיות מדובר :cry:

• תוכן חדש...