Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לריקברי נכנסים דרך הבוטלואודר (לכל מכשיר יש אופן הדלקה מסויים שמכניס אותך לשם. אצלי זה הדלקה +ווליום אפ), או דרך רום מנג'ר אם יש לך (reboot in recovery mode).

את הקובץ זיפ אתה לא אמור לפתוח על המחשב, אלא להעביר אותו מכווץ לתיקיה הראשית (!) של המכשיר. ואז אתה עושה 'פלאש' - נכנס לריקוברי ועושה install zip from SD, בוחר את הקובץ. זהו. דרך הריקברי תעשה reboot system והמכשיר עולה לך כרגיל.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי, אז לריקברי שלי (מחיפוש באינטנרט) נכנסים על ידי לחיצה ארוכה על מינוס-ווליום ישר אחרי ההדלקה ואז מופיע תפריט בחלק העליון של המסך.

ביומיים הראשונים עם המכשיר ניסיתי לבטל את השטויות האלה שאני יוכל לתפעל את המכשיר ללא כרטיס סים בפנים (זאת אומרת שימוש במכשיר ללא סים, עד אז הוא היה מבקש סים ובמידה ולא אי אפשר היה להשתמש במכשיר, אחרי ששיניתי את ההגדרה הזו על ידי מדריך קליל ומפורט שלב-שלב באינטרנט עכשיו אפשר להדליק בלי סים) אז אני מתאר לעצמי שזה בעצם הריקברי.

עכשיו לפי ההסבר שלך - את הקובץ זיפ כמו שהוא: לצורך הדוגמא - "1234.ZIP" , אני "זורק" בכרטיס הזיכרון בתיקיה הראשית שלו שבעצם היא ROOT נקראת נכון?

עכשיו כאן איבדתי אותך, הרי על ידי לחיצה ארוכה על הווליום-מינוס אני מגיע לתפריט אפשרויות, כל לחיצה נוספת על הווליום-מינוס בעצם מחליפה אפשרות לבחירה, לחיצה על ווליום-פלוס בעצם "בוחרת\מאשרת" את הבחירה שלי או את השינוי.

אני צריך בעצם להגיע לאופציה שנקראת FLASH? (ואז ללחוץ על ווליום-פלוס?) או שלחפש אופציה שנקראת install zip from SD?

ואז איך אני בוחר את הקובץ? יפתח לי בעצם "סייר קבצים"?

עוד משהו, מה בדיוק הקובץ תיקון עברית הזה עושה? אני רק צריך תיקון מימין לשמאל ותמיכה בשפה העברית כמו שהיא עם תוספות של מספרים\סמלים\מילים באנגלית שנכנסים בין לבין, ממש כמו כל כתבן\WORD במחשב.

האם יש כאן סכנה להפוך את המכשיר לבריק או לדפוק משהו? מה לגבי גיבוי? אולי כדאי לבצע עדכון גרסא באורנג' (דיברתי איתם בטלפון, זה חינם וקיים עדכון, רק לבוא למרכז שרות) ואז תהיה עברית לפני שאני נוגע במשהו?

זה בעצם הלינק שנתן psychuil:

http://iandroid.co.il/forum/post306633.html#p306633

מה אני צריך להוריד מ2 האפשרויות שעומדות שם? יש על המכשיר שלי לפי מה שרשום: 2.2.2, שמבדיקה באינטרנט זה נקרא FROYO.

מצטער על כל השאלות, בכל זאת מכשיר אנדרואיד ראשון ורק שבוע אצלי.

תודה!

אוהד.

פורסם

אוקיי, אז כמו שכתבתי, בשביל לבטל את האפשרות שהמכשיר ידלק ללא סים, דפדפתי עם המקש ווליום-מינוס עד לאפשרות שם (לא זוכר כבר) ושהגעתי לאפשרות הזו לחצתי על ווליום-פלוס, המכשיר אישר על ידי איזה משפט שנכתב שם ועשיתי למכשיר כיבוי והדלקה ידניים ומאז הכל עבד.

בקיצור לגבי כל מה שכתבתי קודם, אשמח לעזרה והסבר שלב שלב מאיפה שנתקעתי על הקטע של הפלאש והאם זה מסוכן.

תודה,

אוהד.

פורסם

חבר'ה צריך את עזרתכם, איך אפשר לעשות ROOT לI9000 על רום 2.3.3 סטוק של המפעיל?

האם SUPER ONE CLICK יעשה את העבודה על 2.3?

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חבר'ה אני נאלץ להקפיץ בבקשה, זקוק להסבר מפורט (אפילו בפרטי) על איך אני מסדר את העברית במכשיר בעקבות 4-5 הודעות שלי למעלה:

אוקיי, אז לריקברי שלי (מחיפוש באינטנרט) נכנסים על ידי לחיצה ארוכה על מינוס-ווליום ישר אחרי ההדלקה ואז מופיע תפריט בחלק העליון של המסך.

ביומיים הראשונים עם המכשיר ניסיתי לבטל את השטויות האלה שאני יוכל לתפעל את המכשיר ללא כרטיס סים בפנים (זאת אומרת שימוש במכשיר ללא סים, עד אז הוא היה מבקש סים ובמידה ולא אי אפשר היה להשתמש במכשיר, אחרי ששיניתי את ההגדרה הזו על ידי מדריך קליל ומפורט שלב-שלב באינטרנט עכשיו אפשר להדליק בלי סים) אז אני מתאר לעצמי שזה בעצם הריקברי.

עכשיו לפי ההסבר שלך - את הקובץ זיפ כמו שהוא: לצורך הדוגמא - "1234.ZIP" , אני "זורק" בכרטיס הזיכרון בתיקיה הראשית שלו שבעצם היא ROOT נקראת נכון?

עכשיו כאן איבדתי אותך, הרי על ידי לחיצה ארוכה על הווליום-מינוס אני מגיע לתפריט אפשרויות, כל לחיצה נוספת על הווליום-מינוס בעצם מחליפה אפשרות לבחירה, לחיצה על ווליום-פלוס בעצם "בוחרת\מאשרת" את הבחירה שלי או את השינוי.

אני צריך בעצם להגיע לאופציה שנקראת FLASH? (ואז ללחוץ על ווליום-פלוס?) או שלחפש אופציה שנקראת install zip from SD?

ואז איך אני בוחר את הקובץ? יפתח לי בעצם "סייר קבצים"?

עוד משהו, מה בדיוק הקובץ תיקון עברית הזה עושה? אני רק צריך תיקון מימין לשמאל ותמיכה בשפה העברית כמו שהיא עם תוספות של מספרים\סמלים\מילים באנגלית שנכנסים בין לבין, ממש כמו כל כתבן\WORD במחשב.

האם יש כאן סכנה להפוך את המכשיר לבריק או לדפוק משהו? מה לגבי גיבוי? אולי כדאי לבצע עדכון גרסא באורנג' (דיברתי איתם בטלפון, זה חינם וקיים עדכון, רק לבוא למרכז שרות) ואז תהיה עברית לפני שאני נוגע במשהו?

זה בעצם הלינק שנתן psychuil:

http://iandroid.co.il/forum/post306633.html#p306633

מה אני צריך להוריד מ2 האפשרויות שעומדות שם? יש על המכשיר שלי לפי מה שרשום: 2.2.2, שמבדיקה באינטרנט זה נקרא FROYO.

מצטער על כל השאלות, בכל זאת מכשיר אנדרואיד ראשון ורק שבוע אצלי.

תודה!

אוהד.

פורסם

אתה מוריד את הקובץ בגרסה 0.93, זה קובץ זיפ שאותו אתה פותח במחשב שלך.

קישור לקובץ

http://www.multiupload.com/NWZQ27FJ9N

יש שם תיקיות וקובץ אחד, תפעיל אותו (את הקובץ הבודד הזה) ותלך לפי ההוראות שם זה הכל בעברית בלי שום בעיות. הסכנה היחידה שיש זה בוט לופ (המכשיר נתקע בעליה של המערכת הפעלה) ואז צריך רק להתקין שוב את הרום וזה פותר את הבעיה כלא היתה וגם לא מוחק כלום ככה שאין בעיה.

תעשה גיבוי נאנד (תחפש שם בפורום איך עושים) שיהיה למקרה של בוט לופ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

האם ניתן להתקין תוכנה כלשהיא שתעשה את הריקוברי אוטומט?

משום מה הכפתור של הכיבוי וההדלקה במכשיר שלי לא עובדים ולכן אני לא יכול להיכנס לריקברי.

{להדליק את המכשיר אם הוא מכובה אני פשוט מכניס את הסוללה והוא נדלק}

זה מהמדריך...

"1. נכבה את המכשיר.

2. נפתח את המקלדת ונלחץ בו זמנים על כפתור ההדלקה ועל הלחצן ימינה בDPAD (זה אותו לחצן שהופך להיות למעלה ברגע

שמחזיקים את המכשיר כאילו נרצה להשתמש במקלדת לכתיבה), לאחר 3 שניות נשחרר.

3. עלה לנו מסך שחור עם כתוביות לבנות, זהו מצב הצריבה של המכשיר, נחבר את המכשיר למחשב עם כבל הUSB

4. נחלץ לשולחן העבודה את הריקוברי הבסיסי (מסעיף 2) ונטען אותו לתוכנת הRSD."

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

^

יש שני אפשרויות:

אם יש לך רוט אתה יכול להשתמש באפלקציה CWM מהמרקט.

ישנה עוד אפשרות והוא תפריט מורחב בכיבוי,לחיצה ארוכה על כיבוי פותחת לך כמה אפשרויות,בסטוק יש לך מספר מצומצם ועם תוסף שאותו צריך להתקין ניתן לקבל את שני המודים,download וריקוברי,לצערי איני יודע להגיד לך איך לעשות זאת במכשירך.

חפש AMP מוד.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
חבר'ה צריך את עזרתכם, איך אפשר לעשות ROOT לI9000 על רום 2.3.3 סטוק של המפעיל (סלקום)?

האם SUPER ONE CLICK יעשה את העבודה על 2.3?

תודה.

מישהו יכול בבקשה לעזור... :-o

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תלחץ על הלחצן ימינה ותכניס את הסוללה, כל הקטע של הכפתור הדלקה זה כדי להדליק את המכשיר, במקרה שלך הסוללה מדליקה אז זה לא משנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

*בקשה*

מישהו יכול לשלוח לי בה"פ קישור למודם לSGS בחברת פלאפון?

גירסה 2.2.1

אני חושב שראיתי פה באחת ההודעות, אבל אני לא זוכר באיזה עמוד. :(

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

• תוכן חדש...