Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל עוד אתם על רום מקורי של חברה סלולרית - זה מוטמע בתוכנה, לא ניתן לשנות את זה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היי חברים

הגאלקסי שלי משתגע. מ100 אחוז יורד ל3 ונכבה בנוסף נכבהלעיתים תכופות.כשמחברים את המטען אחרי שהוא נכבה מראה 100 אחוז, כשמנתקים מראה את האחוז האמיתי.

לפני שאשלול את הסוללה אני רוצה לבדוק אם הבעיה בתכנה, כי האחוזים יורדים במכה אחת והפלא נכבה.

אשמח לעזרה ממישהו על גבי הפורום ועדיף אם אפשר בטים וייואר. אשמח לכמה דקות ממי שיכול . המכשיר הוא גאלקסי אחת עם פיילוט 4 וקרנל ספידמוד.

פורסם

האם הסוללה יושבת היטב בתושבת שלה?

נשמע הזוי: להוציא ולהכניס את הסים... תתפלא, לפעמים זה גורם לכיבוי פתאומי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לרגל חגיגות 10 מילארד הורדות במקרט גוגל תשחרר כל יום 10 אפליקציות פופלריות ב10 סנט או 37 אגורות בלבד למשך 10 ימים!

https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwibnVsbC10b3BfZmVhdHVyZWRfYXBwc19fXzFfcHJvbW9fMTMyMzE4NzA2MzA3MyJd

מהר לפני שיגמר. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הכי חשוב לקנות TITANIUM BACKUP עם תמיכה מלאה ל ICS :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

התלבטתי באמת איך להעלות את הנושא, אבל עכשיו כשעשית את זה,

אמנם רק גרסאות ביטא, ואמנם לא יצאה גרסא רשמית, אבל אני חייב לפרוק את העובדה שאני מאוכזב מהICS.

נסיתי גם את KOUSH וגם DREWGAREN, ובלי להתייחס לבאגים של חוסר בשלות, אני לא נהנה מהUI.

בינתיים זה מקבל ביטוי בעיקר בעובדה שהם לא לקחו מספיק דברים (אם בכלל) ממפתחים חיצוניים.

אין אפשרות לשנות את צפיפות הGRID במסכי הבית.

אין אפשרות לשים power control ב notification.

ובאמת שהחלק הכי מוזר, ממש גובל בעילגות, זה הסידור החדש של הAPP DRAWER. מה ההיגיון שאי אפשר לשים ווידג'ט דרך המסך בית? למה אני צריך להתחיל לדפדף בעשרות האפשרויות שיש, לראות רק חצאי-שמות ותיאורים, ובסוף לגלות שאני צריך לעשות את כל התהליך מחדש כי שמתי אחד לא נכון?

מקווה שמישהו יקח את הפוטנציאל של המערכת (מהירה וזורמת הרבה יותר) ויתן לה קצת שימושיות.

עד כאן מירמור על שטויות להערב.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

איך מעדכנים את התוכנה של המכשיר? אני על אנדרואיד 2.2 (קושחה) ומעוניין להוריד עדכונים רק שאין לי מושג איפה ואיך... HELP...

פורסם

גלאקסי S דור ראשון, רום מקורי.

פורסם

מחפש אפליקציה למיילסטון תאפשר בלחיצת כפתור סגירת האינטרנט ופתיחתו,משום מה זה לא מובנה כמו בגלקסי,המכשיר מגיע מאורנג'.

תודה.

• תוכן חדש...