Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רומים זה רק בXDA

http://forum.xda-developers.com/

אייגו באנדרואיד זה זבל של תוכנה!

אני ממליץ מאוד על sygic יש בתשלום ויש פרוץ,אם תרצה אשלח לך בפרטי את הפרוץ.

עובד מעולה תוכנה מושקעת מאוד ולא דורשת חיבור לאינטרנט [רק בהתחלה יש להוריד מפה של ישראל,ניתן עם WIFI]

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אשמח לקישור.

אני משתמש בגרסה החופשית ועושה רושם שהיא מעולה במיוחד לחו"ל, מורידים מפות בבית וטסים עם זה לחו"ל בלי צורך בחיבור לאינטרנט בזמן הניווט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
רומים זה רק בXDA

http://forum.xda-developers.com/

אייגו באנדרואיד זה זבל של תוכנה!

אני ממליץ מאוד על sygic יש בתשלום ויש פרוץ,אם תרצה אשלח לך בפרטי את הפרוץ.

עובד מעולה תוכנה מושקעת מאוד ולא דורשת חיבור לאינטרנט [רק בהתחלה יש להוריד מפה של ישראל,ניתן עם WIFI]

אני אחסוך לך את השליחה. ואתן קישור לכל המעוניינים.

דרך אגב, תוכנה מצויינת.

http://gpsunderground.com/forum/android-apps/11995-sygic-aura-gps-navigation-v11-2-0-maps.html

*צריך להרשם לאתר כדי להוריד. ( הרשמה בחינם ).

טוב, קישור ישיר להורדה - עבור העצלנים.

http://www.filesonic.co.il/file/2244136541/SygicNavigator_11.2.0_upd_CNSTeam_v0.2b.apk

פורסם

אני משתמש בגרסה החופשית ועושה רושם שהיא מעולה במיוחד לחו"ל, מורידים מפות בבית וטסים עם זה לחו"ל בלי צורך בחיבור לאינטרנט בזמן הניווט.

כנ"ל ישראל,המפה די מעודכנת ומפורטת מאוד.

יכולתי גם לרשום פה את הקישורים,אני רק לא יודע אם לנהלת האתר לא מפריע.8)

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

למישהו יש אפליקציה לגלקסי של יומן משוכלל יותר ממה שמגיע מהיצרן?

בנוקיה למשל כאשר קבעתי יום הולדת הוא היה שואל גם תאריך לידה וביום הולדת היה רושם את הגיל של האדם.

בגלקסי זה לא אפשרי ביומן המובנה.

אשמח להמלצה וקישור ליומן משודרג.

תודה.

פורסם

לא ממש קשור לעיקר תוכן השרשור אבל הצטיידתי במוטורולה פוטון 4G חדש ואני מבסוט החושרמוטה לעומת המיילסטון.

יש למישהו נסיון עם רומים חליפיים למכשיר הזה (הוא די חדש), CM7 עדיין באלפא...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מצטרף לבקשות:

ברשותי מוטורולה אטריקס למי שזוכר מאורנג' עם אנדרואיד 2.2, למרות כל הקיטורים שלי אני יכול להגיד שהמכשיר מ-ד-ה-י-ם, מרוצה לאללה, למדתי לתפעל את הטאץ' בחיי כמעט בלי להסתכל על המקשים וכמעט 0 שגיאות ופשוט המכשיר עושה הכל מהכל!

אבל וזה אבל ממש ממש גדול:

אני מחפש נואשות אחר אפליקציה שתתן לי תמיכה מלאה בעברית לעריכת קבצי Txt או Doc או לא משנה מה.

מצאתי בipmarket (בטח מכירים) Quickoffice Pro, עובד פיצוץ עם המון אופציות לעריכה, אבל אין תמיכה מלאה בעברית ואין ישור נורמלי מימין לשמאל ויוצא לי סוגריים הפוכות ונקודות שיוצאות בתחילת משפט עם מספרים שלא קשורים שלא נדבר על תוספות של מילים באנגלית.

זו התוכנה היחידה שנותנת לי תמיכה מירבית בעברית - עברתי על כל ה20-30 עורכי טקסט שיש בMARKET של המכשיר ואף אחת מהם לא נותנת מענה בכלל וגם על העמודים בIPMARKET- ממש כלום.

אבל זה לא עוזר לי כלום, במסגרת העבודה שלי אני חייב עורך קבצים ולהסתובב עם עוד מכשיר עלי אני לא מעוניין, בטח מהסיבה שהאטריקס הוא מכשיר כלכך טוב ומתקדם וקשה לי להאמין שלא קיימת תמיכה מלאה בנושא.

תודה!

אוהד.

פורסם
בדוק בXDA.

ולמה דווקא המכשיר הזה?

תמורה למחיר (1600 שח(, מכשיר כמעט הכי חזק של מוטורולה, אני אוהב מוטורולות, בוטלואדר פתוח, עובד בכל הרשתות כולל דור 4, יותר פיצ'רים מגלקסי אס ויותר זול משמעותית.... אז למה לא?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

psychuil - לא ניסיתי להתקין פעם ראשונה שאני שומע על זה.

נכנסתי ללינק שנתת, הורדתי את הקובץ ZIP, חילצתי אותו במחשב ועכשיו הוא רוצה להתקין ומבקש שאני אצור גיבוי ואז ריקוברי משהו תוך כדי שהמכשיר מחובר למחשב דרך USB, בקיצור אני תקוע ומפחד לעשות משהו.

אפשר בבקשה הסבר קצר בנושא? נכנסתי לאתר iandroid הישראלי (ראיתי שאתה מנהל שם\מישהו בשם זהה לשלך psychuil מנהל שם) וקראתי את המילון שלהם, הבנתי הכל ובמה מדובר, אבל לא מדובר על הסיכונים ואיך מגיעים למצבים כמו ריקוברי (אלא אם כן פיספסתי, בכל זאת קראתי דרך הפלאפון בזמן ההפסקה בעבודה).

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...