Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאין בארץ עדיין,אבל גם בחו"ל היא לא בדיוק מופצת בכל מקום (חוץ מפראג וברטיסלבה לדוגמה,שגם שם כבר פעמיים נגמרו המלאים)

תסתכל בפורום XDA,יש כמה שרשורים של עשרות אנשים שמחפשים ברחבי אירופה ובכלל בגלובוס להשיג את הסוללה הנ"ל :)

רק בארץ (לכשתגיע) בטוח ימכרו במינימום 200-250ש"ח (אם לא יותר) :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חכה להשקה הרשמית ותזמין באיביי.

בכלל למה אתה צריך אותה? הסוללה המקורית מספיקה מצויין ליום אחד [גם ככה בלילה צריך להטעין].

מה גם שהסוללה מעבה את המכשיר,לכן צריך כיסוי אחורי חדש [כניראה יגיע בערכה],אבל הכיסויים לא יתאימו...

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מישהו מכיר אפליקציה שנותנת אפשרות להוריד מפות למכשיר ולנווט בכל העולם ללא תלות בחיבור לאינטרנט?

האייגו על הפנים ואני מחפש משהו סגנון motion x-gps שיש לאייפון.

חבל שאין אפשרות כזאת בגוגל מאפס, היא נוחה מאוד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גיא, זה כולל גם הורדת מפות כדי לנווט ללא חיבור לאינטרנט?

בגרסה הרגילה של גוגל חובה אינטרנט כדי להשתמש באפליקציה בכלל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אמנם לא מדובר באפליקציה,אבל מישהו יודעים מה עושים אם הפאנל הכסוף שיושב בצידי המסך שהוא מתחיל להתקלף? מאיפה אפשר להזמין חדש?

פורסם

למי שלא מעודכן - יצא villain rom 3 לגלקסי S2. התקנתי והכל עובד כראוי, למעט דבר אחד שקרה אצלי אבל לא אצל חבר נוסף שעשה אותו הדבר:

האייקון של הרטט דלוק כל הזמן, גם כשהצליל מופעל. רק אם אני מכבה את הרטט הוא נכבה גם כן. כשאני שם על "שקט" הוא נשאר דלוק ומצטרף אליו אייקון של "שקט". מישהו ראה תיקון לזה? (אין תיקון ב-villain tweaks).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,יש תיקון בvrtweaks.

בנוסף,מי שמשתמש בוויליאן 3 ישנה ערכת נושא מדהימה בxda ממליץ להתקין (היא גם מתקנת את האייקון רטט)

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

שלום, רכשתי גלאקסי S

ובתור אחד שבילה רבות עם המתחרה בעלת התפוח הנגוס, אני מתבונן ב-S והוא נראה לי כמו ציפור מוזרה.

מותקנת עליו ערכת הנושא של סלקום.

בתור התחלה, הייתי שמח למעט הסברים, בהמשך הייתי שמח להיפטר מהערכת נושא של סלקום ולהתקין עליו מערכת הפעלה נורמאלית מהירה ויציבה ושתהיה קצת יותר מעוצבת ומעניינת, כמו כן הבנתי שגם כדאי לשנות את המודם לאחד כזה שיעבוד הרבה יותר טוב עם רשת פלאפון (נכון להיום הוכנס בו סים של פלאפון).

בקשה אחרונה, תמיכה בעברית פחות חשובה לי (מבחינת כתיבה לא קריאה) אבל כן חשוב לי שמערכת ההפעלה תעבוד בספרדית ותהיה בעלת מקלדת כזו כמובן שתהיה גם אופציה באנגלית.

ובכללי, הייתי שמח להמלצות על "קיסטום" המכשיר כדי להוציא ממנו את המקסימום.

תודה

• תוכן חדש...