Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי מודם דרך התוכנה של פיילוט X לJV6 ובחרתי את הרום ה4.0 GB(הייתי חייב). הודעות שאני שולח(לפחות חלקם) מגיעות שעות אחרי. מה אעשה הפעם ? להחליף מודם דרך הריקברי? מישהו יכול לעזור לי בזה ?

לתשובתכם המהירה והנכונה אודה, אני ממש משתגע ככה. תודה רבה

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניתן לגלוש בצורה נוחה בפורום דרך tapatalk.

אשמח להמלצה לאפלקציה שתראה לי במחשב מי מתקשר אלי, סמס וכו' (נוח כאשר הנייד בחדר אחר). הכל בעזרת WIFI

android notifier לא עובדת כראוי למרות שאמורה.

Veni Vidi Vici

פורסם

טוב, ראיתי שהוציאו רום מעניין וקראו לו nexus s|ense.

במילה אחת - איכס.

מאוד שמחתי לחשוב שיהיה לי על המכשיר את מסך הנעילה היפיפה של הסנסיישן (כך הם טענו), אבל זה לא קרה, מסתבר שהוא התקין סנס 2.1, המכשיר לא זז בכלל, ורוב הפונקציות של הסנס לא פעלו.

בקיצור, כרגע אין מה להתסכל על הרום הזה.

מישהו יודע איך בכל מקרה אפשר לארגן את הדבר הזה לנקסוס? sense_three_lockscreen.jpg

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

האם החלפת קרנל יכולה ליצור בעיות ברדיו?

אני רוצה לנסות את הטריניטי, וקצת חושש.

משום מה SETCPU לא מאפשר לי שנות ערכים (במינימום מויפע 100 ובמקסימום 1000, ואין לאן למשוך את הסמן), אני מפספס כאן משהו?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מישהו יודע פה פרטים לגבי הגלקסי LTE החדש?

מעניין אותי מתי הוא אמור לצאת לשוק בכלל כדי לדעת אם כדאי לחכות לו או לקחת עכשיו את הגלקסי 2 הרגיל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הקרנל בהחלט יכול להשפיע. תעשה גיבוי מלא של CWM ותתחיל להשתגע עד שתמצא את הרום שיתאים לך.

יש אצלי את המסך נעילה הנ"ל. אני משתמש ברום של baadnewz אבל אצלי יש דיזייר. תחרוש על XDA, חייב להיות פורט טוב של הסנס לנקסוס S.

Veni Vidi Vici

פורסם
מישהו יודע פה פרטים לגבי הגלקסי LTE החדש?

מעניין אותי מתי הוא אמור לצאת לשוק בכלל כדי לדעת אם כדאי לחכות לו או לקחת עכשיו את הגלקסי 2 הרגיל

המכשיר רק הוכרז בחודש אוגוסט,אמור להגיע לחנויות לקראת סוף השנה.

מההשוואה פה,אני לא רואה הבדלים רציניים,רק מעבד 1.5 לאומת 1.2 היום,מסך טיפה יותר גדול וסוללה יותר חזקה בקצת.

החיסרון במשקל ועובי יותר גדולים,קיבולת הסוללה תתקזז עם עלייה בצריכת האנרגיה.

לדעתי עדיף לקנות היום גלקסי רגיל במחיר של 600 דולר בחול מאשר לחכות לסוף השנה ולקנות בלא פחות מ750 דולר.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
טוב, ראיתי שהוציאו רום מעניין וקראו לו nexus s|ense.

במילה אחת - איכס.

מאוד שמחתי לחשוב שיהיה לי על המכשיר את מסך הנעילה היפיפה של הסנסיישן (כך הם טענו), אבל זה לא קרה, מסתבר שהוא התקין סנס 2.1, המכשיר לא זז בכלל, ורוב הפונקציות של הסנס לא פעלו.

בקיצור, כרגע אין מה להתסכל על הרום הזה.

מישהו יודע איך בכל מקרה אפשר לארגן את הדבר הזה לנקסוס? sense_three_lockscreen.jpg

WidgetLocker זה בדיוק מה שאתה מחפש.

פורסם
המכשיר רק הוכרז בחודש אוגוסט,אמור להגיע לחנויות לקראת סוף השנה.

מההשוואה פה,אני לא רואה הבדלים רציניים,רק מעבד 1.5 לאומת 1.2 היום,מסך טיפה יותר גדול וסוללה יותר חזקה בקצת.

החיסרון במשקל ועובי יותר גדולים,קיבולת הסוללה תתקזז עם עלייה בצריכת האנרגיה.

לדעתי עדיף לקנות היום גלקסי רגיל במחיר של 600 דולר בחול מאשר לחכות לסוף השנה ולקנות בלא פחות מ750 דולר.

לחנויות בחו"ל?

אין לי בעיה להביא גם מארה"ב אם שם הוא יצא בעוד חודש למשל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אההה לאט לאט!

אמנם עשיתי רוט, אבל עדיין אין לי מושג מה אמרת.

מה זה אומר פורט של הסנס?

זה אומר, הטמעה של X מרום כלשהו ברום אחר.

אם עשית רוט, תמשיך הלאה ללמוד איך עושים הכל.

CWM - הכוונה הייתה שתעשה גיבוי מלא גרך הריקוברי ואח"כ תתחיל לבדוק איזה רום הכי מתאים לך עד שתמצא את מבוקשך.

Veni Vidi Vici

פורסם
לחנויות בחו"ל?

אין לי בעיה להביא גם מארה"ב אם שם הוא יצא בעוד חודש למשל

לא מאמין שהוא יצא חודש הבא,בדר"כ יש לפחות 2-3 חודשים הבדל בין ההכרזה לתחילת מכירות.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...