Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברווז, אם אני לא טועה זו אופציה באפשרויות שיחה.

אצלי זה מופיע תחת CALL SETTINGS - KEEP SCREEN AWAKE

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך עזרה ממומחי הGS1,יש לידידה שלי מכשיר מקרטע,מכיוון שאיני מכיר את הראשון אלה רק את השני מישהו יכול להגיד לי מה הרום\קרנל המומלצים בשביל המכשיר? ביצועים טובים ללא תקיעות וחיי סוללה נורמליים?

אם אפשר מדריכון קצר לאיך צורבים רום וקרנל,האם זה זהה לגלאקסי 2?

יש רוט למכשיר...

תודה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
התקנתי את הרום של CM7 ואני לא מצליח לשלוח הודעות לרשת מירס,כל ההודעות שאני שולח למירסים מגיעים בצורת 00000 000

מישהו יודע על פתרון?

ואם לא,מישהו יכול להמליץ על רום + קרנל טובים?

נראה לי שאני מוחרם ?

פורסם

לא מוחרם, פשוט נשמע מוזר הבעיה.

ואתה מקבל סמסים מרשת מירס בלי בעיה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

האם יש תוכנה, או אפשרות לעשות tethering דרך הבלוטוס ולא דרך הUSB בגלקסי 2?

ניסיתי PDANET ולא עבד לי.

אני מחפש כבר זמן מה ולא מצליח למצוא שום דבר בנושא.

למישהו יש מושג כלשהוא בנושא?

פורסם

אהלן חברים. יש לי גאלקסי מחברת פלאפון.לאחר שדרוג לרום של פיילוט ה4 החדש ביותר שלו,לפי ההוראות הייתי צריך לשנות את הדיפולט בבחירת המודם ושיניתי.חצי מהאנשים שמתקשרים אלי אומרים שהם שומעים כאילו הפלא כבוי..חלק מההודעות. שאני שולח לא מגיעות בכלל.בקיצור בעיה.מה עושים?

פורסם

אה,סופסוף יש לי מה לשאול בשרשור הזה (התחדשתי בSGS2 מחו"ל :))

איך מתקינים את המציג-סוללה-באחוזים הזה שדיברו עליו פה לפני כמה הודעות? (במתותא ממכם,אין לי כח לעבור על 63 עמודים :|)

חן חן למתחרפן ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תתקין FLIPCLOCK BLUE MAGIC. יש לו גם שעון שמציג תאריך ואת השעון המעורר הבא, גם מז"א, גם מצב זיכרון ןגם אחוזי סוללה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לקבל אחוזים למעלה בשורת התראות צריך לשנות רום שיש בו מובנה כזה או לחפש מוד שמתאים לרום סטוק שלך.

יותר טוב חפש וויגטים של סוללה עם אחוזים,יש גם כאלה עם טמפרטורה וקיבולת בmV.

אני משתמש בbatterylife:

https://market.android.com/details?id=com.curvefish.batterylife&feature=search_result

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

חברים אני ישמח לעצה, לאמא שלי יש גלאקסי הראשון אם מלא בעיות.

בינתיים מותקן הרום המקורי של פלאפון, פעם בה יש בעייה בסוללה שפתאום מחליטה ש4 שעות המתנה זה מספיק , חוץ מזה האינטרנט 3G פעם עובד ופעם לא.

ניסיתי לעבור לCM7 , את האמת הרום גרועה, מלא קריסות לא קשורות לכלום ופונקציות שלא עובדות.

חשבתי לנסות לשים רום מקורי של סמסונג אם יש אחד כזה, האם זו אלטרנטיבה טובה?, כמובן שהצעות נוספות יתקבלו בברכה.

אודי A4

דימה.

פורסם

דימה, עליך אני מתפלא. תעשה שיעורי בית ב-XDA ואז תתקין מה שצריך.

שים לב, לפני החלפת רום (ולרוב זה גם מוזכר ב-readme של כל רום) אתה צריך לעשות wipe מלא למכשיר כולל cache.

Veni Vidi Vici

פורסם

גם אני בכלל לא מבסוט מהרום של CM7. באמת מהיר והכל,אבל יש המון באגים ואני עם הנייטלי 96.

שיחות שאני מקבל לפעמים לא שומעים אותי ואני לא שומע את הצד השני,הודעות שנשלחות לא טוב וקריסות.

החלפתי גם את הקרנל לספידמוד עדיין יש בעיות.

מה זה WIPE ? ומה הרום המומלץ?

• תוכן חדש...