Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לא יודע מה זה wipe, כנראה שזה המקור לבעיות אצלך ב CM7.

הרום אמור להיות מאוד יציב עם חיי סוללה טובים.

תמצא מדריך מלא להתקנה כולל wipe והתקנת bootloader מתאים (GB).

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אהלן חברים. יש לי גאלקסי מחברת פלאפון.לאחר שדרוג לרום של פיילוט ה4 החדש ביותר שלו,לפי ההוראות הייתי צריך לשנות את הדיפולט בבחירת המודם ושיניתי.חצי מהאנשים שמתקשרים אלי אומרים שהם שומעים כאילו הפלא כבוי..חלק מההודעות. שאני שולח לא מגיעות בכלל.בקיצור בעיה.מה עושים?

אשמח לעזרה

פורסם
גם אני בכלל לא מבסוט מהרום של CM7. באמת מהיר והכל,אבל יש המון באגים ואני עם הנייטלי 96.

שיחות שאני מקבל לפעמים לא שומעים אותי ואני לא שומע את הצד השני,הודעות שנשלחות לא טוב וקריסות.

החלפתי גם את הקרנל לספידמוד עדיין יש בעיות.

מה זה WIPE ? ומה הרום המומלץ?

אני על ה CM עוד לפני שהגיעו לימים של ה NIGHTLY והוא תמיד היה יציב אצלי [נכון, מלא דברים השתפרו עם הזמן] אבל קריסות ותקיעות לא זכור לי שקרו.

צא לריקאברי, תמחק את ה DALVIK תעשה FIX PERMISSIONS ותנסה את הCACHE.

תחליף מודם לרשת שמתאימה לך , אני בפלאפון אני משתמש ב KC1 או KG3. סתם משחק איתם מדי פעם לראות מה קורה עם הקליטה באיזורים שונים בארץ.

אם אתה צריך לשאול שאלות כנראה שה CM7 לא בשבילך.

החלפת קרנל לספידמוד על CM7? והמכשיר עולה? אין מצב שכזה, כנראה הקרנל לא תפס. ספידמוד יתקע לך את המכשיר עם CM7. אתה עושה סלט שלם. תעשה פלאש מחדש לרום, אבל לא לפני שתעשה WIPE מלא, כי הקרנל של הספידמוד בשילוב הרום של CM7 לא יאפשרו לך להמשיך התקנה ויכניסו אותך ל BOOTLOOP. עשה לעצמך טובה ותתקין דארקי או משהו כזה.

אשמח לעזרה

מוטי, תחליף מודם מהריקאברי.

לא יודע איפה יש מודמים לרומים רגילים, אני עם ה CM. ויש לו מודמים בצורה שונה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הCM עובד על מערכת קבצים שונה מאשר המערכת קבצים של סמסונג, BML מול MTD.

מחיצות שונות, צורות שונות ואנאערף מה שונה.

ל CM בגלקסי הרגיל יש אך ורק 3 קרנלים מיועדים לכך.

לרומים של סמסונג יש 3000 קרנלים שונים ומשונים.

הספידמוד הוא נחשב בתור קרנל בסיס יציב ואמין להתקנת רומים AFTERMARKET.

כשמתקינים CM רצוי שיהיה ספידמוד - אבל אחרי התקנת הCM הוא כותב על הקרנל את הקרנל שלו - וזהו - מאז אין לגעת בספידמוד.

אלא בקרנלים המיועדים ל CM.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אה,סופסוף יש לי מה לשאול בשרשור הזה (התחדשתי בSGS2 מחו"ל :))

איך מתקינים את המציג-סוללה-באחוזים הזה שדיברו עליו פה לפני כמה הודעות? (במתותא ממכם,אין לי כח לעבור על 63 עמודים :|)

חן חן למתחרפן ;)

batteryminder במארקט, יש באפשרויות גם אופציה להראות אחוזים על הנוטיפיקיישן באר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

Wiking

אני לא כזה חזק באנדרויד :( והרבה דברים בXDA לא מובנים בשבילי.

כמובן שעשיתי WIPE אני לא חושב שזו היתה הבעיה, ביום שבת ננסה שוב אולי באמת פספסתי משהו.

אודי A4

דימה.

פורסם

spire - תודה :)

עוד שאלה - בN97 כשהייתי מקליד SMS,היו לי חיצים שיכולתי לדפדף חזרה\קדימה באותיות אם התבלבלתי באחת.

איך מבצעים זאת בSGS2? (לא אני לא מנסה עם הטאץ',כשיהיו לכם אצבעות גוליבר כמו שלי,וכל לחיצה שלי מניבה 2 הקלדות - אז תדברו :p)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני על ה CM עוד לפני שהגיעו לימים של ה NIGHTLY והוא תמיד היה יציב אצלי [נכון, מלא דברים השתפרו עם הזמן] אבל קריסות ותקיעות לא זכור לי שקרו.

צא לריקאברי, תמחק את ה DALVIK תעשה FIX PERMISSIONS ותנסה את הCACHE.

תחליף מודם לרשת שמתאימה לך , אני בפלאפון אני משתמש ב KC1 או KG3. סתם משחק איתם מדי פעם לראות מה קורה עם הקליטה באיזורים שונים בארץ.

אם אתה צריך לשאול שאלות כנראה שה CM7 לא בשבילך.

החלפת קרנל לספידמוד על CM7? והמכשיר עולה? אין מצב שכזה, כנראה הקרנל לא תפס. ספידמוד יתקע לך את המכשיר עם CM7. אתה עושה סלט שלם. תעשה פלאש מחדש לרום, אבל לא לפני שתעשה WIPE מלא, כי הקרנל של הספידמוד בשילוב הרום של CM7 לא יאפשרו לך להמשיך התקנה ויכניסו אותך ל BOOTLOOP. עשה לעצמך טובה ותתקין דארקי או משהו כזה.

מוטי, תחליף מודם מהריקאברי.

לא יודע איפה יש מודמים לרומים רגילים, אני עם ה CM. ויש לו מודמים בצורה שונה.

לחפש מודם? מה השם שלו ? להוריד אותי להעביר אוו לזיכרון המכשיר ואז לבחור אותו בריקאברי ?

אם יש לי את התוכנה הזו של פיילוט אני לא יכול לעשות משם ? תודה

פורסם
spire - תודה :)

עוד שאלה - בN97 כשהייתי מקליד SMS,היו לי חיצים שיכולתי לדפדף חזרה\קדימה באותיות אם התבלבלתי באחת.

איך מבצעים זאת בSGS2? (לא אני לא מנסה עם הטאץ',כשיהיו לכם אצבעות גוליבר כמו שלי,וכל לחיצה שלי מניבה 2 הקלדות - אז תדברו :p)

תלוי עם איזו מקלדת אתה עובד.

אצלי, AnySoft, יש חיצים ימינה ושמאלה לדפדוף בטקסט, ואפשר להגדיר את לחצני הווליום לדפדוף (ימינה-שמאלה/למעלה-למטה) בנוסף.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

איך אני מברר איזה מקלדת יש לי?

שאלה נוספת - יש אפשרות לנקות רשתות WIFI שהתחברתי אליהן? שיציג רק מה שזמין.

תודה :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

יש לך רום? מישהו התעסק לך עם המכשיר? אם לא, יש לך מקלדת סטוק.

אם כן, כנס לכתיבת סמס, לחיצה ארוכה על חלון הטקסט, ו - input method (או המקבילה העברית). מה שיסומן לך ב-V הוא הפעיל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אין רום,כן "התעסקו" עם המכשיר (לראיה,משולש צהוב+סימן קריאה בהדלקה),ז'תומרת שרק התקינו עברית במכשיר :)

כשאני הולך ל"בחר מקלדת" בהגדרות המכשיר, יש לי לבחירה : 1) QWERTY כברירת מחדל, 2) לוח מקשים,3) תיבת כתיבה 1 4)תיבת כתיבה 2.

בקיצור,אולי בהזדמנות נתקין רום כלשהו וזהו.

תודה בכל זאת :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אז אתה עם מקלדת מקורית.

תוריד איזה שאתה רוצה (תבחר מכאן, אלו המומלצות)

אגב, אפליקציה מגניבה ביותר - מאפשרת לבנות התנייות. כלומר, אם קורה א', בצע ב' (או בצע ב' בעוד כך וכך זמן). בחור ישראלי, אגב :)

https://market.android.com/details?id=AutomateIt.mainPackage

ועוד משהו נחמד שלא זוכר אם עלה כאן, זה.

מציירים על דף אוקטבה אחת של קלידים, מפעילים את האפליקציה, מכוונים את המצלמה לעבר הציור, לוחצים על הקלידים המצוירים, ומנגנים דרך המכשיר! אם ייקחו את זה לשלב הבא של מקלדת כזאת, או מקלדת המוקרנת על שולחן מהטלפון או משהו בסגנון, יהיה מעניין.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...