Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי גלאקסי S

ובתור אחד שבילה רבות עם המתחרה בעלת התפוח הנגוס, אני מתבונן ב-S והוא נראה לי כמו ציפור מוזרה.

מותקנת עליו ערכת הנושא של סלקום.

בתור התחלה, הייתי שמח למעט הסברים, בהמשך הייתי שמח להיפטר מהערכת נושא של סלקום ולהתקין עליו מערכת הפעלה נורמאלית מהירה ויציבה ושתהיה קצת יותר מעוצבת ומעניינת, כמו כן הבנתי שגם כדאי לשנות את המודם לאחד כזה שיעבוד הרבה יותר טוב עם רשת פלאפון (נכון להיום הוכנס בו סים של פלאפון).

בקשה אחרונה, תמיכה בעברית פחות חשובה לי (מבחינת כתיבה לא קריאה) אבל כן חשוב לי שמערכת ההפעלה תעבוד בספרדית ותהיה בעלת מקלדת כזו כמובן שתהיה גם אופציה באנגלית.

ובכללי, הייתי שמח להמלצות על "קיסטום" המכשיר כדי להוציא ממנו את המקסימום.

תודה

אין הרבה מה להסביר, סה"כ מכשיר אנדרואיד דיי טוב. אפילו ביחס למכשירים החדשים.

הבעייה היא שזה לא ככה "מהקופסא". הרום המקורי של סמסונג איטי ומעצבן בגלל שימוש במערכת קבצים ישנה.

הרומים של המפעילות מתבססים על הרום של סמסונג ומוסיפים עוד שטויות שרק מאיטים את המכשיר וגומרים לו את הסוללה.

אחרי שניסיתי לא מעט רומים, ההמלצה שלי להתרחק מכל רום שמבוסס על המקורי של סמסונג וללכת על:

Cyanogen - רום המבוסס על הרום המקורי של גוגל בלי אף תוספת של סמסונג. כנראה יהיה הכי מהיר.

MIUI - רום המבוסס על Cyanogen המוסיף גם מנגנון Themes ומראה קצת "אייפוני". טיפה פחות מהיר אבל עדיין הרבה יותר מהיר מכל מה שיש לסמסונג להציע. גרסאות נוספות: (עברית) US, Galnet, HEBMIUI

החסרון בשני אלו הוא שאין תמיכה ב TV out (בינתיים). שניהם בפיתוח מתמיד ורק הולכים ומשתפרים.

מקורות מידע נוספים: xda, iAndorid

תתחדש.

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למי שלא מעודכן - יצא villain rom 3 לגלקסי S2. התקנתי והכל עובד כראוי, למעט דבר אחד שקרה אצלי אבל לא אצל חבר נוסף שעשה אותו הדבר:

האייקון של הרטט דלוק כל הזמן, גם כשהצליל מופעל. רק אם אני מכבה את הרטט הוא נכבה גם כן. כשאני שם על "שקט" הוא נשאר דלוק ומצטרף אליו אייקון של "שקט". מישהו ראה תיקון לזה? (אין תיקון ב-villain tweaks).

רוני

כמו שאמרתי בעבר אני חדש בעניין הזה, מה יתן לי הרום הזה?

במה הוא בעצם שונה מהרגיל?

בנוסף, עד כמה השינוי בצריכת הסוללה בולט?

פורסם

אני לא מומחה אבל בעקרון רומים שונים נותנים פיצ'רים שונים ומתקנים באגים ודברים מעצבנים בתוכנה המקורית. יש כאלה שהם חדשים לגמרי ויש כאלה שמבוססים על המקור. לא מצאתי רשימה של שינויים אבל אולי קיימת כזו איפהשהוא.

קשה להעריך את השינוי בצריכת הסוללה, אבל הוא קיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אין צורך ברשימה המלאה, תוכל לתת לי לפחות איזה דוגמא או שתיים לדברים שהרום הנ"ל שיפר אצלך לעומת המקורי?

הייתי בכיף לומד להתקין אחד עכשיו ועושה את זה אבל מעניין אם זה שווה את הטרחה.

שוב תודה.

פורסם

שווה את הטירחה או לא,קשה לענות,אני מאוד אוהב להתעסק עם צריבות רומים,קרנלים ומודמים.

נהנה מאוד מההתעסקות הזאת של הוספה,הורדה ובכלל שינויים.

מבחינת מהירות וחיי סוללה אין הרבה הבדל ברומים,מה שיותר אחראי על הקטע הזה הוא הקרנל.

הרומים המקוסטמים נותנים לך מערכת הפעלה נקייה מכל שטות של סמסונג [חלק לא הכל] עדיין רובם מבוססים על המקורי.

נותנים יציבות ומהירות טובה יותר,שוב,לא בהפרש גדול כי כמו שאמרתי הקרנל יותר מתעסק עם זה.

כמו גם ישנם ערכות נושא מלאות שמשנות לגמרי את מראה המערכת,כל רום והפיתוח שלו ויש גם המון תוספות ויזואליות [mod] לרום ספציפי או אונברסלי.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בבקשה,שחכתי לציין או משהו חשוב.

עידכון הטלפון הוא מאוד חשוב בעיקר העידכוני בסיס של גוגל,כלומר: 2.3.3 2.3.4 .2.3.5

פה השינויים הכי בולטים,כמו יציבות,מהירות,חיי סוללה שיפור כללי ויעול,התחממות סוללה וכ"ו.

כל גירסה כזאת משפרת המון ביחס לקודמתה.

אם תחכה לעידכון מהמפעילות תספיק להזדקן עד אז.

עדיף ללמוד את הנושא,יש המון חומר ב-iandroid ולעדכן לבד.

לבסוף יש לך את האפשרות לבחור רום מקוסטם או רום מקורי של סמסונג.

העיקר לעדכן את הבסיס והעדכונים של גוגל.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

הבנתי ש2.3.4 מנצל את ה2 ליבות שיש לsgs2 שלי להציע.

אבל גם הבנתי שהגרסא עוד לא יצאה רשמית ושדווחו על באגים די רציניים בחלק מהמכשירים.

האם זה נכון או שזה בטוח לעדכן?

פורסם

שום גירסה לא מנצלת את 2 הליבות בגלקסי שלנו.

רק הגירסה הבאה שתצא כניראה שבוע הבא ICS תתמוך ב2 ליבות.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

קראתי שמועה שבאה עם ביסוס חלקי ונאמר שהגלקסי השלישי יגיע עם מעבר ארבע ליבות ו2 ghz.

אם זה באמת יקרה מעניין לאן הסמארטפונים יגיעו במירוץ החומרה.

פורסם

אני בטוח שזאת רק שמועה וזה לא יקרה,גלקסי 3 בקצב הזה יצא עוד שנה.

לדעתי עדיף שגוגל וסמסונג יעבדו על התאמה יותר טובה בין החומרה לתוכנה אחרת שום מעבד מפלצתי [ודי מיותר בסמרטפון מרובע ליבות] לא יעזור עם התוכנה לא תדע לעבוד עם החומרה החזקה.

גם במחשב המרובע ליבות הוא רק יתרון למשתמשים כבדים כמו גיימרים וכל מיני תוכנות קידוד,אחרת אין שום צורך ב4 ליבות.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

צוות CM7 כבר עשו OC יציב ל SGS2 והגיעו איתו ל 1.2 גיגהרץ.

בכל מקרה, ה 2.3.6 הוא רק עדכון ל WALLET החדש של גוגל.

וגם 2.3.7 שאני נמצא עליו כרגע, אין בו שומדבר מיוחד, כנראה רק שיפור לתמיכה ב WALLET.

ה ICS כבר יתמוך דואל קור, הוא גם יידע להבחין בין מכשירים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...