Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוקדם מדי להפיל את אפל לגמרי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש דרך להפעיל את google voice? זה טוען שזה רק לאה"ב ואני בישראל ולכן זה לא פעיל אצלי.

או שלפחות יש אפליקציה אחרת נורמלית שעובדת? הוולינגו נתקעת כל פעם משום מה.

מהיום הוסכם במשפחה (בצד של מכורי האייפון) של-SIRI קוראים שירי, ובגלל שהיא עושה הכל ללא תמורה, היא שרלילה!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התחדשנו :)

הלכנו היום לראות את המכשירים החדשים, בדקנו את הגאלקסי S2 ועוד כמה מכשירים, בהתחשב בשימוש שאנחנו עושים והדרישות שלנו בחרנו בG2X של LG, אני רציתי מצלמה איכותית וכך גם האשה, ההבדל במחיר בין המכשיר הנ"ל לסנסשיין היה 150 דולר ותאמת שלזרוק 300 דולר אקסטרה היה נראה לי דבילי מאוד במיוחד כששנינו מסתדרים יופי עם המכשירים הקיימים I-PHONE 3GS וHTC MYTOUCH 3G.

מה שגם תרם רבות לבחירה שלנו היה יציאת הHDMI של המכשיר, אפשר לחבר לטלוויזיה ולקרוא את הספרים שעל הקינדל בסלון או במטבח.

IMG_1683.jpg

עכשיו צריך לעבור על כל השרשור ולמצוא אפליקציות מעניינות :)

haters will hate

פורסם

יש מלצה לאפליקציית פרופילים?

אני רוצה משהו שבלחיצה אחת יפעיל לי GPS אינטרנט סלולרי ואפליקציות לפי בחירה, פשוט לחסוך הפעלה של כל דבר בנפרד בעצמי..

in the face

with a chair

פורסם

היי,יש לי רום CM7 ואם אני מחובר לאינטרנט סלולרי ומדבר בטלפון, האינטרנט מתנתק לי. יש אפשרות לשנות את זה?

זה מפריע בזמן שאני מדבר בטלפון ומשתמש ב-WAZE לניווט ואז אין תקשורת לאינטרנט.

in the face

with a chair

פורסם

לאורנג' אין רשת 2G, לסלקום יש. גם לפלאפון אין למען האמת.

בזמן שיחה ה 3G מתנתק ולא מאפשר תקשורת נתונים אבל בסלקום הוא עובר ל 2G. אז זה מקובל :)

אפרופו, 3 תוכנות שממליץ לנסות

TRICORDER - כל מי שאהב את סטאר טרק יבין :)

DAILYROADS VOYAGER - היה פה שרשור של מצלמות HD לרכב? אז למה לא לעשות את הפלאפון לאחד כזה? זה מאפשר לקבוע גודל וזמן ללופ של הצילום בצילום מתמשך :) תהנו

SAMBA - אם אתם משתמשים בנייד שלכם גם כ DOK עם חוט, למה לא להוריד את החוט ולהשתמש בו ברשת אלחוטית?

אגב, SIRI או לא, אתם יודעים שזה היה מוטמע באנדרואיד 2.2 כבר, נכון?

http://www.google.com/mobile/voice-actions/

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לא יודע איך הסירי עובד, אבל באנדרואיד זה לא עובד יפה כלכך, יש לזה בעיות הבנה.

אני אומר לו לנווט לת"א, זה מנווט אותי לניו יורק!

ולא יודע למה, אבל CM7 החליט לעצבן אותי, השעון מכוון על 24 שעות ולמרות זאת הוא מציג לי את השעון בבאר העליון בלבד עם AM\PM וזה מתחיל לעצבן.

יש המלצה לאפליקציה של שעון שאני יכול לכוון אותו לבד? אני רוצה שיהיו לי 2 שעונים (וויג'טים) אבל שאחד יראה שעה בארץ והשני שעה אחרת בעולם.

ואני אשמח לדעת איפה קובעים ברום CM את זמני הסנכרון של כל האפליקציות כי ברום סנס היתי נכנס לאזור של הסנכרון וכל אפליקציה היתה אפשרות להגדיר לה זמנים, ועם CM אני לא מוצא את זה במיוחד לא עם האפליקציה של GMAIL.

in the face

with a chair

פורסם

יצא ל CM תיקון לזה תומר http://review.cyanogenmod.com/#change,8888

הגרסא המעודכנת צריכה לסדר את זה, זה היה מופיע ככה בכמה סוגי מכשיר.

בקשר לפקודות קוליות, לא ממש ניסיתי :) אני רק מציין עובדה - לא נראה לי שזה עובד טוב עם ניווט ישראלי.

בקשר לסנכרונים - גם לא ישבתי על זה, אבל אני יודע שב GMAIL אין כזו אפשרות בכלל.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אז איך הוא מסתנכרן, כל כמה זמן? אני לא רוצה שהוא ינסה כל 5 דקות לסנכרן דואר, זה יהרוג את הסוללה גם אם המכשיר לא מחובר לאינטרנט.

בקשר לשעון, הורדתי את הגרסה האחרונה 234 וזה לא עוזר.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...