Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזה סוג מבט אתה מתכוון?

במצב רגיל אני יכול לעשות זום בדיוק כמו במפות הרגילות. במצב לוויין אפשר באמת רק עד גבול מסויים, אבל זה די ברור וגם במפות זה ככה.

זה מה שהתכוונתי. אז מה זה שווה?

אני אמתין בסבלנות עד שגוגל יעדכנו את המיפוי שצולם בארץ.

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הניידת עברה ממש לידי פעמיים בחודשיים האחרונים. אני עוד אהיה מפורסם בכל העולם :lol:

רק אם יש לך בגדים ייחודיים, שאיתם אפשר לזהות אותך :D

כי הם מצנזרים את הפרצופים של האנשים שנקלטו ע"י המצלמה.

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם
תגידו שלום לאיריס. היא העוזרת החדשה שלכם בכל מה שקשור לחיים האלה.

אז נכון שלאפל יש סירי? מישהו החליט לעשות תעלול. ישב (לטענתו במשך 8 שעות) וכתב את הבסיס לתוכנה בגרסת האנדרואיד שלה. יש במרקט להורדה, נקראת IRIS (כן, זה SIRI הפוך למי שתהה, אני מניח שהם לא שמו לב:roll: ) וכרגע עדיין בגרסאת האלפא שלה. בתקווה שבקרוב גם אנחנו נוכל לפלרטט אם הסלולרי שלנו.

עזבו את איריס. מסתבר שאיריס זה סתם התלהבות של בחור מהודו.

תגידו שלום ל-EVE. זה כבר משהו יותר רציני:

http://www.youtube.com/watch?v=BYnTKNhv1m0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

זה EVA ויש גם EVAN:

https://market.android.com/details?id=com.bulletproof.voicerec

זה בכלל הושק לפני SIRI

מעולם לא הייתי מאמין גדול בפקודות קוליות לסלולרי, אבל אם תהיה גירסה עברית אני אנסה אותה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פסיירקס, אני לא מצליח להוריד את האפפלנט. מאיפה הורדת?

נכנסתי ללינק הראשון בגוגל (אחרי חיפוש APPLANET), ההורדה רצה, ובסוף היא נכשלת. כל פעם מחדש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עזוב אין טעם להוריד,זה שוב פעם לא עובד,השרתים שלהם כל הזמן נופלים,חבל אחלה אפלקציה במקום לחפש כל הזמן בגוגל,להוריד למחשב ואז להעביר למכשיר.

תוריד עם האפלקציה הזאת:

https://market.android.com/details?id=com.google.zxing.client.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuenhpbmcuY2xpZW50LmFuZHJvaWQiXQ..

כוון את המצלמה על הברקוד וזה יתן לך הורדה ישירה של התוכנה.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...