Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה של סוכני הביטוח היא לשלוח אותך למוסך הסדר.

בגלל שאתה זה שנפגעת,לא צריך לעניין אותך מה תהיה ההשתתפות העצמית של הפוגע ,זו בעיה שלו.

אם לא היה לי מוסך שאני מכיר, הייתי נכנס למוסך מורשה של צ'מפיון כך הייתי מבטיח טיפול בחלקים מקוריים. הייתי גם מביא שמאי לפי בחירתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המטרה של סוכני הביטוח היא לשלוח אותך למוסך הסדר.

בגלל שאתה זה שנפגעת,לא צריך לעניין אותך מה תהיה ההשתתפות העצמית של הפוגע ,זו בעיה שלו.

אם לא היה לי מוסך שאני מכיר, הייתי נכנס למוסך מורשה של צ'מפיון כך הייתי מבטיח טיפול בחלקים מקוריים. הייתי גם מביא שמאי לפי בחירתי.

מחזק - לגמרי. מניסיון כואב :-(

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצער לשמוע :(

אני אישית במהלך הנהיגה מקדיש חצי מהמזמן למראה שאומרת לי מה המצב מאחורה, עד לפני שבועיים זה לא הפיק תועלת, אך לפני חודשיים שמתי לב לנהג מטומטם, שמנסה לנהוג מהר עם פיגו מנוע 1.1, חותך, עוקף, אבל איכשהו בנהיגה רגילה עקפתי אותו(כביש 2 נתיבים), שהוא היה מאחורי, העיניים היו כמעט ורק אליו, הגענו לירידה עם רמזור(ירושלים,כביש של רמות, לכיוון בגין), היה רמזור אדום והתחילה ירידה, הוא נסע מהר מאוד מאחוריי, הצלחתי לראות שהוא מסתבך על הברקס והוא פשוט "פירפר" שמה, במזל שברתי הגה ימינה והצלחתי להתחמק ממנו.

פורסם

אל תתפשר על פחות ממוסך מורשה, במיוחד לא ברכב ספורט.

אני לא יודע לגבי מוסכים מורשים אחרים של צ'מפיון אבל בבני ברק יש להם מחלקת פחחות עצמאית ברמה טובה.

אם לקחת הצעת מחיר ממוסך מורשה, סביר להניח שהמחיר במרכזי יהיה די קרוב או אותו דבר.

אני במקומך הייתי משלם את ההפרש בין הצעת המחיר של מוסך ההסדר לבין הצעת המחיר של המוסך המורשה/מרכזי (במידה וחב' הביטוח לא הסכימה לשלם על מוסך מורשה) וכבר הייתי מכניס את הרכב או למורשה או למרכזי, לדעתי זה שווה כי בצביעה לא הייתי מתפשר + סביר להניח שהיית מוצא פיתרון לצביעה של הג'אנט.

פורסם
אביתר, מבאס לראות.

זה מעצבן שהרבה נהגים לא יודעים לשמור על הנתיב שלהם בקו ישר, אז בסיבוב זאת צרה כפולה.

אל תייסר את עצמך, למכות יש נטייה לתפוס אותך בדיוק כשאתה בפרומיל פחות 100 אחוז עירנות בכביש/תנועה כאשר רצה לך איזשהיא מחשבה בראש (או השכנה ממול :)) וכו'.

כל עוד אתה בן אדם, לא ניתן לשמור על 100 אחוז עירנות בכל רגע נתון בנהיגה נורמלית ומכות מעצבנות כאלה ייקרו לכולנו.

היום פשוט זה היה המזל שלך. (לטובה ולרעה, יכול להיות שהמכה הזאת בעצם בכלל הצילה אותך ממכה קשה בהמשך הדרך)

תעשה לעצמך תחקיר קל כדי להסיק מקנות ותמשיך הלאה כדי שלא יעלה לך בבריאות.

:mm_yeah:+1 אהבתי את התשובה של רן, מזל שזה נגמר רק בפח ולא בנפש. אל תסכים לבצע תיקון במוסך שאתה לא מכיר !

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
אביתר, מבאס לראות.

זה מעצבן שהרבה נהגים לא יודעים לשמור על הנתיב שלהם בקו ישר, אז בסיבוב זאת צרה כפולה.

אל תייסר את עצמך, למכות יש נטייה לתפוס אותך בדיוק כשאתה בפרומיל פחות 100 אחוז עירנות בכביש/תנועה כאשר רצה לך איזשהיא מחשבה בראש (או השכנה ממול :)) וכו'.

כל עוד אתה בן אדם, לא ניתן לשמור על 100 אחוז עירנות בכל רגע נתון בנהיגה נורמלית ומכות מעצבנות כאלה ייקרו לכולנו.

היום פשוט זה היה המזל שלך. (לטובה ולרעה, יכול להיות שהמכה הזאת בעצם בכלל הצילה אותך ממכה קשה בהמשך הדרך)

תעשה לעצמך תחקיר קל כדי להסיק מקנות ותמשיך הלאה כדי שלא יעלה לך בבריאות.

אנשים פשוט מתעצלים לסובב את ההגה, לא מצליח למצוא הסבר אחר. פשוט מטריף.

למי שמכיר את הרמזור בקק"ל מאיילון צפון לכיוון מערב, הפניה שמאלה שם ממש חדה וכמעט תמיד הרכב שבנתיב השמאלי גולש שם לימני. מקום קלאסי לתאונות מהסוג הזה

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

יש פנייה אחת ממש חדה ושטנית שקופצת לי לראש, שם באופן עקבי רכבים בנתיב הפנימי יוצאים החוצה.

בנס-ציונה ליד הקניותר מרחוב "עמק השושנים" שמאלה לכיוון ראשון (רחוב "ויצמן") שני נתיבים, פנייה חדה של 90 מעלות שמאלה בשיפוע החוצה. :)

בפניות כאלה יש לתכנן ולהעריך באיזה נתיב אתה רוצה או כדאי לך להיות עוד לפני שהגעת אליהן.

פורסם
יש פנייה אחת ממש חדה ושטנית שקופצת לי לראש, שם באופן עקבי רכבים בנתיב הפנימי יוצאים החוצה.

בנס-ציונה ליד הקניותר מרחוב "עמק השושנים" שמאלה לכיוון ראשון (רחוב "ויצמן") שני נתיבים, פנייה חדה של 90 מעלות שמאלה בשיפוע החוצה. :)

בפניות כאלה יש לתכנן ולהעריך באיזה נתיב אתה רוצה או כדאי לך להיות עוד לפני שהגעת אליהן.

הוא שאמרתי...

זו לא עצלות. זהו חוסר התמצאות במרחב!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עדכונים כרגיל :)

חזרתי היום מהמוסך (פחח השלום למי שמעוניין) נצבעו כל השפשופים על הטמבון ובוצע פוליש על הג'אנט להלן התוצאות, שאני אגב מאוד מבסוט מהם.

mnmljjdm5jqw.jpg

בקשר לג'אנט אני יכול לבקש החלפה מאותו מוסך שביצע את העבודה הבעיה היא שלא בטוח שהביטוח יאשר את ההחלפה ואז אני יצטרך לשלם עליו (3 אלף אגב..) רוב השיפשופים ירדו נשאר איזה 2-3 שריטות קטנות עליו.

מה אתם אומרים?

פורסם

תיארתי לעצמי.. תעבור עליו עם ספוג וסבון שאיתו אתה שוטף את האוטו ואז תתיז חומר לצמיגים על הדפנות והוא יראה חדש לגמרי.

בטמבון למטה, זה שפשופים או לכלוך?

• תוכן חדש...