Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער לשמוע..באמת קשה מאוד לשמור על הרכב במדינה הזאת.

כמו שאני מכיר אותך, הרכב יחזור לקדמותו ציק צק:-)

ואם לא תוכל להוציא ג'אנט חדש תברר על צביעה, אולי אפילו בצבע שחור8)

לדעתי לא קרה שום דבר לצמיג סה"כ זה הדפנות, אם כבר כמו שאמר זה מעלי, האיזון נפגע. (תבדוק בפנצ'ריה שקנית את הצמיגים על האיזון)

ואל תתפשר על שום צבעי שאתה לא מכיר ו/או שלא נראה לך, המלצתי צ'מפיון בבני ברק. (תבקש מהם הצעת מחיר)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סריקה בלתי פוסקת של כל מה שקורה מסביבנו וזיהוי מוקדם של נהגים/רכבים שמתנהגים בצורה לא היגיוני זה הפתרון.

לגבי הנזק - ג'אנט מקורי זה דבר יקר ולא הייתי מתפשר על שום דבר אחר חוץ מלקבל ג'אנט זהה במצב זהה למה שהיה אצלך - או ג'אנט במצב מעולה מפירוק שאתה אישית בודק את האיזון לו ואם הם לא מצואים - אז ג'אנט מקורי חדש.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תודה על התגובות אנשים

דניאל אתה ממש קורא מחשבות!

חשבתי לעצמי על צביעת כל הגאנטים בצבע שחור במידה והגאנט שלי לא יצא מאיזון ואין איתו בעייה.

יש למישהו המלצה על צבע לצביעה או סיגנון צביעה?

• אחראי פורום
פורסם

חבל על הפגיעה.

לדעתי שחור מט יראה פ33ה על רכב כסוף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני אישית לא אוהב ג'אנטים בצבע מט אבל כך אחד מה שהוא אוהב.

לדעתי שחור יהיה ממש יפה אבל לא מבריק כל כך וגם לא ממש כהה כי אז לא ייראו את הצורה של הג'אנט.

דוגמא:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=139185681&pageNumber=29&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=22500&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2&picture=1

אפשרות נוספת היא צבע אפור כהה כמו של הג'אנטים של הקופרה אר MK1:

http://farm1.static.flickr.com/92/252760128_93e8584385.jpg

על הדרך גם הייתי צובע את המראות בשחור (המראה לא נפגעה?)

פורסם

עוד דבר: חפש באינטרנט או אפילו קופרה.נט לאונים בצבע כסף כמו שלך עם ג'אנטים שחורים או אפורים או כל צבע שתבחר ותראה מה נראה לך הכי יפה על הרכב.

בהצלחה!

פורסם

הבאת לי דוגמאות של הלאון קופרה, אחח איך שבא לי על הגאנטים האלה

ובאמת האפור כהה הזה נראה טוב, גם השחורים.

המראות לא נפגעו, חטפתי את המכה רק בגלגל האחורי שמאלי ובצמיג, ושיפשוף בטמבון בצד

פורסם

אני יודע שהבאתי דוגמאות של קופרה R יותר קל למצוא מאשר FR:-)

בכל אופן מה שחשוב זה הצבע של הג'אנט, שים לב שמרחוק כמעט לא רואים את הצורה של הג'אנט השחור.

עוד דבר שכדי לזכור זה שאם הג'אנט יתכסח לאחר הצביעה, בג'אנט שחור זה יבלוט הרבה יותר מהאפור כהה.

פורסם

כן זה ידוע, שנה , שנה שיש לי את הרכב! השתדלתי תמיד לחנות רחוק ממדרכות ומדלתות של אנשים ובסוף באה לי המכה הזאת!

כמה שזה מעצבן.

יום ראשון אני אראה מה המוסך אומר ונראה אם שווה לי לצבוע את כל הגאנטים, או שאני אקבל גאנט+ צמיג, נראה לאיזה כיוון זה הולך ואז נדע איך אני פועל.

פורסם

עדכונים..

הלכתי למוסך הסדר אני מחכה שיהיה אישור לתיקון, אז בנתיים קפצתי למוסך מורשה לבדוק כמה עולה גאנט, צמיג אני כבר יודע כמה עולה, ועלות של צביעה ותיקון המכות הקטנות.

במידה ואין פגיעה במכלול של הגלגל האחורי, הציר וכל הבלאגנים ששם, הנזק מסתכם בכמה אלפים.

צמיג יעלה 600-650 ש"ח

גאנט 3000 אלף ש"ח במוסך מורשה, קיבלתי חום אפשר לקנות רביעייה במחיר הזה.

צביעה ותיקון המכות בסביבות ה-1000 ש"ח

אני מחכה לבדיקת המכלולים במוסך ונראה אם הנזק מסתכם רק בזה.

מקווה שכל הסיפור יגמר כמה שיותר מהר.

תודה לכולם על העזרה וההכוונה.

פורסם

מציע לך אחרי שתסיים עם כל הצביעות והתיקונים לעשות פוליש ווקס כדי למזער הבדלי צבע.

מי משלם על כל התיקונים האלה?

פורסם

אייל לא התפתתי, אני עשיתי מה שהסוכן אמר לי לעשות, לי אין מושג מה עושים במצבים כאלה, הלכתי לראות הצעת מחיר מבחינתם, אך הם לא נתנו לי שום הצעה עד שיהיה אישור תיקון וששמאי יגיע להעריך נזקים, אז הלכתי לעוד מקומות בשביל לבדוק על הנזק שקרה לי.

המוסך מתחייב להחליף כל חלק לא תקין או לא בר תיקון גאנט כזה הוא לא יוכל למצוא חליפי, וצביעה של גאנטים בבאר שבע לא הרבה שמעו על האופציה הזאת.

• תוכן חדש...