Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

קצת מאוכזב שלא הצלחתי לתמרן ולצאת מהברוך הזה, לפני כשעה עשיתי תאונה שלא באשמתי

התוצאה היא טמבון + כנף קיבלו שיפשופים והג'אנט + הצמיג (צמיג חדש מלפני שבוע בערך) קיבלו את המכה ויש גם עליהם שפשופים אני מפחד שיש נזק יותר גדול מרק שפשופים כי זה היה במהירות של 30-40 קמ"ש

בגדול בכביש של מספר נתיבים ששנים מתוכם הם פנייה שמאלה אני הייתי בימני והנהג השני היה בנתיב השמאלי והנהג השני סטה לנתיב שלי ופגע לי ברכב.

לקחתי את כל הפרטים של הפוגע, השאלה היא איך ממשיכים מפה?

תמונות של המכה, תמונות לא משהו

http://www.siz.co.il/my/mfdinzwemnf2.jpg

http://www.siz.co.il/my/y2meujyydwzn.jpg

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחר בבוקר מתקשרים לסוכן הביטוח ומקבלים הנחיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצער לשמוע...

על פניו לא נראה כנזק כל כך כבד פרט לנזק הפסיכולוגי שאני מבין לגמריי...

קח הערכה במוסך מה העלות של הטיפול בנזק ותיוועץ עם הסוכן לאחר מכן אם כדאי להפעיל ביטוח או לא

Confidence In Motion

פורסם

תן לסוכן הביטוח להתעמת איתו. תיקון כזה יכול להיות עניין קטן, אבל החלפת פגוש, אם נדרשת, יכולה לעלות אי אילו אלפי שקלים. אם מדובר בנזק קטן הסוכן ידאג לגבות את הסכום מהפוגע, וגם ידע לטפל בו אם הוא יטען לאשמה שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטער לשמוע (או לקרוא)...

לדעתי (לפי התמונות) הנזק קטן מאוד ואפילו אפשר לסדר לבד, וביטוח לא כדאי להפעיל עדיף לסגור איתו על פיצוי הולם.

אם לא הולך תמיד אפשר להפעיל ביטוח.

Detailer.gif
פורסם

איך אני שונא את המכות האלה שהנזק הוא קטן אבל מתפרש על כמה איזורים. אין סיכוי שתוכל להוציא מהביטוח תיקון ראוי לאוטו.

לא מחליפים טמבון בשביל מכה כזו (מחליפים טמבון רק כשיש סדק), לכנף יעשו צביעה נקודתית (ניתן עם לחצים על הפחח להוציא צביעה של כל האזור), הצמיג בתמונות (הממש גרועות) נראה גבולי, גאנט תוכל להוציא חדש מהחברה אם תוכיח שהוא יצא מאיזון וכו'.

אני הייתי שוקל לתקן בצורה הכי פשוטה שיש כי בשביל להחזיר למצב שהיה קודם תצטרך להוסיף מכיסך הרבה כסף לצערך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
להפעיל ביטוח או לא זה לא אמור להיות הבעיה שלי, אני לא האשם פה.

נראה מה הבנאדם מחליט

החלפתם פרטים?

הנהג השני מודה?

יש לך עדי ראיה שראו את שהתרחש?

כדאי לטפל בנושא כמה שיותר מהר ולא לדחות על מנת שהצד הפוג לא ישנה את דעתו ויחליט שהוא חוזר בו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה נפגעת ואתה לא אשם, תכניס את הרכב למוסך מורשה של צ'מפיון ושהביטוח של הפוגע יממן לך ג'נט חדש .

אני מכיר מצויין את הסיטואציה הזו בשבוע שעבר הייתי בדיוק במצבך והצלחתי לחמוק מהאדיוט ברגע האחרון, לאחר שצפרתי לו כשנכנס לי לנתיב וכמעט פירק אותי בסיבוב הבחור נכנס לאמוק וניסה לנגח אותי ולהוריד אותי מהכביש, אבל זה כבר סיפור אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי את כל הפרטים מקווה שלא יהיו הפתעות.

אני מנסה לטפל בעניין כמה שיותר מהר אבל זה קצת בעייתי היום יום חמישי ומחר שישי.

אייל הכי כואב לי זה שאם הייתי נותן לחיצה בריאה הייתי מתחמק מהמכה.

פורסם
יש לי את כל הפרטים מקווה שלא יהיו הפתעות.

אני מנסה לטפל בעניין כמה שיותר מהר אבל זה קצת בעייתי היום יום חמישי ומחר שישי.

אייל הכי כואב לי זה שאם הייתי נותן לחיצה בריאה הייתי מתחמק מהמכה.

אביתר, מבאס לראות.

זה מעצבן שהרבה נהגים לא יודעים לשמור על הנתיב שלהם בקו ישר, אז בסיבוב זאת צרה כפולה.

אל תייסר את עצמך, למכות יש נטייה לתפוס אותך בדיוק כשאתה בפרומיל פחות 100 אחוז עירנות בכביש/תנועה כאשר רצה לך איזשהיא מחשבה בראש (או השכנה ממול :)) וכו'.

כל עוד אתה בן אדם, לא ניתן לשמור על 100 אחוז עירנות בכל רגע נתון בנהיגה נורמלית ומכות מעצבנות כאלה ייקרו לכולנו.

היום פשוט זה היה המזל שלך. (לטובה ולרעה, יכול להיות שהמכה הזאת בעצם בכלל הצילה אותך ממכה קשה בהמשך הדרך)

תעשה לעצמך תחקיר קל כדי להסיק מקנות ותמשיך הלאה כדי שלא יעלה לך בבריאות.

פורסם

אתה צודק 100 אחוז, המכה ברכב פחות מטרידה אותי יצאתי בזול. מה שמפריע לי זה לראות את הרכב לא 100 אחוז

ועוד בידיעה שהשישי שבת הזה לא יזוז כלום ברכב הוא פשוט יעמוד עד יום ראשון שאוכל לעשות את הסידורים, אני לא נוסע איתו מחשש שיש מכה חמורה יותר ממה שנראה בגלגל האחורי כי הוא ספג את כל המכה. 

פורסם
אהלן חברים

קצת מאוכזב שלא הצלחתי לתמרן ולצאת מהברוך הזה, לפני כשעה עשיתי תאונה שלא באשמתי

התוצאה היא טמבון + כנף קיבלו שיפשופים והג'אנט + הצמיג (צמיג חדש מלפני שבוע בערך) קיבלו את המכה ויש גם עליהם שפשופים אני מפחד שיש נזק יותר גדול מרק שפשופים כי זה היה במהירות של 30-40 קמ"ש

בגדול בכביש של מספר נתיבים ששנים מתוכם הם פנייה שמאלה אני הייתי בימני והנהג השני היה בנתיב השמאלי והנהג השני סטה לנתיב שלי ופגע לי ברכב.

לקחתי את כל הפרטים של הפוגע, השאלה היא איך ממשיכים מפה?

תמונות של המכה, תמונות לא משהו

http://www.siz.co.il/my/mfdinzwemnf2.jpg

http://www.siz.co.il/my/y2meujyydwzn.jpg

לבי איתך ואני מצר על כך.

גם לי קרה אירוע דומה לפני יומיים, למזלי ללא פגיעה כי בלמתי בזמן. לא היה לי מקום לתמרן, אבל לפחות נתתי לו לעבור קדימה לפני. הוא עבר ממש צמוד.

יש איזשהי נטיה בכל הארץ ובכל הכבישים בקרב נהגים שלא לשמור על הנתיב תוך כדי פניה. לפעמים סוטים מהנתיב גם על כביש ישר, אבל בפניות זה כמעט וודאי בכל פעם. לצורך העניין, שיש שני נתיבים לפניה, אז תמיד אחד הרכבים הפונים, תוך כדי הפניה, יוצא מהקו שלו, וסוטה ומתקרב קרוב מדי לנתיב שלידו. אני לא יודע למה זה קורה ולמה כל כך קשה לנהג כאן לשמור על הנתיב, בין אם בנסיעה רגילה, ובין אם בפניה, ולהתייחס לסטיה ממנו כצעד חריג, לעשות זאת במידת הצורך, ובזהירות הנדרשת.

מה שלמדתי מזה, זה פשוט לבצע פניות לאט יותר, ולהסתכל מדי פעם לצדדים ובמראות, לא שזה תמיד יעזור לי עם האידיוטים שנוהגים כאן, לצערי :\

• תוכן חדש...