Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצים אמריקה ? נקרעתי מצחוק .

בקנדה עכשיו קור כלבים, אתה הולך ברחוב בלי כיסוי אוזניים ואין לך אוזן כדי לשמוע במערכת ברכב.

בשראל מסתובים עם חולצה קצרה ומשלמים עוד 2000 ש"ח, שווה. :-D

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

טוב שאמרת את זה, היום יצאתי לטיול רגוע בחוץ היה -2 הכל לבן תענוג.

יש באמת ימים קרים אבל זה לא מורגש כי בכל מקום יש חימום, הרכב אצלי בגראז' יוצאים לשניה מהבית החם לאוטו ולעבודה.

יש יתרונות וחסרונות אני יכול לפרט הרבה, במיוחד במנטליות של האנשים שאני מתגעגע לזה, אבל לא הייתי חוזר לארץ ליותר מביקור, ככה לאיזה שבועיים שלוש אילת,צפון ביקור חברים והביתה. אני בן 22 והשגתי פה הרבה יותר דברים תוך זמן קצר כולל עבודה רכב ומקום מגורים. גם בארץ וגם פה יש לי רכבי עבודה, מקווה לקנות בית משלי בקרוב.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מכיר את החיים האלה, עשיתי זאת כמה שנים וחזרתי.

נהנתי, מחכה לעשות ביקור שוב לשבועיים שלושה.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

התרשמות לאחר שבוע, אני יכול להגיד בוודאות שהסאונד השתנה לטובה, המסך טוב ומדוייק, הGPS עובד כמו שצריך ואהבתי שהוא לא מנתק את המוזיקה, הוא עושה ATT מוריד ווליום כשצריך להודיע על כיוון הנסיעה ואז מחזיר את המוזיקה בהדרגה לווליום של לפני ובנוסף הוא אומר אפילו את שם הרחוב שצריך לפנות אליו במקום סתם ימינה שמאלה או להמשיך.

הBT עובד מעולה ושומעים דרך הרמקולים, אפשרות של שליטה מלאה על הווליום דרך הווליום המרכזי, ניתן לחייג מהמכשיר במקום לחפש את הסלולר בכיס, יש סנכרון של אנשי קשר ויומן שיחות, אצלי משום מה זה לא עובד מכיוון שהסלולר חושב שזה אוזניה ולא עושה סנכרון, נבדק עם אייפון ועובד מעולה עם כל האופציות.

החסרונות שמצאתי:

באור שמש ישירה המסך מחזיר אור ורואים פחות טוב.

הוא מחובר אצלי בצורה כזאת שאין צורך בסוויטץ' והוא תמיד מקבל מקור כח, דולקת לו מנורה אדומה שיכולה למשוך עיניים למרות שהמכשיר מכובה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...