Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.יש לי רכב שוורולט אוואו שנת 2004 אוטומטית אשר קניתי מליסינג לפני חודשיים בערך.

בתחילה היה רעשי שחיקה בבלימה כאשר האוטו היה קר וזה היה עובר אבל בזמן האחרון זה מופיע כל הזמן גם לאחר שהאוטו מתחמם.

זה נשמע יותר כאשר אני עומד בפקקים וברמזורים כאשר אני עוזב לאט לאט את הברקסים ומכניס שוב אז זה שומע רעש של שחיקה יותר חזק.

החלפתי דיסקיות ובלמים,אך ללא שינוי

ידוע לי שאחרי שקניתי הייתה לי בעיה שמנורת abs הייתה דלוקה קבוע והם תיקנו אותה לפי מה שאומרים

האם יש קשר?

ואם לא ממזה נובע?תודה רבה

פורסם

אולי התכוונת לשריקה ולא שחיקה - אני לא יודע לזהות צלילי שחיקה, ועוד ברפידות+צלחות חדשות.

ברקסים שורקים, זה קורה הרבה, במיוחד עם רפידות\צלחות לא מקוריות - זה לא נורא.

אם זה מפריע לך, ואתה חושש, תיגש למוסך כדי שיפרקו גלגלים לבדיקת בלמים.

ובמידה והרפידות\צלחות לא מקוריות, בפעם הבאה תתקין סוגים\דגמים שונים מאלה שיש לך עכשיו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...