Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבוע יצאה הציריה(לא בטוח שקוראים לזה ציריה,לחלק הזה) הימנית מהקרדן,הכנסתי אותה פנימה בדפיקה

היום כעבור שבוע וכ30 ק"מ נסיעה היא יצאה שוב.

אני שואל אתכם?מדוע זה קורה?

האם נשחק שם משהו בפנים?אני מתכנן לנסוע למוסך שבוע הבא.

אם תוכלו להגיד מה טווח המחירים של התיקון אודה לכם מאוד.

תמונה047.jpg

פורסם

מהתמונה קשה להבין אם מדובר בחלק הפנימי או החיצוני של הציריה. בכל מקרה נראה כי ה סי-קליפ של הצירייה אינו תקין או וחסר.

פורסם

נתקלתי בכמה רייסרים שהחלק הפנימי התפרק. לבסוף התברר שלדגם הזה יש נטיה לתת שלדה להיפתח. ואז המרחק בין הנבה לגיר גדל והציריה מתפרקת. מה שעושים הולכים ליישור פרונט עם גק בודי מחזירים את השלדה. ואז מוסיפים ריתוך כדי לחזק אותה.

פורסם

דניאל הקליפס לא אמור למנוע מהמפרק לצאת רק כאשר הציריה מפורקת? הרי לא הגיוני שבעבודה רגילה מי שמחזיק את כל העומס זה הקליפס המסכן הזה, שהמפרק עובר אותו בדפיקה.

לדעתי אכן משהו בכיוון הפרונט או בהרכבה של הציריה אצלך לא תקין ולכן המרחק בין הגיר לגלגל גדל.

פורסם
נתקלתי בכמה רייסרים שהחלק הפנימי התפרק. לבסוף התברר שלדגם הזה יש נטיה לתת שלדה להיפתח. ואז המרחק בין הנבה לגיר גדל והציריה מתפרקת. מה שעושים הולכים ליישור פרונט עם גק בודי מחזירים את השלדה. ואז מוסיפים ריתוך כדי לחזק אותה.

מעולם לא נתקלתי בתופעה הזו :shock:

תשע שנים(בקירוב) שהרייסר היתה אצלי, ועוד עשרות כאלו שעברו מעל ראשי ותחת ידי, לא ראיתי ולו אחת לרפואה שנצטרכה טיפול כירורגי שכזה :|

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
דניאל הקליפס לא אמור למנוע מהמפרק לצאת רק כאשר הציריה מפורקת? הרי לא הגיוני שבעבודה רגילה מי שמחזיק את כל העומס זה הקליפס המסכן הזה, שהמפרק עובר אותו בדפיקה.

לדעתי אכן משהו בכיוון הפרונט או בהרכבה של הציריה אצלך לא תקין ולכן המרחק בין הגיר לגלגל גדל.

אם הקליפס המסכן הזה לא תקין הצירייה תצא ממקומה בודאות.

בדרך כלל אם יש בעיית מרחקים בין הצירייה ולממסרה, החלק הפנימי של הציריה יצא ממקומו, או מתוך הממסרה עצמה או בקרדן.

גם אני לא שמעתי על תת-שלדה נפתחת מעצמה, לרמה כזו שפעמון צירייה מתפרק מהציר שלו, רק ברכבים שעברו תאונה ותיקון ברמה נמוכה.

פורסם

אכן בדרך כלל הקרדן הפנימי יוצא ממקומו, אבל אם אין סי קליפס גם החיצוני יכול לצאת.

והתופעה שדברתי זה קורה כשתגור במושב שאין מעצ ועיריה וכל סוגי הבורות בעולם מתקבצים בקטע של שני מטר. פשוט התת שלדה של רייסר ועוד כמה רכבים היא בצורת ח שהיא צורה חלשה יחסית. לדוגמה האופל שהם יותר מתקדמים מהרייסר, צורת ה-ח של התת שלדה באה מקדימה אחורנית הגשר של ה-ח לפני הגלגלים מה שיוצר התנגדות חזקה לפתיחת התת שלדה. לכן האופל בקיבוצים ידועה כבעלת שלדה חזקה. נעזוב את הבעיות במנוע, מבחינת מתלים והגה האוטו הזה נכנס לטסט ויוצא גם אחרי חצי מליון קלומטר בשטח. המנוע הולך פעמיים בדרך אבל המתלים אין עליהם. גם סוברו עמידה.

כל הרכבים שצורת ה-ח באה הפוך לדוגמא הרייסר יש להם נטיה להתרחב.

פורסם

לא מכיר את הדייהו אבל ניראה לי שאתה צודק.

מניסיון שלי ברכבים בהם התת שילדה היא כמו שאתה מתאר נפילה חזקה לבור עלולה לתת מכה שתגרום ל ח להתרחב וזה דופק את כל הפרונט ללא תקנה.

הפתרון היחיד הוא להחליף את התת שילדה ולתבוע את הביטוח כמו כל תאונה עצמית אבל אז נכנסים לסרט עם הביטוח כי לעיתים ההתרחבות היא מאוד קטנה והם לא רואים בזה תאונה.

• תוכן חדש...