Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

באחד הטוויטרים שלי בקומפוננט hi energy של הרץ שומעים חלש מאד. הלכתי למתקין כדי לבדוק את הבעייה. בשביל לודא אם מה שלא תקין זה הטוויטר עצמו הוא חיבר במקומו טוויטר אחר. לא היה לו טוויטר כמו שלי, אז הוא חיבר בשביל הבדיקה טוויטר אחר (יחסית פשוט לפי מחירו). בטוויטר שחיבר שמעו בעוצמה הרבר יותר גבוהה, ולכן הוא קבע שהטוויטר שלי אכן מקולקל. הבעייה היא שבטוויטר שהוא חיבר, שמעו בעוצמה משמעותית יותר גבוהה גם מהטוויטר השני שעד כה לא חשבתי שמקולקל. בחנות היה ויכוח בין שני עובדים. האחד טען בתוקף שתוצאות הניסוי מראות ששני הטוויטרים מקולקלים וצריך להחליף את שניהם לאלתר, והשני טען שהטוויטר השני שלי תקין במאה אחוז, ועוצמתו נמוכה יותר מהטוויטר שהרכיבו כי אין התאמה של הטוויטר הזה לסט שלי.

השאלה מי צודק וכמה טוויטרים צריך להחליף. (יש לציין שבנתיים הזמנתי אחד וכשהוא יורכב אראה אם יש הבדלים בעוצמה, אבל בכל זאת, אשמח לחוות דעתכם ).

פורסם

נשמע כאילו הוא יצא ממרכוז , פשוט תקפוץ איתו ל"אומגה אודיו" שיבדקו

ובמקום כל הניסוי המוזר הזה , לא היה יותר פשוט לחבר את הטוויטר השני במקומו

או לחילופין לחבר אותו במקום הטוויטר השני?

שניהם טועים - הניסוי לא הניב שום מידע חיוני..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

בוקר טוב

אני חייב להסכים עם רוב דבריו של Dj-Gutz

הניסוי באמת נשמע כמו ניסוי שטותי ומה באמת יותר פשוט מלהחליף בין חיבורי הטוויטרים

להערכתי הטוויטר שמנגן חלש מאוד פשוט נדפק

אני הייתי שוקל בדיקה מחודשת של כל ההתקנה ושל הכיוונים לפני החלפתו כדי למנוע הישנות המקרה

אני לא יודע לגבי מרכוז או תיקון הטוויטר לכן לא אגיב לכך

אני רק יכול לומר שאני אישית מחליף טוויטרים ולא שולח את הלא טובים לתיקון

יש לי ניסיון ארוך טווח בתיקון טוויטרים ואני לא יכול להגיד שאני מאמין בדרך הזו

לפחות לגבי טוויטרים ממוצעים (אני לא מתכוון ממוצעים מבחינת יכולת אלא מבחינת היותם נגישים) שיש בשוק להשיג ללא בעיה מיוחדת (ז"א שבמידה ומדובר על טוויטרים נדירים שעלותם מסתכמת בסכומי עתק אז אולי יש לשקול תיקון בלית ברירה)

שבת שלום

דרור

פורסם

היה קשה להחליף בין הטוויטרים כי לא היתה גישה טובה לטוייטר שנשמע יותר טוב, ורצינו בדיקה פשוטה לפני שמזמינים טוויטר.

אבל למה הניסוי לא הניב מידע חיוני ? לא שמעו כמעט כלום בטוויטר, החליפו אותו ושומעים חזק, זה לא אומר שהוא מקולקל ?

האם טוויטר מסט אחר יכול להביא לעוצמה הרבה יותר גבוהה מהטוויטר המקורי?

פורסם

אני מציע לך לא להחליף כלום ולהגיע למפגש.

יש הרבה אנשים שמכירים את הסט הזה לעומק ויוכלו להגיד מה הבעיה/לפתור אותה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בוקר טוב

בודאי שטוויטר אחד יכול להישמע חזק או חלש יותר מטוויטר אחר וזאת אף על פי שהוא לא חלק מהסט

צריך להבין כשמהנדסי סאונד מהנדסים סט קומפוננט הם רואים את התמונה הכללית כפי שהם חושבים שסאונד צריך להישמע באותו סט מסויים וזאת לפי תפיסת עולמם במקביל לתפיסת עולמו של מוביל המותג ובכל זאת יש להתאים את התקציב שבו הם צריכים לעמוד ושיכלול בתוכו את כל עלות הסט עד לבורג האחרון

תחשוב על זה כשף שמכין מנת דגל למסעדה

וכשאתה בא ומחליף טוויטר מסויים זה ברור שכל התכנון המקורי של הסט משתנה

ואיתו משתנה כל תפיסת הסאונד וכל התכנון והמחשבה והביצוע

אין לכך שום משמעות ושום השלכה למסקנה שמובילה לכך שהטוויטר המקורי תקין או לא

זה שאתה יכול אולי לאהוב את הסט שלך יותר או פחות עם טוויטר מקורי או טוויטר מדף זה כבר העדפות אישיות שלך

ולכן ישנם את כל ההמלצות של חברי הפורום שבהם הם ממליצים לשמוע ולחקור לפני רכישה

דרור

• תוכן חדש...