Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כידוע לכם מהשרשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354431 , הולכים לעלות את מחיר הדלק ב35-40 אגורות ובמקום לשבת ולשאול "מתי מישהו יעשה משהו?" הגיע הזמן לפעול.

אמנם השתתפתי בהפגנות ושביתות אך אין לי מושג איך מארגנים דבר כזה, כך שמי שכן יודע ויש לו נסיון, שיפנה אליי בבקשה ונתחיל לארגן את זה.

מספיק להתלונן וקדימה לעשות! כולנו עובדים/לומדים/מגדלים ילדים ובכל זאת יכולים לפנות זמן בשביל להלחם על משהו כל כך מרכזי בכל חיינו.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא לא חברות הדלק אלה המדינה שמעלה את הבלו כול פעם ועל זה תוסיף עוד מע"מ ככה שאתה משלם פעמיים מס בכול תדלוק!

תוסיף לזה את המיסוי המטורף על רכבים ותבין שבארץ הזאת מהנטו הקטן שנשאר לך מורידים לך את כול השאר(היטל בצורת, מע"מ, בלו, מס רכישה על דירה...) אי אפשר להתעשר בארץ רק לדרוך במקום.

מחיר חבית נפט בשיא 150$=מחיר ליטר סולר 7 שקלים.

מחיר חבית נפט היום80$+= מחיר ליטר סולר 7 שקלים.

פשוט שדדו את כולנו העיקר החכ"ים מעלים לעצמם את המשכורת ואנחנו סותמים את הפה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המעשה הראשון שצריך לעשות זה לפתוח עצומה באתר עצומה וקבוצה בפייסבוק כדי לגרום לחשיפה של עוד קהל מלבד הקהל המבקר באתר.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תיקון להודעתי ממקודם המחירים התייחסו לבנזיר 95.

תארגנו הפגנה ואני מגיע יש לי שבועיים עד הטיול בחו"ל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני אחזור על הודעתי באשכול המקביל;

"אשמח להצטרף לכל יוזמה\הפגנה נגד הגזרה המרגיזה הזו!"

לא נותנים לחיות! :evil:

פורסם
המעשה הראשון שצריך לעשות זה לפתוח עצומה באתר עצומה וקבוצה בפייסבוק

:roflmao::roflmao::roflmao:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואני שואל: מישהו סופר כמה אשכולות בסגנון הזה נפתחו בקארספורום? בכולם מככבות המילים "נמאס", "מחאה" ו"לארגן". באף מקרה המילים הללו לא מוצאות את דרכן מחוץ לטריטוריה הנעימה של המקלדת.

פורסם

נכון, לא עוד!

תנו תאריך ושעה, אני שם.

תנו מקום, תאריך ושעה, וגם אני שם.

קדימה להפגיז בלייקים לנושא!

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

בשלב הראשון אני רוצה לארגן עצומה אינטרנטית שתשלח למשרד האוצר.

בשלב השני נארגן הפגנה.

איך בונים עצומה?

פורסם

לסדר גודל של הפגנה שאתה רוצה להגיע,

תוציא את עצמך מהמשוואה ותכניס גורמים ''מסחריים'' לעסק, יחצנים פרסום וכו',

צריך לבחור חבר'ה שייצגו אותנו בתור ציבור וירכזו את הטענות ויבקשו תשובות.

בכל אופן אני אהיה שם,

אבל זה ממש לא פשוט כמו שזה נראה (במיוחד שמגיעים שוטרים, פתאום כל הגיבורים בורחים)

פורסם

בהחלט צריך לעשות משהו בנידון, לא יעלה על הדעת שנשלם סכומי עתק לא מוצדקים בעליל על דלק. הפגנה נשמעת כמו צעד ראשוני חכם. תנו מקום ושעה ואני יהיה שם בשביל לתמוך במאבק.

• תוכן חדש...