Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בטוח שבפורום יש המון אנשים שיבואו למחאה.

אבל הבעיה היא שאין מארגנים למחאה.

אולי כדאי לפנות למועדון, STI, PSI, אוטוספורט ואחרים.

יש להם וועד גדול, הם יודעים איך לארגן מחאה.

הם גם מסתובבים פה בפורום, ואם מנהלי הפורום ישלחו להם הודעה לשרשור, אולי הם יגיבו.

אני בטוח שהרבה יסכימו להיות מאחורי הקלעים בארגון. אני כמו שאמרתי מתנדב לחלק בהרבה מכללות ואוניברסיטאות, כדי שאנשים יבואו.

אפשר להתחיל לסגור כביש 1. מה הדרישה? שיורידו את מס הבלו ויגבילו אותו לסכום מקסימום של 2 שקל?

הרי מחירי הדלק יעלו אם הביקוש יעלה. זה בסדר ונכון. אבל לתת למדינה לאכול 50 אחוז מהמחיר של הדלק, רק על מס?

אבסורד.

אני אומר, כל מי שפה, שיפתח הודעה בSTI, PSI, אוטוספורט, תנו להם לשמוע, תבקשו מהם להקים את זה עבור כולם, למעט הפרסום האדיר שהם יקבלו, העם אולי יזכה לישועה!

פורסם

תחשבו שאם מה שהדוקטור כותב נכון, אם אנחנו מגייסים 500-1000 איש בשלב ראשון

זה כוח עצום במפלגה. ותאמינו לי שלא מעניין את הח"כים כלום חוץ מהתחת והכיסא שיוכלו

להושיב אותו עליו.

ואם זה ינוהל נכון עם שילוב של תקשורת ויחסי ציבור, זה עלול עוד להצליח.

האם מקארספורום תבוא הישועה...?1 ;-)

פורסם

כמו שכתבתי, יש לשלב כוח פוליטי ורעש תקשורתי.

אני הייתי הולך על המהלך שהציע הדוקטור. אחרי שיהיה לנו כוח כזה,

כבר מי שצריך יתחיל לבד להפעיל ולהזיז את העניינים, והכל יתחיל להתארגן.

העניין שצריכים להיות באמת נחושים, ולפעול יחסית במהירות, כי אין יותר מידי זמן.

השאלה היא כמה אנשים יהיו רציניים, כי כמו שראינו בעבר, רוב השרשורים האלה נגמרו

בקול ענות חלושה...

פורסם

חברים,

אני מחכה לתגובה ממנהלי הפורום.

ברגע שאני אקבל OK לפעול במסגרת שהצעתי, אני אתחיל לארגן את הכל.

יש לי ניסיון בארגון של דברים כאלה - אני מבטיח לכם דבר אחד:

במידה וכל אחד יתן את שלו, ולא רק ידבר - תהייה לנו כאן מחאה אפקטיבית ביותר, שלא תיגמר בעוד שרשור, עצומה וקבוצה בפייסבוק.

פורסם

כל מה שתצטרכו בבאר שבע ובסביבתה, אני איתכם.

רק תגידו מה, כמה ואיפה.

לחלק פלייארים בתיבות דואר? מוקצים לכם 50 ילד.

לעבור במוסכים כאלה ואחרים ולהחתים? ברוך ה' יש למי לפנות.

תחנות מוניות? הכל בא, וברוך שמו על הקומבינות.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
דיבורים שלא שווים כלום :cry: , נשלם כמו גדולים כמה שיגידו לנו.

או שנהגי מונית, יתחילו לעשות לנוסעים שלהם אבו יויו.

:lol:

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אני בספק שלמפלגת העבודה יש השפעה רצינית על התקציב..

אולי יש טעם להתאחד עם רוכבי אופנועים ולהתפקד לליכוד?

ואז מר שטייניץ יתחיל באמת לחשוש על הכיסא שלו אולי :wink:

פורסם

אני חתמתי על העצומה והעלתי את הקישור של עצומה לפייסבוק.!

בכל מקרה אני בפנים,מעניין אותי לראות את ה120 כופים נוסעים באוטובוסים במקום לנסוע במכוניות זוללות דלק שלהם על חשבון משלם המיסים.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

הפעם זה באמת מוגזם לעבור את הרף של ה 7 שקל בלי שום סיבה מוצדקת ! (זה יוצא 2 דולר לליטר בנזין 95 אוקטן!) אין מחירים כאלה בשום מדינה בעולם ודווקא אצלנו יש ממשלה של גנבים שיושבים על הכיס של הציבור בלי שום בושה!! בקיצור חייבים לעשות משהו עם זה ולא לשבת בשתיקה כמו שעשינו כל השנים האלו!!!

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

• תוכן חדש...