Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר

לך לפיטסטופ ושאר המוסכים שמשפרים רכבים.

הם סובלים מזה בעקפין. אם לאנשים אין כסף לדלק, אין רכבים משופרים.

משם תלך ליבואנים. שסובלים ממכירה של רכבים זוללי דלק.

משם תפנה לכמעט כל חברה, כולם סובלים בעקיפין.

הייתי מדפיס מודעות ושם במכללות ואוניברסיטאות לגבי תאריך ההפגנה

אני מתנדב להדפיס מודעות (תנו נוסח, תאריך ושעה) ולחלק ב:

רופין

מכללה למנהל ראשל"צ

מכללת הגליל המערבי

קרית שמונה

אוניברסיטת תל אביב - האוניברסיטה הפתוחה

הבינתחומי

אם תזיזו עניינים, אני שם.

טלפון

0545088088

אסף. שמחזיק הרבה מכוניות, ורובן עושות 1 ל5

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדקו אופציה לפנות לאיגוד נהגי המוניות, בעקיפין הם מקבלים החזר, אבל אני רואה את אבא שלי מתדלק ב5K בחודש עם המצב הנוכחי זה כבר יגרד את ה6 אלף!!!

עזבו אתכם מעצומות אינטרנטיות, ואל תהיו פאטתים ותרוצו לתדלק לפני 12 ותגידו דפקנו תמדינה כי מהר מאוד אתם תשלמו את מה שהרווחתם!.

אתם רוצים להלחם תהיו מוכנים לזה

http://www.youtube.com/watch?v=tX_ioqid7MA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני לא יודע על מה הם מוחים, אני לא יודע מה הם צועקים אבל ככה עושים מחאה !

לא דרך דפים בפייסבוק ולא דרך עצומות אינטרנטיות צריך להשבית את המדינה לשבוע שלם

מצידי נארגן נסיעה איטית לאורך הכניסות לירושלים ותא ממש נסיעה על 5 קמש עמ לשבש קשות את מהלך היום של החכים

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

רוצים לראות איך המדינה מורידה מחירים?

קודם כל חוסמים כבישים כך שמי שגם מתדלק לא יוכל לנסוע.

חרם על תחנות הדלק , לא מתדלקים כולם עוברים לאופניים (הכבישים סגורים לכלי רכב כך שתחבורה ציבורית לא באה בחשבון)

דף בפייסבוק ,עצומה , כל מה שרק אפשר .

עושים בלאגן משביתים הכל פשוט ה-כ-ל כמו בחו"ל.

רק בכוח נשיג את מבוקשינו ואנחנו לא מבקשים הרבה רק לשלם מחיר הוגן עבור דלק , 3 שקלים זה רק מס למדינה אם המדינה יבטלו או יקחו שקל אחד מס אנחנו נתדלק סביב ה4-5 ש"ח לליטר וזה משתלם יותר.

תתעוררו על החיים שלכם אנשים!

משטרה אוכפת שיפורים,מחירי הדלק מתייקרים , מחירי הביטוח לאופנועים מזנק ועם ישראל יושב ושותק זאת ישראל 2011

מצטרף לכל מאבק או מחאה שתחליטו לעשות!

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
תנו תאריך ושעה, אני שם.

כנ"ל.

שום קבוצה בפייסבוק לא תעזור.

חסימת כבישים ,להשבית את המדינה ליום יומים נראה מה יהיה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הפגנה היא בהחלט רעיון טוב, לדעתי צריך לאיים שעם לא יורידיו את המיסוי על דלק נשתק את הכבישים במדינה, ככה למשל כמה מכוניות בצורה מאורגנת נוסעות בכביש 1 על מהירות 50 קמ"ש וחוסמים את כל הנתיבים, במקביל כמה מכוניות נוסעות על 50 קמ"ש בכביש 4, וגם בכביש 5 וגם בכביש החוף, וכל הכבישים הגדולים ומרכזיים במרכז.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מקווה שאחרי אין ספור שרשורים יצא מזה משהו.

מה שלא יוחלט לגבי דרכי פעולה כנגד ה"חולבים", אני בפנים!

בהצלחה!

פורסם

לא יודע איך מארגנים ומה עושים, אבל כל מה שיוחלט אני בפנים ויעשה כל מה שצריך, כל מי שמקושר לגוף כזה או אחר שיכול להשפיע בנושא שיפעיל אותו, פייסבוק, טוויטר, פורומים מכל הסוגים. הגיע הזמן לנסות להזיז משהו, כנראה האלה שהחליטו את ההחלטות האלו שכחו מי בחר אותם, צריך להזכיר להם את זה מחדש.:evil: :evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא יעבוד (ראינו מה נסגר עם המאבק של הדו"ג). ישראל כבר מזמן שמה לעצמה כמטרה מרכזית להפוך למדינת עולם שלישי. רק מלחמה כלל איזורית תפתור את המצב, ככל הנראה... :|

פורסם
הפגנה היא בהחלט רעיון טוב, לדעתי צריך לאיים שעם לא יורידיו את המיסוי על דלק נשתק את הכבישים במדינה, ככה למשל כמה מכוניות בצורה מאורגנת נוסעות בכביש 1 על מהירות 50 קמ"ש וחוסמים את כל הנתיבים, במקביל כמה מכוניות נוסעות על 50 קמ"ש בכביש 4, וגם בכביש 5 וגם בכביש החוף, וכל הכבישים הגדולים ומרכזיים במרכז.

המדינה רק תרוויח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

יותר ליטרים יתבזבזו, יותר בלו בקופה.

מנהלים - האם ניתן לפתוח שרשור התפקדות? אני מעוניין לרכז את הנושא ונראה לאן נגיע עם זה.

ככה עשו בזמנו רוכבי הדו"ג וכרגע הם מחזיקים "בכיסם" 3 ח"כים מהליכוד.

פורסם
ראינו כמה כניסות היו לשרשור טרייד מוביל - 10 אלף כניסות ב-3 ימים.

אם אתה מתכוון ל"תופעה נלוזה ע"י חברת טרייד מוביל- מאות מודעות פיקטיביות באתר YAD2" - יש לו רק 4400+ כניסות,לאדע איך הגעת ל10000 :-)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הדוקטור בכיוון הנכון.

אין דרך אחרת במדינה מלבד הפגנות תוך גיוס כוח פוליטי ותקשורתי.

אם אחד מהחכ"ים במפלגה כלשהי יודע שהתחת שלו תלוי בכם, תאמינו לי שהוא יזיז

דברים, ופתאום יהיה דיון חוזר בוועדת כספים, ויקום קול צעקה, איך זה שחומסים

את האזרח הקטן, ומה לא. מחאות בפייספוק יכולות מבחינת הממשלה להתקיים

מהיום ועד חורבן העולם. זה לא מעניין אותם.

• תוכן חדש...