Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבתי זאת בשרשור המחאה הרישמי, ואני כותב זאת כאן.

הדרך שמציע הדוקטור היא הדרך הנכונה.

פייסבוק, עצומה וכד' זה לא מזיז לאף אחד. כוח פוליטי, במפלגה מסויימת, תהא אשר תהיה,

ונטייתכם הפוליטית בכלל לא משנה כאן(אני גם לא מצביע עבודה, וגם לא ליכוד),

זה מה שיעזור. את החכ"ים מעניין רק הישבן, וכמובן שיהיה כסא לשבת עליו.

אם אחד או שניים מהם יהיה תלוי בכם, תאמינו לי, הם ירוצו לקים קול צעקה,

דיונים חוזרים בוועדת כספים, פתאום הנושא יעלה יותר ויותר בתקשורת, ככה זה עובד כאן!

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני איפה שתצטרכו

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

יש למישהו רעיון לתאריך מסויים בו כדאי לחסום כבישים?

הכוונה שלי היא לא בחסימה פיזית אלא בנסיעה איטית של 60 קמ"ש בכביש מהיר (החוק מתיר מ55 ומעלה).

לדעתי בואו נארגן מוקדים ומשמה נצא בשיירות.

כבישים שעולים לי בראש.

כביש 1

כביש 20- איילון

כביש 4

כביש 5

(כמובן לשני הכיוונים).

לפני כמה שנים הצליחו לארגן מיני שביתה של התלמידים רק באמצעות העברת הודעות בICQ שהיה בזמנו.

אני מאמין שאנחנו נצליח יותר, ברגע שיהיה תאריך ושעה נוכל להריץ את זה גם לגופי תקשורת אחרים.

פורסם

אני הייתי מכוון על ה31 לחודש. בדיוק כשכולם מתכוננים לסוף השנה.

יציאה מכמה מוקדים, כאשר המטרה נסיעה לבית של שר התחברה/ראש הממשלה/כנסת וכ'ו.

בצורה כזו, שאם המשטרע תפסיק מקום אחד, יהיו אחרים ממקום אחר.

נסיעה במהירות המינימלית המותרת בכביש, של 10 אלף מכוניות, תעשה את הפקק שלה. מצד שני, זה גוזל דלק. לכן לדעתי עדיף לשנות את זה להפגנה גדולה מאוד במקום ציבורי. הפגנת הסילבסטר. מהשעה הכי עמוסה של 4 בצהריים ועד חצות. פשוט לשתק את ת"א.

פורסם

אני בעד נסיעה איטית וחסימת דרכים רק בכוח מבינים במדינה הזאת.

שמישהו יקום ויקח מנהיגות שיהיה הדובר לעיתונות ויקבע מקום ואני מאמין שנוכל לארגן כמות יפה של מכוניות.

בכל אופן אני בפנים.

פורסם

לדעתי האישית אם למישהו יש דרך ליצור קשר עם ארגון נהגי המשאיות,המוניות,הסעות פרטיות וכדומה זה יוסיף המון כוח עוצמה וחשיפה להפגנה. הגיע הזמן לעשות מעשה בגודל שלא היה שיבינו שזה צעקה של כל העם ולא רק ארגון כזה או אחר.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

קח איזו מפלגה שאתה רוצה :? אני הרמתי את הכפפה, כי אני יודע ויכול לארגן את זה.

אם מתחשק לך לארגן, תפאדל.

בינתיים כולם פה מפגינים בפייסבוק ובפורומים, אני בטוח ששטייניץ ושאר הח"כים רועדים מפחד מאימת המקלדות.

פורסם

ה31.12 זה בעיה כי זה יום שישי, ויום שישי עם ישראל בבית בד"כ.

מה דעתכם על יום ראשון שלאחריו? ה2.1?

תופס?

פורסם
מה פתאום בלו 2 ש"ח

שקל אחד זה מספיק להם בהחלט!ואפילו יותר מדי

זה לא עובד ככה. צר לי להיות משבית שמחה, אבל גם אני מרגיש את העליה כל חודש בכיס.

הכל נכון. משכורות של ח"כים עולות, מיסים עולים , מחירים בכל מדף בסופר עולים, מחירי הדירות עולים והמשכורת שלנו נשארת בלי שינוי.

ופה אני מתייחס לציטוט למעלה, אם ההוצאות של המדינה הם 500 מיליארד שקל, אז גם ההכנסות הם חצי מיליארד שקל.

עכשיו יש שתי אפשרויות כשמורידים מיסים:

1. שיורידו את הוצאות המדינה (פחות משכורות לח"כים / מגזר ציבורי / פחות כבישים / פחות שירותים לאזרח - הכוונה ברורה).

2. יעלו מיסים אחרים כדי לא להיות במינוס.

רק נניח שהמאבק יצליח והבלו יירד, לדעתי האפשרות השנייה יותר ריאלית ואז לא נרויח כלום.

הממשלה כבר תמצא את היד לכיס האזרח כדי לפצות על הירידה במס.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...