Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לסדר גודל של הפגנה שאתה רוצה להגיע,

תוציא את עצמך מהמשוואה ותכניס גורמים ''מסחריים'' לעסק, יחצנים פרסום וכו',

צריך לבחור חבר'ה שייצגו אותנו בתור ציבור וירכזו את הטענות ויבקשו תשובות.

בכל אופן אני אהיה שם,

אבל זה ממש לא פשוט כמו שזה נראה (במיוחד שמגיעים שוטרים, פתאום כל הגיבורים בורחים)

אין לי כסף לגופים למיניהם. אתם רוצים לתרום? סבבה. אבל כל זה אחר כך, קודם כל נתחיל מהדברים הקטנים שאנחנו יכולים לעשות.

אז מי יוכל לבנות עצומה? או שאפשר לפתוח שרשור ולהחתים בו אנשים, אבל לצערי זה לא מכובד וימנע את חתימתם של מי שבאים מבחוץ כי הם לא רשומים וחתימתם של מי שלא רוצים לחשוף את זהותם.

אנא, לדעתי בניית עצומה אינה עסק שצריך לקחת זמן רב אז בוני אתרים, נא פנו אליי.

מנהלים, האם אפשר לעשות עצומה בעמוד נפרד CARSFORUM?

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשביל למצוא את האנשים שאתה רוצה להתייעץ איתם,לך לפול גז, ותאתר שם את מי שהובילו את המאבק שלהם נגד העלאת תעריפי הביטוח. (לא שזה עזר להם,אבל זה היה מאורגן ומבוצע יופי)

V5

פורסם

האמת? גם לי נמאס.

ואני לא מאלה שמתלוננים על הדלק בד"כ.

אני שם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ואתם באמת חושבים שתצליחו להשפיע על פקידי האוצר, שיחליטו לבטל את הבלו הנוסף על הדלק ?!

אם התשובה חיובית, אזי כולכם נאיבים במידה XXL.

רק קבוצות לחץ פוליטיות יכולות באמת להשפיע, השאר לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ואני שואל: מישהו סופר כמה אשכולות בסגנון הזה נפתחו בקארספורום? בכולם מככבות המילים "נמאס", "מחאה" ו"לארגן". באף מקרה המילים הללו לא מוצאות את דרכן מחוץ לטריטוריה הנעימה של המקלדת.

מה אכפת לי?

אני בכל מקרה מתדלק בין 320 ל350 שקל...

הדבר הראשון שחשבתי כשראיתי את הכותר היה "אני יכול להביא רשימה ארוכה של כל השרשורים שנפתחו בנושא".

הדבר השני שחשבתי היה "לא משנה, אין לי כוח".

כן, צריך לארגן משהו. אני גם אגיע.

רק קבלו אישור מהמשטרה כדי שיהיה חוקי ונסו לגייס אנשים באמצעי התקשורת (פייסבוק זה דבילי, וגם לייקים. אנחנו לא ילדים קטנים).

פורסם

לפותח השרשור - תפתח חשבון בנק, תפרסם את מספר החשבון איפה שאפשר. אז ברגע שכל מי שיחשוב שזה משמעותי מספיק יתרום לחשבון איזשהו סכום קטן יצטבר סכום משמעותי ואיתו אפשר להתחיל לחשוב מה לעשות.

כמו לכל דבר, קודם כל צריך כסף. אחרי זה אפשר לפרסם איתו מודעות ולגייס גורמים מסחריים\יחצ"נים\לוביסטים.

פורסם

רוצים להשפיע באמת? תבנו לובי פוליטי שישפיע על הח"כים.

תתפקדו למפלגות.

הרוכבים התפקדו לליכוד ותפסו את כרמל שאמה. הוא מבסוט והוא יקבל את הקול שלהם.

אני יודע שאם הייתה מתארגנת פה יוזמה יעילה להתפקדות למפלגת העבודה - יכלנו בקלות להגיע לכמה מאות אנשים בשלב ראשון וככה נוכל למשוך למטרה לפחות 2-3 ח"כים שיהיו מעוניינים לפעול עבורינו.

סתם בשביל לסבר את האוזן - במפלגת העבודה כיום 20 אלף פקודים. במידה ומגיעים ל-1000 פקודים דרך הפורום (אפשרי בהחלט)

אנחנו שולטים בפועל ב-5% מהמפלגה. כל ח"כ שירצה להיבחר שנית יהיה קשור לקבוצת הלחץ של מחירי הדלק (או כל תופעה אחרת).

במידה והרעיון מדבר אליכם, אני יכול להתחיל לגלגל אותו.

גילוי נאות - אני חבר מרכז המפלגה.

פורסם

drsubaru, זה נשמע טוב, אם אתה יכול לעשות זאת זה מצויין. נושא זה רלוונטי לכולם, כך שלא משנה מי יתפקד לעזור.

פורסם

אני מבחינתי יכול להתחיל מחר לרכז טפסי התפקדות - אני אבקש אישור מיוחד ממנהלי הפורום לפתוח כזה שרשור וגם צריך לראות אם יש התעניינות.

אם כל אחד יוכל להביא רק את עצמו + עוד בנאדם, נוכל בעזרת 500 אנשים בסה"כ ליצור קבוצת לחץ רצינית. לא מדבר אפילו על אנשים שיכולים להביא אפילו יותר מזה (ויש כאלה).

ראינו כמה כניסות היו לשרשור טרייד מוביל - 10 אלף כניסות ב-3 ימים. אני מניח שאפשר יהיה לארגן את זה במהירות ולהגיש למזכ"ל המפלגה את כל הטפסים - כולל כמובן תקשורת שתסקר את המאבק.

פורסם

לדעתי יהיה קשה לארגן הפגה בגלל כסף ואישורי משטרה.

אני חושב שנסיעה איטית בכביש 1 לעבר ירושלים תיתן אפקט נאה (היה משהו בסגנון פעם).

ככה במידה ויהיה טור עצום של מכוניות בנתיב הימני שנוסע על 60 אף גורם לא יכול למנוע זאת מאיתנו.

פורסם

אני בפנים! מה שלא יוחלט

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני יודע שאם הייתה מתארגנת פה יוזמה יעילה להתפקדות למפלגת העבודה - יכלנו בקלות להגיע לכמה מאות אנשים בשלב ראשון וככה נוכל למשוך למטרה לפחות 2-3 ח"כים שיהיו מעוניינים לפעול עבורינו.

סתם בשביל לסבר את האוזן - במפלגת העבודה כיום 20 אלף פקודים. במידה ומגיעים ל-1000 פקודים דרך הפורום (אפשרי בהחלט)

אנחנו שולטים בפועל ב-5% מהמפלגה. כל ח"כ שירצה להיבחר שנית יהיה קשור לקבוצת הלחץ של מחירי הדלק (או כל תופעה אחרת).

במידה והרעיון מדבר אליכם, אני יכול להתחיל לגלגל אותו.

אני בספק גדול אם למפגלת העבודה יהיו 20,000 מצביעים בבחירות הבאות..

אבל בכל מקרה זו הדרך היחידה להשפיע, למרות שנראה לי על פניו שזהו קרב די אבוד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...