Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה ל"טרנטה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, אמנם לא מדובר ברכב אספנות באופן מובהק, אך אני מחפש רכב אירופאי או יפני כלשהו עד אמצע שנות ה-80 לכל היותר לנסיעה יומיומית, להוריד את הילדים בגן (מרחק של לא יותר משני רחובות פנימיים בתוך שכונה וללא רמזורים), ולא הצלחתי לחשוב על פורום נכון יותר.

ולמה "טרנטה" ישנה? סתם כי י בא לי...

חשבתי בעיקר על סובארו ג'סטי שאני מאוד אוהב,עדיף לא את הלאונה, אלא אם עד שנת 84, ופיאט אם רק יכול הייתי למצוא.

על מה אתם הייתם ממליצים? האם לדעתכם זה חכם מבחינת חלפים וכו'?

פרמטרים של דלק או בטיחות לא חשובים (בכ"ז מה כבר יכול להיות בטיחותי בג'סטי ישנה).

ועוד דבר, גם לכם קורה שמודדים אתכם לפי הרכב שאת מגיעים איתו לפגישות? כלומר, כשאני נוסע על הרכב האישי שלי, היחס הוא שונה לחלוטין, אבל כשאני מגיע עם אחת הענתיקות, איך לומר בעדינות, לא מתייחסים אלי כשווה בין שווים.....

פורסם

Volvo.

כי בטיחות חשובה גם בנסיעות בשכונה (רוב התאונות קורות במרחק קצר מהבית). כי יש מלא חלפים, גם אצל היבואן וגם בשוק החופשי. יש בעלי מקצוע שמבינים ברכב. אפשר למצוא יופי של מכוניות במחיר סביר.

מדובר ברכב כבד, משעמם, עם צריכת דלק גבוהה. אבל נוח, קל לתחזוקה, אמין יחסית, ובאמת אפשר למצוא אחד שיכול לשרת אותך לאורך שנים ארוכות.

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

כל אחד ימליץ על משהו שונה, אני מציע לך משהו של דייהו או דייהטסו , הדייהו מעולה בכלום כסף, אגב הוא מאוד אמין, תבדוק טוב טוב לפני הקנייה שיש לך שקט לפחות 3 שנים ,כי בטסט מאוד מקפידים ומחפשים מתחת לשטיח ,חיפושית אל תעיז לקחת מחירן גבוה ולא יחסי לשווי שלהם ,היא גם ישנה והחלקים שלה עייפים .

פורסם
אגב, לא בא להרוס לך את החגיגה, אבל שעות הפיזור לגני הילדים הם בדרך כלל השעות האסורות לתנועה לרכב אספנות.

הוא ביקש אמצע שנות ה80 .

אני הצעתי אמצע 90 בחצי מחיר מאמצע 80 .

אצמע 90 פעם בשנה טסט אמצע 80 פעמיים , התעלקות בוחנים ומצאי אישורי מיושן .

גסטי

שרייד

דייהו

סוויפט

פיאט (אבל ללא אמינות)

אופל קדט (חסכוני ומרווח)

כל אלו מתאימים לבחור ללא הוצאות ופאקים .

פורסם

ממליץ בחום על פיז'ו 504/505. פיז'ו של פעם, נוחות להפליא, אמינות, יש חלקים, יש מי שיטפל. לצד החובה, הביצועים לא משהו(ביחוד בדגמי 1.8 אוטומטיים), צריכת הדלק גבוהה וישנה נטייה להחלדה. גם אופל רקורד היא אלטרנטיבה סבירה.

אם בא לך משהו הרפתקני ומרגש יותר, חפש לנצ'יה פריזמה או תמא.

אבל האוטו שהייתי ממליץ לך הוא ב.מ.וו סדרה 3 מתחילת שנות התשעים(E36). מכונית נהדרת שלא נס ליחה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

אני מחפש עד ובעיקר אמצע שנות ה-80, עם "סטיה קלה" ל87-88, בשביל הכיף, בשביל הנוסטלגיה, ואפילו בשביל ה"קסם" של שנות ה-80.

לחיפושית לא הייתי מתנגד, אבל אשתי לא תרשה לי... הוולבו נשמעת לא רע, אבל קצת פחות הסגנון שלי.

בקשר לאאודי, גם לי לא נראה שאסף השאיר משהו.... :) כמובן, ישנה הג'סטי שתמיד קורצת.

מאוד! אהבתי את ה-ב.מ.וו שאסף בקר המליץ עליה, (וגם לא הכרתי) אבל הרצתי חיפוש ביד- 2 לא מצאתי משהו קרוב. יש להשיג כאלו בארץ? אשמח לקבל פרטים, אני פשוט לא מתמצא בסדרה 7, בטח לא בזו הישנה. אגב, סדרה 5 סטיישן, עד שנת 89, בכלל לא הייתי מתנגד.

כן מצאתי ב.מ.וו אחת מסדרה 3, שעל פניו הנתונים מתאימים, אבל אין מה להשוות בינה לבין ה-7.

פורסם

כל מה שהמליצו לך הוא בערבון מאוד מוגבל! כי יש ג'אסטי שמורה שהיתה אצל זוג מבוגר ויש ג'אסטי שמיומה הראשון נקנתה לצורכי עבודה, כך שכל ההמלצות מאוד טובות ומה שבאמת חשוב זה שתינעל על גודל שיתאים לך כי חלק אמרו חיפושית וחלק אמרו וולוו.

תחפש לך כלה יפה ושמורה וכל השאר שטויות.

נדב.

פורסם
כל מה שהמליצו לך הוא בערבון מאוד מוגבל! כי יש ג'אסטי שמורה שהיתה אצל זוג מבוגר ויש ג'אסטי שמיומה הראשון נקנתה לצורכי עבודה, כך שכל ההמלצות מאוד טובות ומה שבאמת חשוב זה שתינעל על גודל שיתאים לך כי חלק אמרו חיפושית וחלק אמרו וולוו.

תחפש לך כלה יפה ושמורה וכל השאר שטויות.

נדב.

להפך , שתיהיה אפילו כלה קוניפה ומכוערת והעיקר שתיהיה אמינה ומטופלת ,ליופי אין חשיבות ,למצב המכני והמרכב כן .

• תוכן חדש...