Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alto או Citroen C1

יעקב2010
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי הסיטרואן

מכניקה של טויוטה ("אמין") עם עיצוב של אירופה, לעומת אוטו הודי.. :lol:

ואם זה סיבה קצת שטחית,

אז הסיטרואן קיבלה 4 כוכבי בטיחות והאלטו 3

http://www.euroncap.com/tests/citroen_c1_2005/218.aspx

http://www.euroncap.com/results/suzuki/alto/362.aspx

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לא נסעתי או נהגתי באף אחת מהן, אבל אם הן ננהגות ונוסעות בדיוק כפי שהן נראות, אז ה C1 היא הבחירה המועדפת. על הסיטרואן קשה לראות את המחיר הזול בו היא נמכרת, באלטו אין סיכוי לטעות. מכל מקום היות והעיצוב הוא מרכיב אחד, אולי אפילו לא הכי חשוב, למה לא תעשה סיבוב על השתיים, אז תוכל להחליט לבד וגם לספר לי משהו שאיני יודע.

פורסם

קראתי מבחנים משווים בין המכוניות (בין האלטו ל107 התאומה של הסיטרואן) והאלטו הרגישה זולה ופשוטה מדי ליד ה107 שהרגישה יותר צעירה וכיפית ואם לא הייתה לה תיבה רובוטית היא הייתה לוקחת את המבחן הזה במקום הראשון (שתיהן הפסידו ליונדאי I10), אני ממליץ על הC1 אבל בגרסה הידנית היותר זולה וחסכונית.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

ראיתי פרסום בעיתון שלמי שיש כרטיס הטבות של ידיעות אחרונות, יקבל הנחה ל59990, מה שישווה את המחיר לההוא של האלטו.

פורסם

השאלה איך הם בהזמנות ,אם הם יוכלו לספק את האוטו הרבה יותר מהר מהאלטו אני חושב שזה יוכל להיות מעניין,

אני מחכה לאלטו שלי , מחר אני אתקשר לברר על הC1 נראה מה הם אומרים , תמיד אהבתי נוחות של אירופיות.

למרות שלפי דעתי,האלטו יותר יפה.

פורסם

מניסיון נהיגה על שני הרכבים,המנוע מתנהג אותו הדבר בידיוק,אבל הנוחות בסיטרואן היא עולם אחר לגמרי,יש לה נוחות של יפנית משפחתית ממוצעת בעוד לאלטו יש נוחות של וספה שנת 73

פורסם

נהגתי על הטויוטה AYGO בכרתים - נהיגה ארוכה מאוד וגם נהיגה בתוך עיר

אין מה לאמר - פשוט תענוג של רכב

עד 100 קמ"ש הרכב מאוד זריז בתחושה שלו ויחסית שקט - מעבר לזה - טרקטור - בסיכום במשפט אחד זה כמו לעשות קארטינג!

נוח, נכנס לכל חור, חסכוני בצורה שלא תיאמן ומעוצב יפה

הC1 וה107 מצויידות באוטו המנוע.

אני ממש אהבתי את הרכב הקטן הזה ואני שוקל להחליף את הרכב הישן יותר כאשר המחירונים של המכוניות האלה יגיעו ל40K.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני נוהג כבר חצי שנה על האלטו, בC1 או 107 לא יצא לי לשבת.

אני לא אכנס לדברים כמו עיצוב, בטיחות, ביצועים או חסכון בדלק כי ההבדלים הם מינוריים. לדעתי האישית העיצוב של האלטו מדליק - של הC1 לא רע בכלל גם כן, אז זה עניין של טעם!

לפני מספר חודשים, לא הייתה לאלטו אלטרנטיבה מבחינת מחיר ולכן לא הייתה התלבטות. היום ראיתי פרסומת בידיעות אחרונות על C1 ב60 אלף ש"ח ושאלתי את עצמי אם הייתי קונה עכשיו את הC1 באותו מחיר והתשובה היא...

לא - למה? בגלל הניסיון המר שהיה לי עם מכירת סיטרואן לפני 3 חודשים.

לפני כ3 חודשים ניסיתי למכור את הC4 משנת 2008 של ההורים שלי.

TO MAKE A LONG STORY SHORT

האוטו נמכר ב17 אלף שח מתחת למחירון, אחרי שאנשים פשוט לא התקשרו - ניסיתי את מזלי במספר מגרשי טרייד אין. בכולם קיבלתי את אותה התשובה, אם רק היית מביא יפנית - היית מקבל מחיר שקרוב למחירון, עם סיטרואן - קח 20 אלף פחות ותהיה מבסוט.

חברים, לסיטרואן במדינת ישראל אין שוק. על הסויפט שקנינו לחברה לפני כשנה היו אנשים שעמדו איתנו בתור ושילמנו מעל המחירון.

2 המכוניות דומות מאד, שתיהן חמודות מאד ובלי קשר זה משמח אותי שיותר יבואנים מביאים רכבים קטנים וחסכוניים שמתאימים לתנועה עירונית, כעת יותר אנשים יוכלו להתקדם לרכב חדש עם ראש שקט וחסכון אדיר בדלק

(אני למשל נהגתי על כריזמה 98 אוטומטית, הוצאות הדלק שלי ירדו מ1150 ל600 שח בחודש בממוצע).

שוב, אם הייתי צריך לבחור היום, כנראה שהייתי מאד נזהר מהמותג הזה שנקרא סיטרואן - משום מה ומה זה חשוב בעצם למה, פשוט אין לסיטרואן שוק. אני בטוח שזה יהיה אותו דבר עם הC1/אלטו בעוד שנתיים מהיום.

פורסם
אני נוהג כבר חצי שנה על האלטו, בC1 או 107 לא יצא לי לשבת.

אני לא אכנס לדברים כמו עיצוב, בטיחות, ביצועים או חסכון בדלק כי ההבדלים הם מינוריים. לדעתי האישית העיצוב של האלטו מדליק - של הC1 לא רע בכלל גם כן, אז זה עניין של טעם!

לפני מספר חודשים, לא הייתה לאלטו אלטרנטיבה מבחינת מחיר ולכן לא הייתה התלבטות. היום ראיתי פרסומת בידיעות אחרונות על C1 ב60 אלף ש"ח ושאלתי את עצמי אם הייתי קונה עכשיו את הC1 באותו מחיר והתשובה היא...

לא - למה? בגלל הניסיון המר שהיה לי עם מכירת סיטרואן לפני 3 חודשים.

לפני כ3 חודשים ניסיתי למכור את הC4 משנת 2008 של ההורים שלי.

TO MAKE A LONG STORY SHORT

האוטו נמכר ב17 אלף שח מתחת למחירון, אחרי שאנשים פשוט לא התקשרו - ניסיתי את מזלי במספר מגרשי טרייד אין. בכולם קיבלתי את אותה התשובה, אם רק היית מביא יפנית - היית מקבל מחיר שקרוב למחירון, עם סיטרואן - קח 20 אלף פחות ותהיה מבסוט.

חברים, לסיטרואן במדינת ישראל אין שוק. על הסויפט שקנינו לחברה לפני כשנה היו אנשים שעמדו איתנו בתור ושילמנו מעל המחירון.

2 המכוניות דומות מאד, שתיהן חמודות מאד ובלי קשר זה משמח אותי שיותר יבואנים מביאים רכבים קטנים וחסכוניים שמתאימים לתנועה עירונית, כעת יותר אנשים יוכלו להתקדם לרכב חדש עם ראש שקט וחסכון אדיר בדלק

(אני למשל נהגתי על כריזמה 98 אוטומטית, הוצאות הדלק שלי ירדו מ1150 ל600 שח בחודש בממוצע).

שוב, אם הייתי צריך לבחור היום, כנראה שהייתי מאד נזהר מהמותג הזה שנקרא סיטרואן - משום מה ומה זה חשוב בעצם למה, פשוט אין לסיטרואן שוק. אני בטוח שזה יהיה אותו דבר עם הC1/אלטו בעוד שנתיים מהיום.

לאחר המון בדיקות של התחום אין דבר כזה "אין שוק" תמיד יש שוק לרכב, השאלה כמה נתח הוא מכלל האוכלוסיה, לצרפתיות יש ביקוש מיוחד בקרב אנשים אשר מעדיפים נוחות נסיעה מהמעלה הראשונה + התנהגות שילדה מצויינת ואשר מוכנים לעמוד בלקויות חשמל מסויימות, לגבי העדפות של רכבים יפניים, זה כאפקט העדר והשקט הנפשי מבחינת אמינות וטיפולים, כי בנוחות נסיעה הן הרי לא המצטיינות בקטגוריה.

לגבי סיטרואן דווקא שוק הסופר מיני מאוד חם ואני מדבר על הC3, הC2 וככל הנראה גם החדשה שתבוא הC1 תביא עימה המון אנשים שיבחרו בה כמיני המשומשת שלהם, אם כבר צויין במבחן הדרכים שהאלטו מפסידה ל107 בגלל איבזור ונוחות הרי שלC1 אין פה בכלל השוואה כי היא עולה על ה107 מבחינת האיבזור.

לגבי מסחר כללי, אנו רואים מידיי פעם איזו אלטו שקופצת לה ליד 2 אבל בגלל תמחור גבוה של הבעלים אשר מנסה להרוויח במכירה ומבקש 55K - 50K לאחר ששכח שקנה אותה ב60K הרי שלא פלא שייקח לה זמן להימכר

Confidence In Motion

פורסם

עידן, הC1 וה107 הן בעצם טויוטה אייגו. זה שהן עם פרונט צרפתי, לא יהפוך אותן לנוחות יותר מהטויוטה. ככה שמה שאמרת כרגע הוא דיי שטות, והאפקט הפסיכולוגי של אנשים שרואים רכב ''לא נוח'' עם סמל צרפתי, יושבים בו ואומרים ''וואו, איזה נוחות'', עובד כאן.

פורסם

לא אמרתי שהן נוחות יותר מהטויוטה, התכנון עצמו משותף לסיטרואן פיג'ו וטויוטה כך שתצפה שמלכתחילה יהיה הרבה יותר נוח מאשר בריקשה ההודית (עיין ערך אלטו)

מעבר לכך נכון שזה לא 308/C4 אך עדיין הרכב הרבה יותר נוח משאר המתחרים שלו בשוק.

אני מאמין שאם נסעת על הרכב ועל האלטו/I10 המתחרות אז שמת לב לנושא

Confidence In Motion

• תוכן חדש...