Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטם ראש מנוע למרצדס שנת 67

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה, אבל אני צריך משהו זמין בארץ. אין לנו את הזמן שצריך לחכות עד שהחלק יגיע.

תנסה אצל שאשא בשונצינו 3 ת'א

או מוסך אדמונד, ישראל מסלאנט , לא זוכר מס'

ערן

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם

אם אתה לא מתכוון לעשות את העבודה לבד אלא רוצה מוסך שיעשה עבורך, אני מניח שלמרכז איילון יהיה גם את האטם. אם לא, אפשר לקחת את הישן ולייצר חדש בבית מלאכה גם אם זה פחות מומלץ.

אם דחוף לך אתה תמיד יכול לקנות באי ביי או בחנות חלקים בחול ולשלוח ביו פי אס

פורסם

תתקשר לעמוס גואטה חלפים באזור התעשיה הישן בנתניה.

אני כמעט בטוח שיהיה לו פיתרון בשבילך, וגם אם לא הוא יעשה מאמצים לנסות להשיג לך אני בטוח.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

1. יבואן חלפים משכם פתח חנות נוספת לישראלים בחווארה לבן שלו קוראים עבד סראווי והפלאפון שלו הוא 0599900200 או 0572213867 ויש לו את הסט ובמחיר זול יותר מאייבי וחלקים נוספים,תבקש את זה לפי דגם מנוע ולא לפי שנה.

2. ק'רש בוואדי ג'וז (ירושלים) 026282022 יש לו המון חלקים מיוחדים לדגמים מיוחדים והוא גם עושה הזמנות מגרמניה .אבל הוא לא זול .

3. לגבי עבד מחווארה תגיד לו שאסף שלח אותך ותקבל יחס אחר ומחיר טוב ,או אם תרצה אני בשבת שם ותוכל ליצור איתי קשר ב0502102004 מקווה שעזרתי

נ"ב מוסך אדמונד מביא רק ממנו את החלקים דרך כל מיני חיילים שמשרתים באזור

פורסם
תודה רבה!

אני אבדוק אם קיים אצלו החלק המדוייק (לפי המק"ט).

לשם מה?

האם לא קיבלת את האטם מפרפקט ברח' אברבנאל?

לי עשו כבר שני אטמים למרצדס והם החזיקה מעמד שנים רבות.

ערב טוב,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ד"א אל תתפשר על אטם ראש למרצדס באיכות כי המינימום זה ארלינג אחרת כל התחממות הכי קלה ילך לך האטם (תזכור מנוע של מרצדס זה לא מנוע פשוט זה מנוע שעושה לא פחות מ1,000,000 מייל וברמת העיקרון אם הלך המנוע זורקים את הרכב בגלל זה המנועים שלהם מעולים וככה זה נהוג בעולם למעט במזרח התיכון או במדינות עולם שלישי ,אז אל תתפשר כי חבל על עבודה כפולה גם לגבי הטיפול בראש ,ואם לא תמצא בכל אופן תזמין מחו"ל .

פורסם
לשם מה?

האם לא קיבלת את האטם מפרפקט ברח' אברבנאל?

לי עשו כבר שני אטמים למרצדס והם החזיקה מעמד שנים רבות.

ערב טוב,

אבי.

אבי עם כמה שמחזיק אטם חליפי וכמה שהאיכות שלו גבוהה....... רמת החומר ורמת העבודה וגימור אטם גרמני, מקורי או תחליפי מכל הבחינות יותר טוב וזה הוכיח את עצמו

• תוכן חדש...