Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי תקופה הממושכת של ניסיון לחסוך ולא ליקנות שום דבר חדש, ועל רקע של "משבר הרומנטי" אם אפשר לקרוא לזה ככה- אני היום נתקלתי לגמרי במיקרה בצעצוע חדש, שכמובן מיד גם נרכש! קבלו את: הטוסטוס KARPATI תוצרת ברה"מ לשעבר, כנראה מסוף ה-80' -תחילת ה-90', במצב סביר פלוס לטעמי בשביל הכלי ששכב שד יודע כמה זמן במחסן! חסרים לו: בית פילטר האוויר, מכסים בצדדים ופנס. מנוע מסתובב, נראה שצריך לכוון את הגיר והקלאץ'. תודה לאסף וירון שסיעו כ"א בדרכו ל"פרוייקט" הזה לצאת לפועל! התכנון הראשוני- לפחות לנקות כמו שצריך, ולהתחיל לחפש חלקים החסרים!

גלוק219.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סביר להניח שאיזה עולה-חדש בתחילת ה-90', היו אז רבים שהביאו דברים שלא היה להם מושג מה לעשות איתם אחרי-זה! ואז האופנועים האלה או שפשוט נזרקו לזבל, או שנמכרו או ניתנו למישהו, רובם כבר לא קיימים, בטח יש עוד פה ושם כמה... את הדגם הספציפי אני מכיר עוד שניים, שניהם במצב הרבה יותר גרוע: אחד נימצא אצל מישהו בגינה בתור "פסל", הבן אדם לא מוכן למכור וחסרים מלא חלקים, והשני אצל אספן ידוע, במצב יותר גרוע ובמקום מנוע המקורי שהיה חצי-מפורק הרכיבו לו לאחרונה מנוע אחר לגמרי ולא קשור, לא ברור לי מדוע...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

זה בסדר- המהירות המוצהרת של הדבר הזה אמורה להיות 40 קמ"ש! תודה לכולם- נראה אם זה גם נוסע!:wink: כשהייתי ילד איכשהו "דילגתי" על כל הצעצועים האלה- כנראה שהגיע זמן להשלים!:twisted:

פורסם

חשמלי?! :shock: -זה טוסטוס סיני רגיל חשמלי, יש אותם מלא עכשיו, של כמה יצרנים, הוא במיקרה עבר בסביבה אז דיברנו איתו...

פורסם
זה בסדר- המהירות המוצהרת של הדבר הזה אמורה להיות 40 קמ"ש! שהגיע זמן להשלים!:twisted:

עם רוח גבית .......:-D

גינאדי תתחדש ותהנה .

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

טוב, היום בחצי שעה הפנויה שהייתה לי התחלתי קצת לנסות להבין מה בדיוק יש לי ביד, ולהלן הממצאים המאד ראשוניים:

מנוע מסתובב ונשמע בסדר (כמובן ללא התנעה), ובכלל כל המכלולים נראים משומנים היטב- פלוס גדול!

צמיגים המקוריים החדשים לגמרי- אבל בלואיים מהגיל, לרכב לא הייתי מסתכן עליהם.

כסא אחרי שנוקה נראה כמעט חדש.

נמצאו כלים המקוריים, ערכת תיקון הפנצ'ר מקירית ועוד כל מיני חלקים קטנים בתא הכלים שמתחת לכסא.

עם המשאבה המקורית (שעובדת מצויין!) בוצע ניסיון לנפח את הצמיגים: האחורי מחזיק אוויר, הקידמי מפונצ'ר.

מישהו יודע איפה ניתן להשיג צמיגים ופנימיות במידה: 2.50/85-16 (זה מה שכתוב על הצמיג, כאמור- צמיגים רוסיים מקוריים "חדשים" לגמרי- כנראה הכלי נסע בקושי כמה קילומטרים בחייו!).

זהו לבינתיים, נכון להרגע אין לי תכניות לעשות פרוק ייסודי ושיפוץ- אלא לשמר את מה שיש במצב ה"מקורי" כל עוד ניתן, תוך השלמת המכלולים החסרים: פנס ראשי, מכסי צד, ובית פילטר אוויר עם הפילטר- שום דבר אחר לא נראה חסר, מלבד כמובן צורך להחליף את הצמיגים ואת הפנימית אחת לפחות!

מראש מצטער על האיכות הצילומים- אין מספיק תאורה במחסן בשביל לצלם עם הפלאפון...

גלוק061.jpg

גלוק062.jpg

גלוק125.jpg

גלוק138.jpg

גלוק166.jpg

גלוק187.jpg

• תוכן חדש...