Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב, הוא אוטומטי כמו טוסטוס או הילוכים כמו אופנוע?

לפיאג'ו Si יש צמיגים במידה 2.5X16 לא יודע מה החתך אבל נראה לי שיתאימו, יש לווילף וולף צמיגים כאלה (ב 90 ש"ח לצמיג נדמה לי)

פורסם
אז אחרי תקופה הממושכת של ניסיון לחסוך ולא ליקנות שום דבר חדש, ועל רקע של "משבר הרומנטי" אם אפשר לקרוא לזה ככה- אני היום נתקלתי לגמרי במיקרה בצעצוע חדש, שכמובן מיד גם נרכש! קבלו את: הטוסטוס KARPATI תוצרת ברה"מ לשעבר, כנראה מסוף ה-80' -תחילת ה-90', במצב סביר פלוס לטעמי בשביל הכלי ששכב שד יודע כמה זמן במחסן! חסרים לו: בית פילטר האוויר, מכסים בצדדים ופנס. מנוע מסתובב, נראה שצריך לכוון את הגיר והקלאץ'. תודה לאסף וירון שסיעו כ"א בדרכו ל"פרוייקט" הזה לצאת לפועל! התכנון הראשוני- לפחות לנקות כמו שצריך, ולהתחיל לחפש חלקים החסרים!

מה שצד את עיני זו דוקא העגלה הגוררת ,איזשהוא בן כלאיים מייצור עצמי , מעניין .

פורסם

תתחדש:-D.

הגיר הוא ידני עם שני הילוכים.

הדגם הזה יוצר החל משנת 1982, בערך בשנת 87-88 הוא הוחלף ל KARPATI 2.

אם אתה צריך "חוברת הפעלה" - בבקשה:

http://www.moped.ee/manual/karpato2.pdf

המפעל היה ממוקם בעיר לבוב באוקראינה. והשם של הכלי הוא כמובן על שם הרי הקרפטים.

יצור הדגמים האלו נמשך עד שנת 95 ואז המפעל נסגר.

למעשה, זה הדגם האחרון והמתקדם ביותר שיוצר באותו מפעל.

המנועים הגיעו מליטה, ממפעל בשם VAIRAS.

נ.ב. המהירות המירבית המוצהרת היא 39.9 קמ"ש בלבד ולא 40 כמו שרשמת :wink:

1.jpg

פורסם

אכן- גיר רגיל בכידון, כמו של ווספה/ICM, שני הילוכים. בינתיים כל פעם בורח להילוך מניוטרל- צריך לכוון או משהו, או שפשוט לא עובר טוב בלי שהמנוע עובד. לא יצא לי לרכב על הכלים האלה- אז אני לא ממש יודע לזהות.

העגלה הייתה בגלגולה הקודם עגלת הטרקטורון, ולפי דעתי עוד קודם אף עגלת אופנוע הים. שייכת לחבר שעזר עם ההובלה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וואו. הבאת לי זכרונות ילדות. קבלתי כזה כמתנת בר מצווה מאבא שלי.

מנוע שתי פעימות 50 סמ"ק.

לא היה מאושר ממני, למרות שגם כחדש הוא נסע יום ויומיים היה בתיקון אצל מישהו בשכונה.

אני חושב שהצלחתי להגיע איתו עד 60.

כעבור שנה הוחלף כבר באופנוע רציני :oops: ה CZ 125 הצ'כי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אובכן: ככה אנחנו נראים היום, אחרי ניקיון, החלפת פנימית הקידמית והוספת תערובת שמן/דלק! היום למי שלא יודע היה מפגש קטן של "חובבי הסגנון" (בעיקר: טוסטוסים, אופניים עם מנוע עזר וסתם אופניים) במתחם "מול הזכרון" ליד זכרון יעקב- ושם הצעצוע החדש שלי כבר עשה כמה סיבובים בנסיעה! אז אומנם ההילוך הראשון מסרב להשתלב, וכבל הגז כל הזמן נתקע, מה שגורם למנוע לפעמים להשתגע על הטורים הגבוהים- אבל הכלי בהחלט עדיין זוכר איך לנסוע!:-D:twisted: תודה למרק על התמונות שצילם!8)

165035409.jpg

165035411.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתחדש.

כיף אמיתי.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

נו מה, אתה לא רואה שמאחורה יש איש גדול וחזק שמחזיק אותי כדי שאני לא אפול?:-D:wink: ליתר דיוק- האיש שימש כ"סטרטר"- נשבר לי מללחוץ על הקיק, אז פשוט דחפנו אותו בהילוך עד שהניע, גם ככה רק ההילוך השני עובד!:twisted:

• תוכן חדש...