Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

013 חוצפנים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
013 נטוויז'ן לא חוצפנים, מי שחוצפן זה אתה וכל שאר הלקוחות שחושבים שמישהו חייב להם משהו.

אף אחד לא חייב לך כלום, אתה האחראי הבלעדי לבדוק את החשבוניות שלך ובכך לראות מתי מסתיים לך המבצע. לא בדקת? בעיה שלך, תשלם מחיר מחירון שלא במסגרת מבצע.

013 במקרה הזה היתה בסדר גמור שהודיעה לך, זה שאתה בוחר לצעוק ולהתעצבן על נציגים זה גם חמור מאוד, מה עם עשו לך? "לבזבז שעה בטלפון"? אתה רוצה שירות - תמתין. לא רוצה להמתין? פנה אליהם דרך האתר ויחזרו אליך.

ואגב, נטוויז'ן וברק זאת אותה חברה, הם התמזגו.

זו בדיחה?

אני רוצה לראות את בעלי העסקים בפורום מתייחסים ככה ללקוחות שלהם. יזרקו אותם לעזאזל + תביעה על הפסד הכנסה בגלל סיבה כלשהי ויעברו למתחרים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו התברר למה לא הייתי מעודכן לגבי החשבונית.

מסתבר שלפני כמה חודשים אמא שלי עברה מ013 לאורנג' אבל 013 לא טרחו אפילו לנתק אותנו, למרות ששלחנו פקסים.

איפשהו זה נאבד לנו בתוך הניירת (אני לא אחראי על זה) והם מחייבים אותנו כבר כמה חודשים על אינטרנט שאין לנו.

עכשיו צריך רק להתנתק מהם שוב ולנסות לקבל את הכסף בחזרה, כי שלחנו פקסים אז ולפי מה שאני מבין גם קיבלנו הודעה רשמית שאנחנו מנותקים. ברור שזה לא הפריע להם להמשיך לגבות.

שיהיה ברור, זה לא רק הם אלא כל חברות התקשורת שפועלות באותה צורה בכל העולם. זה לא משהו ייחודי ל013 או לישראל.

ואת הסאגה של 2.5 שעות שהעברתי היום בטלפון עם אורנג' ועם בזק אני אחסוך מכם. בואו רק נגיד שחודשיים לשדרג את האינטרנט זה הרבה יותר מדי.

וSTIO, אני לא מכבד בעל עסק שמתייחס ככה ללקוחות.

הלקוחות הם הבסיס לכל עסק טוב והיה הרבה יותר קל לשמור עליהם אם הם היו מרוצים.

המון אנשים עוברים כל שנה לחברה אחרת פשוט כי לא משנה איפה הם מקבלים שירות, השירות הזה הוא זבל.

יש חוצפה ויש חוצפה!

לבקש שיאפשרו לי להאריך את החוזה בלי לשדרג אותו זו בקשה בסיסית שכל מי שרוצה לשמור על הקהל שלו צריך לעמוד בה.

חוץ מזה שהם לא חייבים אפילו להתקשר. יש להם את המייל שלי אז שישלחו לי לשם הודעה שבה אני מתבקש להתקשר למוקד ולהאריך את החוזה.

בשביל זה אפילו לא צריך בן אדם אלא מחשב שעושה את זה לבד.

עריכה: EDANJ, שהוא מנהל מוקד מכירות ב013 שלח לי הודעה פרטית והציע לעזור לי בכל מה שאני צריך איתם. זה שירות טוב ואדיב אבל ההחלטות שהגיעו מלמעלה הן מה שמשגע אותי.

זה בסדר ורצוי שהשירות אחד על אחד יהיה אדיב אבל המדיניות של לדפוק את הלקוח ולהוציא ממנו כסף בכל צורה שהיא פשוט יכולה לחרפן בן אדם.

פורסם

השיטה עם כל חברות התקשורת והסלולר, שלצערי נעשית מוכחת ושימושית כי הכל נהפך לשוק, היא לא לדבר הרבה.

לבקש להתנתק, אפילו שלא מתכוונים באמת.

תשקיע 10-20 דקות בבדיקת מחיר באתר kamaze או לברר מה אחרים משלמים, ואז להתקשר ולבקש להתנתק.

מייד חוזר נציג/ת שימור לקוחות, אתה נותן את מחיר המקסימום שאתה מוכן לשלם לפי הפרטים הנ"ל, מצידי שיכלילו אותי בסידור של עובדי ארגון המוסכים או איגוד מבריחי סודאנים. הם מבררים עם מי שאחראי וחוזרים תוך שעה עם הסכמה לתנאים שלך. ככה מקבלים את המחיר של 20-30 ש"ח (לפי המהירות) שצויין באחת התגובות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
013 נטוויז'ן לא חוצפנים, מי שחוצפן זה אתה וכל שאר הלקוחות שחושבים שמישהו חייב להם משהו.

אף אחד לא חייב לך כלום, אתה האחראי הבלעדי לבדוק את החשבוניות שלך ובכך לראות מתי מסתיים לך המבצע. לא בדקת? בעיה שלך, תשלם מחיר מחירון שלא במסגרת מבצע.

013 במקרה הזה היתה בסדר גמור שהודיעה לך, זה שאתה בוחר לצעוק ולהתעצבן על נציגים זה גם חמור מאוד, מה עם עשו לך? "לבזבז שעה בטלפון"? אתה רוצה שירות - תמתין. לא רוצה להמתין? פנה אליהם דרך האתר ויחזרו אליך.

ואגב, נטוויז'ן וברק זאת אותה חברה, הם התמזגו.

טוב, אז תעדכן, כי יצא חוק בעיניין הזה והם לא היו מתקשרים אלייך אם זה לא היה אינטרס שלהם או חובה שלהם

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

מסתבר שהמסחרה והזלזול בלקוח קיימת גם בחברות אחרות.

לאחרונה שודרג קו האינטרנט באופן גורף מ1.5 ל 2.5. ז"א מי שמחובר לאינטרנט דרך תשתית הוט המיהרות הכי נמוכה שהוא יכול לקבל היא 2.5 מגה.

בחשבונית גבייה האחרונה של 012 פתאום חברתי מבחינה שמחיר החבילה עודכן ועלה במספר שקלים לא קטן.

בלי ידיעתה וללא פנייה אליה.

יצרנו קשר עם שרות לקוחות של 012 והם מספרים שמחיר החבילה עודכן בלי שהתקבל כל אישור מצידינו, טעות של המוקדן שהיה אמור ליצור איתנו קשר. ישר התחלנו בצעקות ואימים. כך או כך אנחנו צרכים להתנתק באמצע החודש הזה.

להשוואת מחירים וחיפוש ספקית זולה יותר התקשרתי לקבל הצעה מנזק בין לאומי.

בשיחה עם האיש מכירות ביקשתי לקבל הצעת מחיר לאינטרנט מהיר במהירות הכי נמוכה, להפתעתי פה התחילה עוקצנות ואי רצון לעזור מצד האיש מכירות. האינטרנט הכי איטי שאני יכול להציעה לך הוא אנלגוי (אני מנהל רשת במקצועי כך שקצת מבין בתחום האינטרנט). אחרי שהבנתי את העוקצנות ובגלל שלא היה לי כוח לריב איתו ביקשתי הצעה לחיבור ל1.5 מגה שבתגובה נשאה השאלה מה מהירות המודם שלי? לא הבנתי את השאלה כי המודם לדעתי יכול לקבל עד 10 מגה ללא החלפתו. אחרי שהבנתי לבסוף שהחבילה הכי זולה היא ל2.5 אמרתי יפה תודה ורציתי לנתק את השיחה כדי להמשיך לבדוק הצעות. מצד שני של הקו איש המכירות מתחיל לצעוק עליי: מה אתה חושב לעצמך אנחנו הכי זולים איך אתה בכלל מעיז לפנות ולחפש בחברה אחרת. ברגע זה ניתקתי את השיחה.

ככל הנראה גיוס לקוחות חדשים עוברה גבול נוסף בתחרות מבין חברות האינטרנט.

וSTIO אני כן מצפה שיודיעו לי על שינוי תעריפים בכל צורה שהיא, חלק מן התשלום הוא גם עבור שרות לקוחות ואף אחד לא אמור לזכות פה ליחס מסריח מצד נותני השרות בין אם מדובר באינטרנט, טלוויזיה, סלולר ואף ביטוחים.

פורסם
אמרתי יפה תודה ורציתי לנתק את השיחה כדי להמשיך לבדוק הצעות. מצד שני של הקו איש המכירות מתחיל לצעוק עליי: מה אתה חושב לעצמך אנחנו הכי זולים איך אתה בכלל מעיז לפנות ולחפש בחברה אחרת. ברגע זה ניתקתי את השיחה.

א) באופן הזוי, אנשי מכירות כאלה מוכרים הכי הרבה. כנראה שהם דוברי idiotspeak.

ב) אז כנראה שאתה לא דובר את שפת האידיוטים, ועליך זה לא השפיע.

ג) יכול להיות שזאת הייתה גם משמרת אחרונה שלו, או שהוא חיפש שיפטרו אותו. (בעצם אני רואה הרבה כאלה, אז ככה נראה לי מלמדים אותם).

ד) או שיכול להיות שצורת דיבור כזאת מעלה לאנשים זכרונות מהילדות שלהם (קח מה שאתה רוצה, רק אל תרביץ לי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז אחרי 8 חודשים יש כמה עדכונים.

1) בחודש האחרון מתקשרים אלי כל יומיים מנטוויז'ן. בדרך כלל אני רגוע ואדיב בטלפון, אבל עכשיו אני פשוט פורק עליהם עצבים ומבהיר להם שאני לא רוצה שום קשר לחברה שלהם ושיפסיקו להתקשר אלי. (הם ממשיכים לגבות ממני 60 ש"ח לחודש).

2) כרגע התקשר מישהו מ012 סמייל (שזו חוצפה בלי קשר), כי הוא רוצה שאני אעבור אליהם והוא קיבל מידע עלי ועל זה שההתחייבות שלי עם 013 הסתיימה.

עזבו שהוא התקשר לבית של ההורים שלי (במקרה אני פה. אני לא גר כאן), אלא שכמעט כל פרט שהיה לי לא היה מעודכן. אני עברתי 3 פעמים דירה מאז הכתובת שהוא נתן לי.

הוא הראשון שממנו הצלחתי לקבל תשובה מסודרת לגבי מספר הלקוח שלי, והשוויתי אותו למספר הלקוח שהיה לי ביד.

עכשיו הכל הגיוני, כי הם גובים מאיתנו כנראה על שני חשבונות שאף אחד לא אישר להם, וגם אף אחד לא משתמש בהם.

אז עכשיו התפוצצתי שוב כי הבנתי שהם לא סתם גנבים, אלא שהמערכת שלהם בנויה בצורה מבלבלת שלא מאפשרת להם לראות את הלקוח.

מסתבר שזה יותר ממטאפורה כי הם באמת לא רואים את הלקוח.

מחר בבוקר אני מתקשר אליהם שוב ומבטל כל קשר אליהם.

אם זה לא יעזור, אני אדבר עם עורך הדין שלי.

פורסם

הייתי איתם על הקו בדיוק 38 דקות.

10 מהן היו המתנה.

מסתבר שאין להם שום שום הקלטה של האישור הטלפוני שלי לזה שהסכמתי לחדש איתם מנוי רדום, אלא מישהו כתב שכן אישרתי ושהוא דיבר איתי, ומאז גובים ממני.

מסתבר גם שיש לי התחייבות עד דצמבר, אז הכלבים מ012 סמייל שיקרו לי והרסו את היום גם לי וגם לבחורה המסכנה שצעקתי עליה בטלפון במשך כל הזמן הזה.

הנציגה שאלה אותי למה לא פניתי אליהם מאז פברואר, והסברתי לה שחוץ מזה שאמרו שיש לי התחייבות וחיכיתי שהיא תסתיים, יש לי דברים יותר חשובים על הראש, ורק אחרי שהתקשרו אלי מ012 סמייל והודיעו לי שנגמרה ההתחייבות שלי, החלטתי להתקשר כדי שלא יחדשו לי אותה, ואז נודע לי שהיא לא הסתיימה ואני מחויב בעל כרחי עד דצמבר.

ביקשתי שיעבירו אותי למנהל כלשהו, והיא אמרה שבשביל להעביר את השיחה שלי היא חייבת התחייבות ממני שאני מוכן לבטל את זה ולשלם קנס על החודשים שנותרו.

כלומר, הם מעבירים אותי למנהל רק אם אני מסכים לתנאים שלהם.

זה אומר שהם סוחטים אותי. ומשאירים אותי עם שתי אופציות: לשלם או לשלם.

ניסיתי להסביר לה שזה לא יכול להיות כי גם לוקחים ממני כסף בלי שאני אישרתי (זו גניבה!), וגם קוצים ממני קנס בשביל להפסיק לגנוב ממני.

ביקשתי ממנה בסוף שאם אי אפשר, שלפחות ישלחו לי אישור כתוב שלעולם לא ייצרו איתי קשר בשביל שום דבר שלא קשור ל"זהו, ביטלנו לך את המנוי" או "הסתיים לך המנוי, שיהיה לך יום טוב".

זה בשביל שלפחות לא ידפקו לי את היום אנשי המכירות שלהם, שמציקים לי כל יומיים עם הצעות לשדרוגים על שירות שאני לא משתמש בו.

היא אמרה לי בסדר, אבל לא קיבלתי שום דבר חתום (אמור להגיע במייל).

הבהרתי לה שאני לא רוצה שום קשר לחברה שלהם, ושזה עניין של פרינציפ.

מחר בבוקר אני אלך לבנק ואגיד להם שלא יאשרו שום תשלום ל013 נטוויז'ן.

אם הם יפתחו נגדי בהליך משפטי, יש לי מספיק תיעוד בשביל להראות את ההתנהגות הכושלת והפלילית שלהם, ואני ממש מקווה שיהיה לי איך להעלות את זה למודעות של התקשורת.

חברה חרא, שירות חרא!

עידן, קח לתשומת ליבך!

סביר להניח שהנציג האידיוט עובד תחתיך.

פורסם

יוסי,

תמיד אשמח לעזור לכל אחד שאוכל לעזור לו.

אם זאת, הייתי מצפה כחבר שתפנה אלי אישית בפון/ה"פ כדי לברר את הנושא לפנני שאתה מתבטא כפי שעשית בפומבי מעל דפי פורום זה.

עוד אוסיף כי אני מבולבל, 012 כלבים, אנחנו חרא ומי בעצם עומד בסטנדרט שלך?

ולבסוף השארת אותי במתח, אולי עדיף שלא אתערב כדי שנוכל לדעת כיצד הסתיים הסיפור :wink:.

שלך לי בה"פ פרטים מזהים ומחר אסגור לך את זה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפני כמה חודשים ביקשתי שתעזור לי ואכן ניסית אבל בסוף פשוט שכחת ממני ולא חזרת אלי.

אני גם שכחתי מזה בינתיים כי ישי לי דברים אחרים על הראש וכי החשבוניות מגיעות לבית של ההורים שלי ולא אלי.

מה שהפעיל אותי מחדש זה השיחות המטרידות של נציגים שרוצים לשדרג לי שירות שאני בכל מקרה לא משתמש בו, לא צריך וכועס על זה שאישרו אותו בלי קשר אלי ובלי אישור שלי.

עכשיו התקשרתי שוב להגיד להם שפשוט ינתקו אותי ויקחו את הקנס כדי שיעזבו אותי בשקט, אבל הקנס הוא של 300 ומשהו שקל, כלומר כמה שקלים מעל העלות של ההתחייבות הנותרת.

פשוט ניתקתי להם בפנים.

עכשיו הנציגה התקשרה אלי בחזרה וסוף סוף ראיתי קצת שירות כמו שצריך לא כמו הנציגה הקודמת.

היא מבררת מה היא יכולה לעשות.

אמרתי לה "קחו 100 ש"ח ותעזבו אותי בשקט".

עריכה ב18:42

הנציגה העבירה את זה לטיפול של מנהל.

אמרו שיחזרו אלי תוך 24 שעות.

אם יגידו לי שהם מסיימים את זה, זהו, אני יורד מהנושא.

באופן אישי אני כבר מעדיף לשלם לעורך דין 2000 ש"ח כדי לא לשלם להם עוד גרוש.

פורסם

מצבך עוד סביר, לי יש מייל כתוב שאומר:

פתרון: עדכון חבילת אינטרנט חדשה:אינטרנט במהירות 1.5 מגה במחיר 20 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה - על שם המשתמש ***** - בנוסף,בסיון החבילה עודכן ניתוק אוטומטי בתאריך 10.06.2011

נחש מה ? עדכון ניתוק אוטומטי לא באמת קיים :)

ולאחר מכן חוייבתי עוד פעמיים !

שלחתי ה"פ לעידן בתקווה שהוא יוכל לעזור.

אעדכן בהמשך ...

פורסם

גם אני קיבלתי שירות גרוע מנטוויז'ן לאורך זמן, עד שבסוף החלטתי להתנתק ולשלם להם כמעט 200 ש"ח קנס רק שיעזבו אותי בשקט - אציין כי הייתי לקוח שלהם עוד מתקופת המודם 56K. עכשיו אני מחובר להוט גם ב- ISP ויש לי שקט בלי תקלות (להבדיל מנטוויז'ן, שכשהייתי מתקשר הייתי שומע עוד בתקליט הודעה בנוסח "התקלה ידועה, נפלה החוות שרתים").

מה שכן, זה גם תלוי על איזה נציג אתם נופלים. תקלות חיוב תמיד יהיו (זאת חברה גדולה), החוכמה היא לתקן את הבעיה לשביעות רצון הלקוח + פיצוי כשמגיע.

פורסם

אתה עובד הוט במקרה ?. כי בתקופה שבה עבדתי בהוט ורצו להשיק את ה ISP, זה היה מוגבל רק לעובדים לצורך פיילוט.

לא יצא לי לשמוע שהם שחררו את זה גם ללקוחות.

שונא גזענים !.

פורסם

יוסי, הפתרון זה להפיץ את זה בפורומי המחשבים השונים, לדוגמא HWZONE.

יש שם גם קהל יעד אדיר, וגם חברות האינטרנט משוטטות שם. הרבה פעמים קורה שבנאדם מתלונן על ספקית ואז פתאום אחד הנציגים של אותה ספקית מציע לו "לתקן את החוויה"

• תוכן חדש...