Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

013 חוצפנים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי,

התיבה פנויה, אנא שלח לי את הפרטים.

שניר-היום יחזרו אליך לפתרון מלא של התקלה.

יום נעים לכולנו,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה עובד הוט במקרה ?. כי בתקופה שבה עבדתי בהוט ורצו להשיק את ה ISP, זה היה מוגבל רק לעובדים לצורך פיילוט.

לא יצא לי לשמוע שהם שחררו את זה גם ללקוחות.

אני אכן נמצא בפיילוט הזה, אני עובד שם. זה לא הושק עדיין לכולם.

בכל מקרה זה עובד נהדר :)

פורסם

עידן - אני מקווה שב- NV מעריכים את המאמץ שלך כמו שאנו מעריכים אותו. שלחתי לך ה"פ, במקום להעלות פה נושא נוסף.

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
גם אני קיבלתי שירות גרוע מנטוויז'ן לאורך זמן, עד שבסוף החלטתי להתנתק ולשלם להם כמעט 200 ש"ח קנס רק שיעזבו אותי בשקט - אציין כי הייתי לקוח שלהם עוד מתקופת המודם 56K. עכשיו אני מחובר להוט גם ב- ISP ויש לי שקט בלי תקלות (להבדיל מנטוויז'ן, שכשהייתי מתקשר הייתי שומע עוד בתקליט הודעה בנוסח "התקלה ידועה, נפלה החוות שרתים").

מה שכן, זה גם תלוי על איזה נציג אתם נופלים. תקלות חיוב תמיד יהיו (זאת חברה גדולה), החוכמה היא לתקן את הבעיה לשביעות רצון הלקוח + פיצוי כשמגיע.

אני חושב שבתור עובד של הוט שמחפש איך להאדיר את החברה שלו (וכן, ראינו את זה גם בשרשורים אחרים) תוכל לעשות את זה בלי ללכלך על אחת המתחרות שלך.

אני לא מכיר את שיטות השיווק שלכם שם בהוט, אבל השיטה הזו בטוח לא מוצלחת.

Confidence In Motion

פורסם

"הוט" היא לא חברה שלי, ואבא שלי הוא לא המנכ"ל שם. אין לי שום אינטרנסים פה, גם ככה לא יוצא לי מזה כלום. בשרשורים האחרים היו משתמשים שכתבו שטויות במיץ ולכן "חטפו" מטר של תגובות מנגד - יקרה גם בפעם הבאה.

בנוגע לנטוויז'ן אלו פני הדברים, במידה וזה לא מוצא חן בעניך זאת כבר בעיה שלך בלבד. אכן השירות היה לא טוב, אכן התנתקתי לאחר שנים רבות של קבלת שירותים מהם, אכן שילמתי קנס, וזה שאני עובד הוט זה צירוף מקרים קלאסי. אגב היום התקשרתי אליהם למחלקת מכירות בועידה, דווקא אני והלקוח לא המתנו שניה אחת על הקו והנציג שם היה אדיב בצורה פשוט מושלמת - אז כל מקרה לגופו.

אגב, שירות גרוע קיבלתי גם מסמל"ת בזמנו, אני מאמין שאם תחשוב בטוח תמצא דרך קלאסית לקשר את זה להוט. אולי מנכ"ל סמל"ת מנוי בהוט?...

פורסם
השיחה הזו מ-013 מגיעה ממוקדנים שמשימתם ל"שדרג" מנויים קיימים - להעלות את ההכנסה מהם ולחדש את תקופת ההתחייבות שלהם.

המידע שהם מוסרים הוא לא נכון (שלא לומר שקרי). במקרה שלי הם טענו שאני חייב לשדרג ל-2.5 מגה כי 013 כבר לא תומכת ב-1.5 מגה.

כשהודעתי להם שאני מתנתק, באופן פלא האופציה של 1.5 מגה חזרה, והמחיר גם כן ירד.

אז סתם לידיעה, בחברת הוט למשל, אין יותר את המבצע של ה-2000 דקות ב-60 שקלים. הם פשוט לא משווקים אותו!

ו...לגבי אינטרנט אותו הסיפור. לי נאמר שהוט כבר לא תומכים ב1.5 המינימום זה 2.5 מגה. בזמנו, כשחידשתי את המנוי, אז.. המחיר הוא אותו מחיר כמו שהיה עבור 1.5.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
כרגע קיבלתי שיחה מ013.

הם אמרו לי שמנוי האינטרנט של אמא שלי נגמר. [...]

סליחה? התקשרו אלי בשביל להציע לי משהו שיעלה לי יותר כסף ולא מוכנים לעזור לי אם אני לא קונה יותר?

התחלתי להתעצבן על הטלפנית (מה אני אעשה, זה מעצבן!) וביקשתי שתסביר לי את זה.

נשבר לי מחברות התקשורת האלו!

1. לא רוצה לחטט או משהו - אמא שלך לא יכולה לסדר לעצמה את העניין הזה? לא נשמע לי משהו מסובך מדי.

2. תמיד אתה מספר שאתה מסתדר ומצליח, אז ה-48 שקל האלה לא ישברו אותך. וגם אם אתה צודק, שב, שתה כוס מים ותירגע.

3. מצטרף לדבריו של סטיו - באחריותך להתעורר שבוע או שבועיים מראש, וכן, לבזבז איזה רבע שעה עשרים דקות במקרה הגרוע ולהתמקח עם החברה לפני, ולא ברגע האחרון. לי אישית זה קורה כל שנה.

4. בתור אחד שמתיימר לייצג תרבות אחרת, ממדינה אחרת, הפנמת חזק מאוד את המנטליות הישראלית הטיפוסית... של (ותסלח לי..) "אכלו לי שתו לי" (נדמה לי גם שאתה תמיד אומר שאתה מבין את הסלנג הבריטי בטופ גיר וכו' וכו'..).

בנימה הרבה יותר רגועה,

נדמה לי שמצבך מצויין, מאחל לך שזאת תהיה הבעיה הכי גדולה בחיים שלך.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שקלתי לעבור להוט, אבל היה לי הוט ב3 דירות שונות ותמיד הייתה לי בעיית תשתית.

זה מפחיד להתחייב למשהו שאני די בטוח שלא יעבוד לי.

אמרו לי שיש תשתית חדשה אבל אני לא יודע אם להאמין להם בכלל.

פורסם

לכל חברה יש את המגרעות שלה ואת היתרונות שלה.

אני עבדתי בתור נציג תמיכה בהוט במשך שנתיים וחצי. כל לקוח שהגיע אליי קיבל טיפול מלא עד הסוף, בלי יותר מדי משחקים.

זה לא אומר שכל הנציגים שיושבים במשמרת כן נותנים אותו שירות. היו נציגים שרק רצו להעיף את הלקוח מהקו על מנת לקחת עוד שיחה ועוד שיחה, בשביל להגדיל את הבונוסים שלהם.

ולמה כל המצב הזה קורה בדיוק ?. כי העבודה הזאת ממש אבל ממש שוחקת, ובתמורה מקבלים גרושים.

אחרי זה יצא לי לעבוד בניטוויז'ן, בתמיכה העסקית דווקא. אני לא יודע מה קורה בפרטי, אבל בעסקי היו כללים ברורים מאוד. לא קיים דבר כזה שלקוח חוזר למוקד בגלל אותה תקלה. ובמידה ולקוח חוזר למוקד עוד באותו יום, הטיפול עובר ישר לנציג בכיר.

למרות שהמצב הזה היה מעולה בתוך המוקד, נאלצתי להתפטר אחרי חודשיים כי מרחק הנסיעה שחק אותי לגמרי.

וכן, אני חושב שבעל המנוי צריך לדעת מתי מסתיימת ההתחייבות שלו, ולברר את כל מה שהוא צריך לברר כמה ימים מראש.

למשל, אצלי התחייבות האינטרנט מסתיימת בסוף החודש. אתמול הרמתי טלפון לתשתית ולספק שלי, שמעתי על מבצעים חדשים, קצת מיקוחים פה ושם והורדת מחירים, חידשנו התחייבות לעוד שנה.

הספק לא אמור לרדוף וגם לא ירדוף אחרי הלקוח בשביל להגיד לו שההתחייבות הסתיימה. קצת אחריות אישית לא תזיק.

שונא גזענים !.

פורסם

בדרך כלל, אם תשאל את מי שמכיר אותי, יגידו לך שאני בן אדם אחראי ומסודר.

בשנה האחרונה החיים שלי ושל כל המשפחה נהפכו לגיהינום עכב העסק.

אותי העיפו מהבית (ואז פרשתי את מהעסק), ואחרי זה התחננו שאני אחזור והייתי צריך לעזוב את העבודות האחרות שהיו לי בשביל זה.

התוצאה היא שהיו דברים שבטיפול של מישהו אחד, ואז שלי, ואז שוב של מישהו אחר, ודברים נופלים בין הכיסאות, כמו במקרה של זה 013.

ההבדל פה הוא שגם שיקרו לנו בפנים ועשו משהו לא חוקי ולא מוסרי, וזה, בנוסף לבלבול הכללי, גרם למצב שמחוץ לשליטה שלנו.

עוד שבוע-שבועיים סוגרים את העסק ואז אני אתחיל לחיות כמו בן אדם, עם עבודה אחרת ועם שליטה טוטאלית על החיים שלי.

בלי קשר, לרוב הבעיה היא באמת לא הנציגים שרוצים לתת שירות, אלא המבנה של הארגון והנהלים שלהם.

אין לי הרבה טענות לנציגים עצמם אלא רק למבנה שלא מאפשר להם לתת שירות ולא נותן לי לקבל תשובות ברורות.

פורסם

הנה... רק דיברתם.

דוד שלי חי לבד, נושק לגיל 70. אחרי אירוע מוחי (היה מאושפז חצי שנה ברמב"ם) + שיקום ארוך ב"פלימן" בכרמל, חזר סוף סוף לביתו הקט באחד המושבים באזור. בן אדם נכה, כבר לא יכול לנהוג.

מכיוון שאנחנו מכינים לו אוכל כל יום ומביאים לו כדי שיאכל, ניצלתי את ההזדמנות ונסעתי אליו גם. על השולחן היתה חשבונית של חברת "בזק" - הנ"ל מנוי לשירותי קו טלפון בלבד, ללא אינטרנט (אין לו בכלל מחשב והוא מעולם לא השתמש במחשב ולא יודע כיצד מפעילים מחשב).

אני פותח את החשבונית...

אחזקת קו - 57 ש"ח לחודש.

מסלול בוקר - 15 ש"ח בחודש.

דמי אחזקה על מכשיר טלפון זמיר: 5 ש"ח בחודש.

חיובים משתנים (שיחות): 9 ש"ח בחודש שעבר.

קיבלתי חום. התקשרתי ל- 1800800199 מהנייד, עונה לי נציגה:

אני: "שלום, רציתי לשנות חבילה".

הנציגה: "נכון, באמת אני רואה שכדאי לשנות חבילה, אני מסכימה שהוא משלם מחיר גבוה..."

אני: "אני מבקש שתבטלי את הדמי אחזקה של המכשיר טלפון, את המסלול בוקר ותעבירי את הקו למסלול הקל, שזה אומר 25 ש"ח בחודש אחזקה בלבד ותשלום פר שיחה יוצאת. הוא לא מדבר בטלפון בכלל, מדובר באדם מבוגר וחולה".

הנציגה: "למה לא קו מוזל? זה 35 ש"ח בחודש והוא יקבל הנחה על השיחות".

אני: "אין צורך, תודה. גם ככה המחירים שלכם גבוהים מאוד, שמעתי שבהוט זה 44 ש"ח ל- 1000 דקות..."

הנציגה: "עזוב את הוט, זאת חברה עם מלא תקלות, זה מודם שעובד על חשמל, כל הלקוחות לא מרוצים!"

אני: "אני עובד בהוט ודווקא הלקוחות מרוצים, כמות התקלות מזערית ואם יש שולחים טכנאי. למה את משמיצה?"

הנציגה: "לא, תשמע... היו כתבות באינטרנט, זה לא אני..."

אני: "טוב עזבי את זה, סיימנו?"

הנציגה: "כן, להתראות!" (וניתקה! איפה משפט הסיום?!)

היום הייתי שם שוב. דוד שלי אומר לי: "גיא, תיגש לשולחן, קיבלתי מכתב מבזק".

טוב... אני מסתכל: "אנו שמחים שהצטרפתם למסלול האינטרנט המהיר במהירות של 2.5MB בהתחייבות לשנה, 6 חודשים ראשונים 20 ש"ח לחודש ואח"כ 81.90 ש"ח לחודש..."

סליחה?! אני ביקשתי אינטרנט?! אין לו בכלל מחשב או חיבור לספק ISP, איך אני בדיוק אגלוש שם באינטרנט?! אני בכלל הזכרתי את המילה "אינטרנט"?!?!?

מה אני אמור לעשות עכשיו? להתקשר ולצעוק? לבקש מנהל? מי יודע אילו הפתעות מחכות על המנוי שלו. היא עושה לי בכוונה? כמה עמלה היא קיבלה על ה"מכירה" של האינטרנט הזה? בושה וחרפה. ודוד שלי מתחיל לבכות! אני אומר לו "אל תבכה, אני אסדר לך את זה ביום ראשון", והוא אומר לי "מרמים אותי כי אני אדם מבוגר!"

עוד שניה התחלתי לבכות בעצמי. בושה. אם הייתי מוסיף אינטרנט ללקוח בלי בקשתו (או אפילו ערוץ) היו מעיפים אותי מיד! מה זה צריך להיות?! אין מילים. אין.

תמונה.jpg

פורסם

כואב לראות כאלו דברים.

גיא,

לפי דעתי, ברגע שהנציגה ניתקה לך בפנים/ לא אמרה להתראות - הייתה צריכה להידלק לך נקודה אדומה.

אני הייתי מתקשר שנית לבזק, כעבור כמה דקות, רק ע"מ לוודא שהכל בסדר.

פורסם

ולגבי חברת הוט,

אני יכול לציין שהם דווקא שיפרו (מבחינתי) את השירות שלהם, ואת זמן ההמתנה על הקו.

Skoda Fabia 2025 

פורסם
יוסי,

התיבה פנויה, אנא שלח לי את הפרטים.

שניר-היום יחזרו אליך לפתרון מלא של התקלה.

יום נעים לכולנו,

עידן

עד כמה זה מיותר לציין (או שלא?) שאף אחד לא חזר אלי ?

כנראה שאפילו אתה לא יכול לעזור.. תודה לאל שאני בדרך החוצה מהגועל נפש של חברה הזו.

פורסם

זה בסדר, גם אני שלחתי ה"פ ולא חזרו אלי.

מצד שני, תן לו עוד יום-יומיים, זו תקופת בחינות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...